Liwko 06.03.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 O jo joj, o jo joj. Słońce mnie razi. Ma ktoś browara? Ale wczoraj było grubo. Hmm, a może to było dzisiaj?Zaraz do mojej muszę powiedzieć magiczne słowo. Wiecie chyba jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 O jo joj, o jo joj. Słońce mnie razi. Ma ktoś browara? Ale wczoraj było grubo. Hmm, a może to było dzisiaj? Zaraz do mojej muszę powiedzieć magiczne słowo. Wiecie chyba jakie? Ja juz nie wiem. Nie te ocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.03.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Stare dobre przysłowie : "uderz w stół , a.....gamonie się odezwą ":lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Stare dobre przysłowie : "uderz w stół , a.....gamonie się odezwą Hokus pokus, czary mary, zapierpapier po browary:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.03.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Hokus pokus, czary mary, zapierpapier po browary:P Może Wykrot ? Ja za stary ! +2 ,ale "kielcuje" deczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 (edytowane) Może Wykrot ? Ja za stary ! Na panienki toś może i za stary, ale nie po piwo! Chociaż... gdybyś poczytał tego linka, co Ci zapodałem, to bys się dowiedział, że i z tym óżnie bywa... Edytowane 6 Marca 2011 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Jak pięknie zap...ala wiosenny śnieg! A wiatr nosi go i rozrzuca... układa także w romantyczne zaspy... Jest cudownie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.03.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Jak pięknie zap...ala wiosenny śnieg! A wiatr nosi go i rozrzuca... układa także w romantyczne zaspy... Jest cudownie!!! Trochę szacunku ,Wykrot . Niedługo zatęsknisz za tym orzeźwiającym wiaterkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Trochę szacunku ,Wykrot . Niedługo zatęsknisz za tym orzeźwiającym wiaterkiem.... Taż jam jest pełen rewerencji... gdzież Ty widzisz brak szacunku... doprawdy nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Jest ktoś chętny na wiosnę? Właśnie wyszła ode mnie... trochę teraz mi chłodno, ale co tam... niech jeszcze ktoś się ucieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.03.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nikt jej nie przyjął? No to co się dziwią, że się wku...ła i sobie poszła gdzieś? I nie chce przyjść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.03.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 nie wiem co tam u ciebie kolego Wykrot ona robiła ale u mnie jak wieczorem była to obrzygała całe podwórko śniegiem:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.03.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 nie wiem co tam u ciebie kolego Wykrot ona robiła ale u mnie jak wieczorem była to obrzygała całe podwórko śniegiem:mad: Musiała widocznie wypić sporo wody, jak ją na chwilę zostawiłem samą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 07.03.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A do nas przyleciały juz żurawie. Dzisiaj było rano o 7:00 +2, teraz jest +5.Chyba ta wiosna przyszła do nas, po tym jak poszła od was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.03.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Mam pomysł na wiosnę. Też mnie wkurzają te poranne temperatury i pomyślałem sobie że najprostszym sposobem na problem jest przeniesienie termometru z zewnątrz do wewnątrz domu. Myślę że to zadziała. Powieszę go na oknie od strony południowej to nawet lato u mnie zagości. A wy sobie dalej marudźcie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 07.03.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Eeeee tam zaraz marudzi. Przecież to jeszcze zima do wiosny to jeszcze dwa tygodnie bo ona przychodzi 21 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.03.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 z rana było -14 , ale teraz to i ja już cuś czuję , słonko świeci , śnieg topnieje , humor jakiś lepszy się robi , a z wiosny to będzie ostrzejsza zawodniczka skoro rzygała po wodzie , bo po wódzie żadnych kleksów nie widziałem , mnie też czasem niedobrze się robi od popitki , osobiście wolę zakąszać , pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.03.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A do nas przyleciały juz żurawie. Dzisiaj było rano o 7:00 +2, teraz jest +5. Chyba ta wiosna przyszła do nas, po tym jak poszła od was. U mnie to jeden stał przy studni całą zimę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.03.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Wiosna jedzie!!! http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/t/7/Maslenica_ostatki_5066396.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.03.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 to ta z przodu? no to jeszcze nie wytrzeżwiała skoro zasuwa na czterech łapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts