eniu 11.03.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Piękny osioł odśnieża jak łabądek .Tyle to jeszcze rozumiem,ale gdzie się podział czarny ....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.03.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Tak się zastanawiam, chować narty czy nie chować? Na marzec już raczej nie liczę ale kwiecień plecień... Dobra, dobra, już sobie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.03.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Piękny osioł odśnieża jak łabądek .Tyle to jeszcze rozumiem, ale gdzie się podział czarny ....?? Czarny był po przejściach w piekle. Teraz marznie bo temperatura zgoła inna;) A u nas dzisiaj na zmianę pada, kapie, mrzy i ani śladu słoneczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.03.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Łabądek dziś przymarzł nieziemsko w nowych kalofuksach, do których zapomniał sobie dokupić ciepłych wkładek!Zachciało mu się drewna nosić. Pobudwlanego, pociętego do wymiarów przyszłokominkowych:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Łabądek dziś przymarzł nieziemsko w nowych kalofuksach, do których zapomniał sobie dokupić ciepłych wkładek! Zachciało mu się drewna nosić. Pobudwlanego, pociętego do wymiarów przyszłokominkowych:rolleyes: Uszami zastrzygłem z daleka i przyleciałem , bo słyszę , że o kominku ktoś gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.03.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Adam wątku o wiośnie nie założył i ... "zminusiło się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.03.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Uszami zastrzygłem z daleka i przyleciałem , bo słyszę , że o kominku ktoś gada...A co ty masz z kominkami wspólnego, hę? Może mi wybudujesz? Jak już się reszta wybuduje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 11.03.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 (edytowane) A co ty masz z kominkami wspólnego, hę? Może mi wybudujesz? Jak już się reszta wybuduje;) Dobre pytanie... Poczytaj "Taki sobie piecyk ceramiczny" Edytowane 11 Marca 2011 przez eniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.03.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dzisiaj było 9 na plusie. Mozecie przestać gadać o sprzętach kojarzących się z zimą w miejscu, gdzie wszyscy czekają na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.03.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dzisiaj było 9 na plusie..... znaczy się piź...ło u mnie upał ...... +10 było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.03.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 znaczy się piź...ło u mnie upał ...... +10 było A w życiu... Nawet na kieleckim dworcu śmieci nie fruwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.03.2011 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Dobre pytanie... Poczytaj "Taki sobie piecyk ceramiczny" Ja kompletnie nietechniczna jestem, do mnie trzeba po polsku mówić, a nie jakimś technicznym szwargotem;) Ale widzę, że z Ciebie fachura...fiuu, fiuu... Kurna trza iść spać, bo mi już jakieś omamy węchowe się robią. Rosołem mi pachnie! O 1.15 w nocy! Niedobrze, oj niedobrze... Dobrej nocy i...dzień dobry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 12.03.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Ja kompletnie nietechniczna jestem, do mnie trzeba po polsku mówić, a nie jakimś technicznym szwargotem;) Ale widzę, że z Ciebie fachura...fiuu, fiuu... Kurna trza iść spać, bo mi już jakieś omamy węchowe się robią. Rosołem mi pachnie! O 1.15 w nocy! Niedobrze, oj niedobrze... Dobrej nocy i...dzień dobry:D Chryste ! Rosół z łabędzia:o -1 ,ale słonyszko już się czai.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 12.03.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Na słońcu 14 w cieniu 3 wooow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.03.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 eniu, oplułam monitor! A dziecka gapią się jak na nienormalną, co rechocze się do monitora! Podbijam! W słońcu +23:D:D:D:D:D:D:D Spadam popracować na działeczce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 12.03.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 10 °C w cieniu, słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 12.03.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Nie , no bez jaj z tym słońcem . Ile można wytrzymać tego przypiekania ,człowiek chciałby popracować na świeżym powietrzu a tu nawet zwalenie "kaleson" nic nie daje . Dalej się poci co nieco. Jak tak dalej pójdzie podlewanie będę musiał uruchomić, bo mnie grządki przeschną .Masakra normalnie... tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 12.03.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 eniu, oplułam monitor! A dziecka gapią się jak na nienormalną, co rechocze się do monitora! Podbijam! W słońcu +23:D:D:D:D:D:D:D Spadam popracować na działeczce:D Od kiedy wchodzę na forum , tyż mam obawy ,że mię sie zetrze monitor od częstego wycierania , a do klawiatury chyba jakąśiś szczoteczkę łod zębów chyba muszę zaadoptować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.03.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Ja już się do piwnicy przeniosłem. fajny chłodzik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 12.03.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Ja już się do piwnicy przeniosłem. fajny chłodzik:) Trza było zawczasu śniegu se tam nanosić póki boł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts