adam_mk 08.03.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Do zrobienia kolejnych kotów wystarczają zwykle dwa...Te, co je widać to się tulą do siebie, bo im tego marca zimno (jak i mnie, cały czas, cholera!)Wyjątkowo długi karnawał...Wyjątkowo późne święta...Wyjątkowo mroźno cały czas i wiosny nie widać...A ktoś bredzi o ociepleniu klimatu i jeszcze każe za oziębianie płacić!Chyba upadł na łeb! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Adaś, gdzieś Ty był tyle czasu? Już myślałem, że Ci d... przymarzła gdzieś po drodze z kuligu.Nie narzekaj, bo wiosna idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.03.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Adaś, gdzieś Ty był tyle czasu? Już myślałem, że Ci d... przymarzła gdzieś po drodze z kuligu. Nie narzekaj, bo wiosna idzie! Kombinował jakieś ogrzewanie . Pewnie coś mu dupło , to się ogrzać przyszedł ukłony dla założyciela ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.03.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Jeno czemu teraz fot nie widzę, skoro rano i wcześniej były!!! Zdaje się, że sa na poprzedniej stronie! Po trzecim podejściu całkiem fajne rajstopki zobaczyłam:D Jak mniemam prezent ów jest rozwojowy, zwłaszcza jak dzieci pójdą spać:lol2: Dróg komentować nie ma sensu, skoro niektórzy takie co weekend widują a nawet i częściej. I żeby mi bez aluzji było, bo nie o sobie tu mówię /i jak zwykle po najfajniejsze emoty trza łazić gdzieś dalej!/ Aleśnieg na aucie... Ludzie Wiosna ! Łabądźki przylecieli !!! eniu, jeden łabądek wiosny nie czyni... ...ale poprawia humorek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.03.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 "eniu, jeden łabądek wiosny nie czyni... ...ale poprawia humorek " No wiesz ,Ty i Adam ,to już dwóch ( zbłąkanych) łabądków .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 No wiesz ,Ty i Adam ,to już dwóch ( zbłąkanych) łabądków ....To wiosna tuż, tuż... Jeszcze jakieś porządne stadko i będzie ciepełko, niii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.03.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Kombinował jakieś ogrzewanie . Pewnie coś mu dupło , to się ogrzać przyszedł ukłony dla założyciela ..... Ech, eniu, nawet nie wiesz, jak blisko jesteś... ja znam tą siedzibę Adasia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.03.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 (edytowane) To wiosna tuż, tuż... Jeszcze jakieś porządne stadko i będzie ciepełko, niii? Ech, boginii!!! Wiersz żem Ci przyniósł... nie mój, ale co tam... Wyszedłem ze wszystkim na swoje Minus pożyczka, plus premia Teraz przy piffku sobie stoję U góry niebo, na spodzie ziemia Nie jest mnie dobrze Nie jest mnie źle Cholera wie, czego ja chcę Chłopaki biorą mnie za szajbusa Kiedy nie śpiewam tego bluesa Blues - minus Średnio jest Wiąże człowiek koniec z końcem Blues - minus Smutno mnie Że nie jestem przepięknym łabędziem Popłynąłbym sobie gdzieś Po eleganckim stawie Blues - minus Smutno mnie Chyba jeszcze jedno piffko zaprawię Potem może jeszcze z jedno Żeby mnie nie było tak średnio Bez dania racji coś mnie padło na mózg Blues - minus Minus - blues Wyszedłem ze wszystkim na swoje Minus składki, plus nadgodziny Regularnie robię co moje Kawalerem jestem bez rodziny Normalka, fajrant Zwijam swój kram Pchać się nie lubię Wychodzę sam I kiedy czekam na autobusa Śpiewam do siebie tego bluesa Blues - minus Średnio jest Wiąże człowiek koniec z końcem Blues - minus Smutno mnie Że nie jestem przepięknym łabędziem Co ma pióra bieluśkie jak śnieg I elastyczną szyję Blues - minus Smutno mnie Z taką szyją to ja bym wiedział, że ja żyję Łabędzicę bym znalazł odpowiednią Z nią na pewno nie byłoby mnie tak średnio Bez dania racji coś mnie padło na mózg Blues - minus Minus - blues (To przychodzi na każdego człowieka Szarpie się jak jakiś taki niewychowany ordynus Kiedy czuje, jak mu życie ucieka! Nie! Nie!... Ja wcale nie narzekam Blues - minus Minus - Blues Taaak jeeeest!) http://twojanuta.pl/mp3,1fa35,jonasz-kofta-blues-minus.html Edytowane 8 Marca 2011 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.03.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Czyżbyś też chciał się pod tym podpisać , Wykrot ? Trochę cię naszło (Albo pyfko było pod ręką ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.03.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Czyżbyś też chciał się pod tym podpisać , Wykrot ? Jako Autor - przecie bym nie śmiał! To Jonasza Kofty!. Ale tak myśląc o tej odpowiedniej łabędzicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.03.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jako Autor - przecie bym nie śmiał! To Jonasza Kofty!. Ale tak myśląc o tej odpowiedniej łabędzicy... Wiem ,ze Jonasza, ale ten smutek jakby Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 -2°C To moze jakis kompromis ? Typowa roznica w zarobkach miedzy mezczyznami a kobietami wykonujacymi te sama prace wynosi a%. Czyli, aby nie odbiegac od standardow europejskich i byc "sprawiedliwym" wobec Amalfi, i nie wybijac sie poziomem meskiego szowinizmu , powinien zostac dokonany podzial procentowy zgodny z rozwiazaniem ukladu rownan: x + y = 100 x - y = a gdzie x: udzial procentowy Liwko, y: udzial procentowy Amalfi To ile podstawiamy za a ? Jakies sugestie Oczadziałeś? Mnie sie należy parytet, czyli około 30 % więcej niż Liwkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.03.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Oczadziałeś? Mnie sie należy parytet, czyli około 30 % więcej niż Liwkowi. Jemu się dziś sentymentalnie zrobiło ( może łabądka jakiego dopadł ....?) Nie licz ,że do matmy wróci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jemu się dziś sentymentalnie zrobiło ( może łabądka jakiego dopadł ....?) Nie licz ,że do matmy wróci .... Żeby mu tylko Wykrotowa nie pokazała, co sie robi z amatorami łabądków, bo zamiast romantyzmu, reumatyzm mu zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.03.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Żeby mu tylko Wykrotowa nie pokazała, co sie robi z amatorami łabądków, bo zamiast romantyzmu, reumatyzm mu zostanie. ech, ja już nawet tego drugiego nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.03.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Wiem ,ze Jonasza, ale ten smutek jakby Twój No własnie miałem napisać... ale to było wczoraj! Dzisiaj napiszę, "a skądże!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 eniu! Gdzie jesteś??? Mam ci baaaaaardzo ważną rzecz do powiedzenia!!!! eniu! eniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.03.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 eniu! Gdzie jesteś??? Mam ci baaaaaardzo ważną rzecz do powiedzenia!!!! eniu! eniu! Jak to gdzie , przy piecyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 jak to gdzie , przy piecyku wiosna w rogoźnie!!! http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/rogozno_rogozno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.03.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 wiosna w rogoźnie!!! http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/rogozno_rogozno nie odnaleziono serwera A z wiosną właśnie przy kawusi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts