Liwko 04.03.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Weź jeszcze wysusz, bo Ci zamarźnie po zachodzie słońca... W swoim pokoju stoi, nic mu nie będzie:) Ale miło że ktoś się jeszcze oprócz mnie o tego rzęcha martwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.03.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja już dzisiaj nabyłam kilka elementów wiosennej odzieży. Koło 16.00 było 8 na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.03.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja już dzisiaj nabyłam kilka elementów wiosennej odzieży. Koło 16.00 było 8 na plusie. w kielcowie było 8 stopni ??? świat się kończyu mnie -2 było najcieplej a teraz koło dychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.03.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 w kielcowie było 8 stopni ??? świat się kończyu mnie -2 było najcieplej a teraz koło dychy Tak było. Mam nadzieję, że jutro będzie jeszcze cieplej. Obecnie jest 0. Ciekawe ile będzie nad ranem. W dzienniku mówili, że będzie padał śnieg i sie ochłodzi za 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.03.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja już dzisiaj nabyłam kilka elementów wiosennej odzieży. Koło 16.00 było 8 na plusie. Masz nowe bikini??? http://emoty.blox.pl/resource/cwaniak.gif http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif http://emoty.blox.pl/resource/100.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Takie z golfem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.03.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Niestety, bikini mam stare i niestety jest dobre. A miało być w myśl planu o wiele za duże. Eniu, masz rację. Trzeba sobie zabezpieczyć takie z golfem. Załamałam się tą prognozą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 już pół stopnia pod zerem a było nawet 7,7 na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.03.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 już pół stopnia pod zerem a było nawet 7,7 na plusie Ty nie opowiadaj głupot, bo znowu zacznę wiersze pisać... a przecież... Wiosna przyszła nie wiem skąd, Co tu robić w taką noc? Słowik spać nie daje, ludzie się kochają, Wszyscy - a ja nie!!! Nie, nie, nie, nie zakocham się Nie zakocham się, mowy nie ma o nie. Nie, nie, nie, nie zakocham się Nie zakocham się, słowo daję że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ty nie opowiadaj głupot, bo znowu zacznę wiersze pisać... a przecież... Wiosna przyszła nie wiem skąd, Co tu robić w taką noc? Słowik spać nie daje, ludzie się kochają, Wszyscy - a ja nie!!! Nie, nie, nie, nie zakocham się Nie zakocham się, mowy nie ma o nie. Nie, nie, nie, nie zakocham się Nie zakocham się, słowo daję że nie. Jezusicku , pocieplenie mu zaszkodziło .... Może wsadź głowę do lodówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Auto umyłem, jutro w środku wyczyszczę. Wiosna Panie sierżancie:D Trza to opić bo jutro ostatki! Chętnie bym Ci podstawiła swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.03.2011 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Jezusicku , pocieplenie mu zaszkodziło .... Może wsadź głowę do lodówki ? Eeee... na kacu, to to rozgrzanie przejdzie samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.03.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 tiaa ,chyba coś będzie się działo , wczoraj wieczorem było -10 , a dzisiaj z rana jest 0 , tylko wieje jak cholera , ale robi się łyk-end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.03.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Chętnie bym Ci podstawiła swoje To bez sensu. W drodze powrotnej by się znowu zafajdało i znowu byś chciała podstawić. I tak w kółko Macieju. A może Syzyfie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.03.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Cieplej , czyli zimniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.03.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Cieplej , czyli zimniej Tak samo. Ani w dół, ani w górę. Nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.03.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Tak samo. Ani w dół, ani w górę. Nuda. A gdzież nuda! Za dwie godziny idę do szwagra! Panie miej mnie w swojej opiece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.03.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 A gdzież nuda! Za dwie godziny idę do szwagra! Panie miej mnie w swojej opiece... Nuda Panie tym bardziej , jak do szwagra pójdziesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.03.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Nuda Panie tym bardziej , jak do szwagra pójdziesz ! Będę przesyłał relacje, jak zima odchodzi a nam się robi coraz cieplej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.03.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 A gdzież nuda! Za dwie godziny idę do szwagra! Panie miej mnie w swojej opiece... No ja za trzy się ze szwagrem spotkam. Te szwagry to wszystkie takie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts