eniu 05.03.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 O szwagierkach byście napisali , anie o szwagrach przynudzają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.03.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 O szwagierkach byście napisali , anie o szwagrach przynudzają ! Kecze, eniu, dwie mam na zbyciu! Nie miał bym nic przeciwko gdybyś tak przypadkiem przejeżdżał... Moja wdzięczność nie znała by granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Kecze, eniu, dwie mam na zbyciu! Nie miał bym nic przeciwko gdybyś tak przypadkiem przejeżdżał... Moja wdzięczność nie znała by granic. Utopić czy zagospodarować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.03.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Utopić czy zagospodarować ? Po tygodniu byś sam wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.03.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Kecze, eniu, dwie mam na zbyciu! Nie miał bym nic przeciwko gdybyś tak przypadkiem przejeżdżał... Moja wdzięczność nie znała by granic. Zapewniam Pana, że nasz, polski rząd, podziela stanowisko Pańskiego rządu! Jednocześnie czuję się upoważniony do zapewnień, że władze naszego Państwa żywią nadzieję na dalszą, owocną współpracę w zakresie rozwiązania kwestii wynikających ze zgłębienia poruszonej tematyki. Będziemy niezmiernie zobowiązani, jeśli te kwestie znajdą swoje "continuum" w ramach naszej dalszej, owocnej współpracy. Z wyrazami poważania wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.03.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Szwagier zasnął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 U mnie najpierw padał zamarzający deszcz, a teraz spadło trochę śniegu. Co to za wiosna????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.03.2011 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 U mnie najpierw padał zamarzający deszcz, a teraz spadło trochę śniegu. Co to za wiosna????? A pomyśleć jak miało być pięknie. I pewnie by było, gdyby taki jeden pił we właściwym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2011 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 A pomyśleć jak miało być pięknie. I pewnie by było, gdyby taki jeden pił we właściwym towarzystwie No. Naobiecywał, a teraz pewnie sie cieszy, że ma kałuże zamarzniętą jak z ostatków wraca. Cieszynianka, a jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.03.2011 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No. Naobiecywał, a teraz pewnie sie cieszy, że ma kałuże zamarzniętą jak z ostatków wraca. Cieszynianka, a jak u Ciebie? Witaj Amalfi U mnie tańcząco, właśnie wróciliśmy z "pogrzebu basa". Zaraz pójdę sprawdzić temperaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2011 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Swoją, czy powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.03.2011 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Swoją, czy powietrza? Moja ok, powietrza 0 Czyli idzie chyba ku lepszemu (czytaj: cieplejszemu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2011 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Oby tak było. Już nie moge patrzeć na swoje kozaki i zimowe palto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.03.2011 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ja już też mam dość tego cebulastego ubierania się Co prawda tej zimy mam komfort, bo auto ma już swój dom i nie muszę dnia zaczynać od skrobania , ale i tak nie mogę się doczekać wiosny, a jeszcze bardziej lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2011 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ja chyba najbardziej lubię wiosnę. Pamiętam, że jak byłam bardzo młoda, to lubiłam jesień. Nie moge sie obecnie temu nadziwić. Tłumaczyłam to tym, że jesień jest końcem czegoś gorszego i zapowiedzią lepszego, czyli nowego roku. Wiosna nastrajała mnie negatywnie, bo oto minął rok i nic sie nie zmieniło.... Teraz wiem, że i tak sie za wiele nie zmieni, więc uwielbiam wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.03.2011 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ja chyba najbardziej lubię wiosnę. Pamiętam, że jak byłam bardzo młoda, to lubiłam jesień. Nie moge sie obecnie temu nadziwić. Tłumaczyłam to tym, że jesień jest końcem czegoś gorszego i zapowiedzią lepszego, czyli nowego roku. Wiosna nastrajała mnie negatywnie, bo oto minął rok i nic sie nie zmieniło.... Teraz wiem, że i tak sie za wiele nie zmieni, więc uwielbiam wiosnę. Najważniejsze, to umieć znaleźć odpowiednie argumenty Ja jestem ciepłolubna, więc "z urzędu" kocham lato Czekam na nie z utęsknieniem, a ono potem tak szybko przemija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2011 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Tak, stanowczo za szybko. Mało mamy lata w tym naszym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.03.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ja chyba najbardziej lubię wiosnę. Pamiętam, że jak byłam bardzo młoda, to lubiłam jesień. Nie moge sie obecnie temu nadziwić. Tłumaczyłam to tym, że jesień jest końcem czegoś gorszego i zapowiedzią lepszego, czyli nowego roku. Wiosna nastrajała mnie negatywnie, bo oto minął rok i nic sie nie zmieniło.... Teraz wiem, że i tak sie za wiele nie zmieni, więc uwielbiam wiosnę. Tak ,tak , nastolatki to mają porąbane w głowach Swoją drogą , dziewczyny , to żeś-ta się przyczaiły z taką fajną intelektualną dobranocką. Aż mnie w dołku ściska z żalu ,żem spać polazł....... I na temat było i o motoryzacji i o ciuchów ściąganiu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Raniutko to cosik tradycjom zalatywało ( -9 ! ) ,ale teroski słonyskotakowe wlizło piekne ,że as w chałupie zol siedzieć.... wstawać gamonie , bo wom wiesna kole klibrów przendzie....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Raniutko to cosik tradycjom zalatywało ( -9 ! ) ,ale teroski słonysko takowe wlizło piekne ,że as w chałupie zol siedzieć.... wstawać gamonie , bo wom wiesna kole klibrów przendzie....!! Dyć nie śpim już od rana! Ale się zaczytałem niczym baca, co to sam pisał książki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts