sigma_si 20.12.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Norrrrrr...malnie upał dzisiaj! -9 na liczniku! A w d... i wszystkie inne części ciała, tak samo zimno, jak przy -15! Wrrrrrrrrr........!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 20.12.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 U nas koszmarnie zimno - 20 w ciągu dnia!!! Podeszwy butów do schodów przymarzają, pies spadł ze schodów - nic jej się na szczęście nie stało! Zamki w drzwiach przemarzają! Sikorki dobijały się do okien - słonecznika i słoninki się domagały!A autka? 2 x VW nie zapaliły, opel nie zapalił, audi nie zapalił, a fiacik i renówka wwwwwwwrrrrrrrrrryyyyyyyyyymmmmmmmmm! I co z tą niemiecką technologią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.12.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a ja lubię zimę. Śnieg, mróz. Moje najlepsze pory roku to lato, zima , wiosna jesień. Gdyby cała zima była biała to byłaby na równi z latem.Ale ja grudniowa dziewczyna jestem, to może dlatego?Marzę, aby taka pogoda potrwała do 15 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 20.12.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a ja lubię zimę. Śnieg, mróz. Moje najlepsze pory roku to lato, zima , wiosna jesień. Gdyby cała zima była biała to byłaby na równi z latem. Ale ja grudniowa dziewczyna jestem, to może dlatego? Marzę, aby taka pogoda potrwała do 15 lutego. Zgadzam się z Tobą, tylko mrozik mógłby być lżejszy tak do -5st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 A autka? 2 x VW nie zapaliły, opel nie zapalił, audi nie zapalił, a fiacik i renówka wwwwwwwrrrrrrrrrryyyyyyyyyymmmmmmmmm! I co z tą niemiecką technologią? Ha, moje fordzisko zamarzło trzy dni temu. Przemieszczam się żony Pandą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 20.12.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Moja sierka kichnęła "w gaźnik"!!! Zrobiła coś, czego w zasadzie nigdy nie robi i myślałem - że nie umie! Wypluła rurkę dolotową i "oddała ducha". Całe 5 minut musiałem śrubokręta używać. Łapy marzną! Nie lubię zimy! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Adaś .... Ty se tą sierkę szanuj a nie tak na chama śrubokrętem bo czym na kulig dojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 20.12.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jak to czym? SIERKĄ! Mam dwie i jeszcze 300% części zamiennych... Tak wyszło... Adam M. (A zimy nie lubię! Łapy marzną!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 płyn do spryskiwaczy zamarzł mi na szybach zimowy do -26 musiałam się na poboczu zatrzymać wyjąć skrobaczkę i jazda lubie zimę...ale taki mróz mnie przerasta a jeździdło odpala - od pierwszego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 20.12.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a ja lubię zimę. Śnieg, mróz. Moje najlepsze pory roku to lato, zima , wiosna jesień. Gdyby cała zima była biała to byłaby na równi z latem. Ale ja grudniowa dziewczyna jestem, to może dlatego? Marzę, aby taka pogoda potrwała do 15 lutego. Ja z 25 grudnia, ale w Warszawie taki snieg bez gór to normalnie marnotrawstwo A dlacezgo akurat do piętnastego, bo ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.12.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jak to czym? SIERKĄ! Mam dwie i jeszcze 300% części zamiennych... Tak wyszło... Adam M. (A zimy nie lubię! Łapy marzną!) już jestem spokojna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 21.12.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 a ja lubię zimę. Śnieg, mróz. Moje najlepsze pory roku to lato, zima , wiosna jesień. Gdyby cała zima była biała to byłaby na równi z latem. Ale ja grudniowa dziewczyna jestem, to może dlatego? Marzę, aby taka pogoda potrwała do 15 lutego. Ja z 25 grudnia, ale w Warszawie taki snieg bez gór to normalnie marnotrawstwo A dlacezgo akurat do piętnastego, bo ferie? ja jestem z 23 grudnia, do 15 lutego, bo kończą się ferie zimowe we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 21.12.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 No to się ociepla! Rano - o 4.45 18 w minusie, po niedzielnej reanimacji, wszystkie autka opaliły! Sikorki dziś nie przyleciały, sroka wczoraj je wystraszyła Teraz jest -11 i prószy śnieg! Małżonek kupił choinkę, będzie ją stroił a ja pierogi lepię - coraz bliżej święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 A ja mam pytanie do drogowców . TAK TROSZKĘ Z TĄ SOLĄ TO NIE PRZESADZACIE . wczoraj auto umyte , dzisiaj jest już bieluśkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 A ja mam pytanie do drogowców . TAK TROSZKĘ Z TĄ SOLĄ TO NIE PRZESADZACIE . wczoraj auto umyte , dzisiaj jest już bieluśkie . mogli by troszkę popieprzyć przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 21.12.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Jak przesoliłam obiad, Teść zawsze mówił - zakochana! A może starają się zadbać o zawartość jodu w naszych organizmach!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 21.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Wolę autko białe .... niż pogięte Od m-ca pokonuję dziennie 95 km. " słoną trasą" ....kiedys był ...granatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.12.2009 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Nie neguje koniecznosci posypywania ale wczoraj jechałem autostradą za pługiem , ciągnący się za nim warkocz sypanej soli miał kilka metrów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 22.12.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wczoraj po południu cieszyłem się że temperatura wzrosła do -6 stopni, a dziś rano znowu było - 17 stopni, to gdzie ta odwilż. A może jeszcze przyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 22.12.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 U nas już odwilż jest i temp. +4, jest jeszcze trochę śniegu i pada deszcz Z białych świąt nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts