taka_ja taki_on 30.12.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Zimaaaaaaaaaaaa.... Biało! Nawet mogę odśniezyć te auto swoje -od czego ma się szuflę i szczotkę... a na tym parkingu to bardziej by mnie wkurzyli Ci kierowcy co by mi tak auto zastawili w poprzek-jak ten śnieg retrofood aleś wynalazł Poziomki przy lesie -cosik mało takie urodne... Może zbyt zmarźnięteeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 30.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 we Wrocławiu pada, ale deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 30.12.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 retrofood aleś wynalazł Poziomki przy lesie -cosik mało takie urodne... Może zbyt zmarźnięteeee... To nie poziomki.... ...to SSAKI LEŚNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 30.12.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 retrofood aleś wynalazł Poziomki przy lesie -cosik mało takie urodne... Może zbyt zmarźnięteeee... To nie poziomki.... ...to SSAKI LEŚNE Na CB wołali "automaty do lodów". I tak myślę sobie... przy -10 naprawdę do lodów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 31.12.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 tak mnie zasypało /i sypie nadal/, że chyba nawet po szampana nie wyjdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 31.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 u nas biało, dzisiaj już nie pada a temp. - 1 i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 własnie zasypało drzwi. Do wiosny wyjście tylko helikopterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 31.12.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 własnie zasypało drzwi. Do wiosny wyjście tylko helikopterem. jednynie Kijów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 01.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 No i co, cholerka?! Jest sens odśnieżać? Ciągle sypie, ale chyba trza iść, łopatą pomachać, rozruszać się po tych hulankach-swawolach nocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 01.01.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 A co tu odśnieżać, jak całą noc siąpiło? Samo się odśnieżyło... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 02.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 ... Śnieg pada! Śnieg pada! Cieszą się dzieci! ... I ja! Cieszę się jak gwizdek! Zaraz idziemy z mężem na spacer! Szkoda, że wczoraj i w święta śniegu nie mieliśmy - był nam potrzebny, a kiedy potrzebny jak zwykle go nie ma! A co mi tam - idziemy poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Pięknie sypie śnieżek, zima w tym roku jest piękna. ciekawe jak długo potrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.01.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 A "pamiętnik szczęśliwca" to czytali?! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 02.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Nie czytali! Ale jak będą w mieście, pojadą do biblioteki, wypożyczą, przeczytają - jeśli godne uwagi! Rano zaśpiewam znowu mężusiowi : "Wstań, Tomek, wstań! Rusz się, Tomek, śnieg na dworze. Mowie: wstań, bo będzie gorzej! Zenek! Wstań, bo ci przyłożę! Wstań, Tomek, wstań!" Tak! Pamiętnik szczęśliwca czytali - do biblioteki nie musieli jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.01.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Pada, pada i pada śnieg... Auto zasypane -auto odsnieżone -auto zasypane Podjazd odśniezony -podjazd zasypany -podjazd odśnieżony -podjazd zasypany I tak w końcu mówię ... a co my tak odśnieżamy... toż pada i tak napada... Ale lubię tą zabawę -bo jak idziemy odśnieżać, to zaraz sąsiedzi robią to samo... Tak jakbyśmy im o tym przypominali Zima , zima , zima, pada pada śnieg.... Jadę, jadę w świat sankami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Gdy kładliśmy się spać - śnieg jeszcze padał - było pięknie. Wstaliśmy raniutko, odsłaniamy okienko z nadzieją... spodziewaliśmy się czegoś więcej Nawet kot był rozczarowany tak małą ilością śniegu http://img268.imageshack.us/img268/1853/zima01.jpg http://img268.imageshack.us/img268/157/zimaac.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 03.01.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 u nas śniegu pod dostatkiem, chętnie oddam, bo znudziło mi się ciągłe odśnieżanie auta transport we własnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 moje dziecko poszło z sankami - w tamtym roku, to tak dzieci się cieszyły ze śniegu, którego niewiele spadło -że moaja córa wróciła nie tylko mokra ale i w błocie Dzisiaj jest sporo Ewentualnie wróci mokra na maksa Nie wiem jak u WAS, ale u nas sypie i sypie -biało wszędzie -co to będzie, co to będzie. Zima będzie -zima będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 -12 w tej chwili i ciągle spada i to szybko. Kto k...zamawiał to gówno ??? Proszę się nie krepować podzielę sie rachunkiem za ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.01.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Idzie straszna zima. Rano dzisiaj za oknem u mnie................ http://www.odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum23/balwany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts