cieszynianka 25.01.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 U nas ze 30 cm, ale dalej sypie i jest ujemna temperatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.01.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Miałam nadzieję, że jak rano wstanę, to tego gówna nie będzie, ale się pomyliłam. Słońca mi brakujeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.01.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Mówiłem że u mnie wiesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.01.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Liwko, a z którego roku te foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.01.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Jakiś tydzień temu robione Ale u nas nie ma grama śniegu a temperatura +2 stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.01.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Nie wiem jak to możliwe, bo trąbią, że w całej Polsce śnieg. Może Ty na jakiej riwierze masz chałupę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.01.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Nie wiem jak to możliwe, bo trąbią, że w całej Polsce śnieg. Może Ty na jakiej riwierze masz chałupę? To blisko mnie http://www.netbase.pl/kamera_czarnkow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.01.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Liwko pewnie przy PC Ci pączki puściły nienawidzę śniegu - do pracy zamiast 20min trzeba 50... i odśnieżać samochód po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.01.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Zazdroszczę. Ja już czekam na wiosnę. Wywaliłam choinkę zaraz po Nowym Roku i zrobiłam sobie bukiet z forsycji (niestety sztucznych). No i czekam, a ten śnieg mnie tylko wpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Zazdroszczę. Ja już czekam na wiosnę. Wywaliłam choinkę zaraz po Nowym Roku i zrobiłam sobie bukiet z forsycji (niestety sztucznych). No i czekam, a ten śnieg mnie tylko wpienia. Normalnie moje myśli wyrażasz A tymczasem temperatura ujemna, białe badziewie nadal zalega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.01.2015 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Nie wiem jak to możliwe, bo trąbią, że w całej Polsce śnieg. Może Ty na jakiej riwierze masz chałupę? Krakała krakała i wykrakała http://www.netbase.pl/kamera_czarnkow/ Ale ja tam się cieszę jak cieszęnianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.01.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Krakała jakby z Krakowa była... Liwko! Ty się moim śniegiem nie chwal!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.01.2015 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Liwko! Ty się moim śniegiem nie chwal!... Oj mój twój, mój twój... Przeca na wspólnej ziemi leży. Taki ładny, hamerykański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.01.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 To może zacznę krakać ocieplenie? Koleżanka dzwoniła, że w okolicach Kutna jakaś śnieżyca. U mnie też się rozkręca niestety. Może odtańczyć jakiś taniec wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.01.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 A zobaczcie, co Jankesy mająhttp://www.wprost.pl/ar/491004/Nowy-Jork-pustoszeje-To-jedna-z-najwiekszych-sniezyc-w-historii/ Może rzeczywiście Ziemia się przebiegunowała i w NY jest koło podbiegunowe? Bo to już kolejna zima, która tak ich ćwiczy. A u nas może klimat zwrotnikowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 27.01.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Hej, nie narzekamy Jest śnieg, więc wystarczy dziecko ubrać i wysłać do ogródka zamiast przed TV. U nas cały teren wokół domu w aniołki/orły wymachane przez małą Chyba bardziej aniołki - większość dzieł ma dorobioną aureolkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.01.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Hej, nie narzekamy Jest śnieg, więc wystarczy dziecko ubrać i wysłać do ogródka zamiast przed TV. U nas cały teren wokół domu w aniołki/orły wymachane przez małą Chyba bardziej aniołki - większość dzieł ma dorobioną aureolkę. Brawo! A nie można na laptopie? Śmieję się, ale to wcale nie jest śmieszne. Kiedyś za karę trzeba było siedzieć w domu, dzisiaj karą jest wygonienie dzieciaka na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.01.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Mojego dziecka już nie mogę wyganiać albo wganiać, bo dowód osobisty posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.01.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Ja przyczajke robię jak ze szkoły wracają i do chaty nie wpuszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.01.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Ja przyczajke robię jak ze szkoły wracają i do chaty nie wpuszczam... Ale psami nie szczujesz? Jak moja była młodsza, to wysyłałam od wczesnego dzieciństwa na obozy narciarskie i tam na mrozie i śniegu się dotleniała. Ale fakt, że teraz dzieci za dużo w domu siedzą. Przed domem po południu widzę tylko takie małe szkraby. Szkolników zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts