Afrodyta 09.03.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ech, boginii!!! Wiersz żem Ci przyniósł... nie mój, ale co tam... ... Długą szyję podobno mam, ale nie wiem jak tam adam_mk Ale tak myśląc o tej odpowiedniej łabędzicy... Szukajcie, a znajdziecie a będzie wam dane... ...jeśli wogóle było:D Żeby mu tylko Wykrotowa nie pokazała, co sie robi z amatorami łabądków, bo zamiast romantyzmu, reumatyzm mu zostanie. Jak wyrkot dopadnie łabędzicę, to wyrkotowa jego:lol2: Jak to gdzie , przy piecyku Najlepsza miejscówka, jeśli jest rozgrzany i błyska płomieniami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 nie odnaleziono serwera Coś im się system posypał To jeszcze raz WIOSNA W ROGOŹNIE!!! http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/rogozno_rogozno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 09.03.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Odnaleziono za pierwszym podejściem! A jakie perspektywy!!! A do Rogoźna ma rzut beretem, aby z 200km, to wiosenka do mnie tyż przyfrunie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.03.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jak to gdzie , przy piecyku To i nie ma się co dziwić, ze wiosny nie widzisz (nawet za oknem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.03.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Długą szyję podobno mam, ale nie wiem jak tam adam_mk Jak wyrkot dopadnie łabędzicę, to wyrkotowa jego:lol2: Marzenia ściętej głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 09.03.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Marzenia ściętej głowy... Ty masz szczęście, że za marzenia nie karają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.03.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Oj ta Wykrotowa , ino pomyślał i już bez łba...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.03.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Coś im się system posypał To jeszcze raz WIOSNA W ROGOŹNIE!!! http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/rogozno_rogozno No ta co ,rozpalam ognisko i szybciutko na piknik do Rogożna zapraszam (bo o16 dupa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No ta co ,rozpalam ognisko i szybciutko na piknik do Rogożna zapraszam (bo o16 dupa) Nie dy rydy. Wiesna przyszła i moje korzenie to wyczuły i napindalają jak cholera. Do ziemi chcą, ale ja nie powiedział przecież jeszcze ostatniego słowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Nie dy rydy. Wiesna przyszła i moje korzenie to wyczuły i napindalają jak cholera. Do ziemi chcą, ale ja nie powiedział przecież jeszcze ostatniego słowa:D No popatrz, a mnie noga nie rwie. Przeszło chyba na Ciebie. A tak poważnie, to mi sie wydaje, że za wcześnie zrzuciłeś kalesony. Marzec jest zdradliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No popatrz, a mnie noga nie rwie. Przeszło chyba na Ciebie. A tak poważnie, to mi sie wydaje, że za wcześnie zrzuciłeś kalesony. Marzec jest zdradliwy. Zachciało mi się samochód posprzątać. Nadgorliwość mówią gorsza od faszyzmu. Nigdy już więcej tego nie zrobię, moją wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 I potem będziesz musiał masować. Chyba, że o to Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 I potem będziesz musiał masować. Chyba, że o to Ci chodzi? he, he:D To znaczy że na bank od dzisiaj ona sprząta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No proszę. A jak ja raz poprosiłam "mojego" o masowanie, to na drugi dzień mi kupił taki pas z kółkami do samodzielnego masowania. Chyba se poszukam masażysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Żeby mu tylko Wykrotowa nie pokazała, co sie robi z amatorami łabądków, bo zamiast romantyzmu, reumatyzm mu zostanie. O kurcze. Wierzchowa mi sie z Wykrotową pomyliła. Ale myślę, że obie w kwestii łabądków mają podobne poglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 No proszę. A jak ja raz poprosiłam "mojego" o masowanie, to na drugi dzień mi kupił taki pas z kółkami do samodzielnego masowania. Chyba se poszukam masażysty. Taki pas to jeszcze można w inny sposób wykorzystać Tylko te kółka trudno następnego dnia zamaskować hi, hi. Kurcze, chyba mam przesilenie wiosenne, grill mi się marzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.03.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Taki pas to jeszcze można w inny sposób wykorzystać Tylko te kółka trudno następnego dnia zamaskować hi, hi. Kurcze, chyba mam przesilenie wiosenne, grill mi się marzy. Już się pyrci (Grill) Łe jery - popielec - szybko gasić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.03.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Już się pyrci (Grill) Łe jery - popielec - szybko gasić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Taki pas to jeszcze można w inny sposób wykorzystać Tylko te kółka trudno następnego dnia zamaskować hi, hi. Kurcze, chyba mam przesilenie wiosenne, grill mi się marzy. A jak można wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 09.03.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Kurcze, chyba mam przesilenie wiosenne, grill mi się marzy. W week-end ma być ładnie to można próbować na tarasie odpalić grill-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts