amalfi 18.03.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Wyć to mi sie chciało już dzisiaj po zapłaceniu rachunku w spożywczym i po tankowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.03.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Wyć to mi sie chciało już dzisiaj po zapłaceniu rachunku w spożywczym i po tankowaniu. To po co tankujesz? Ja tam wypić od czasu do czasu lubię ale żeby zaraz tankować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.03.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 To po co tankujesz? Ja tam wypić od czasu do czasu lubię ale żeby zaraz tankować... Bo tyle przyjemności człowiekowi zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.03.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ja tam się staram tankować relugarnie , regurarnie aaaa - regularnieee;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.03.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ja tam się staram tankować relugarnie , regurarnie aaaa - regularnieee;) Ale mi smaka narobiliście, dzwonię po szwagra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.03.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 cholera sąsiad jeszcze w robocie , jutrzejszy dzień odpada bo mam kurs do stolycy obgadać robotę , Dolina Rozpaczy , chyba że sam ??? ale to nie uchodzi i samemu ze sobą nich......ja nie smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.03.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Liwko - zazdroszczę ci śwagra , mój nie trunkowy i dziki jakiś , z chałupy ciężko go wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.03.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Liwko - zazdroszczę ci śwagra , mój nie trunkowy i dziki jakiś , z chałupy ciężko go wyciągnąć Najgorzej jest jak z dwoma na raz się spotkam, uuuu, to jest dopiero jazda:D jednego mogę ci czasami pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.03.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 a twardy łeb ma ?? ja ostatnio jak inwestor wianek zrobił połkłem 0,7 a żonka pytała się skoro nie piłem to po cholerę siedziałem do 24tej ?? Jak by co to dawaj chłopa , ja tam szeroko otwarty jestem na nowe znajomości , u mnie słowiańska dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.03.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 a twardy łeb ma ?? ja ostatnio jak inwestor wianek zrobił połkłem 0,7 a żonka pytała się skoro nie piłem to po cholerę siedziałem do 24tej ?? Jak by co to dawaj chłopa , ja tam szeroko otwarty jestem na nowe znajomości , u mnie słowiańska dusza Ok, w lipcu wybieramy się w twoje okolice na halsowanie, ale czy z takim zawodnikiem damy rady to ja nie wiem. Zagadaj z amalfi, ona lubi tankować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.03.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Te 0,7 to raz na jakis czas się zdarza , kiedyś bywalo i więcej , teraz już rzadko zdarza się uprawiać tak ekstremalne sporty , ale 0,5 to tak żeby dobrze się poczuć i krzywdy sobie nie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ale mi smaka narobiliście, dzwonię po szwagra:D Cholera, mój się dopiero na jutro szykuje... dzisiaj jeszcze antybiotyki brał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.03.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 A jak by co to daj znać gdzie będziecie pod szmatami to jakieś ognizeczko ,rybka , kiełbaska , ??? mhm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 0,5 to tak żeby dobrze się poczuć i krzywdy sobie nie zrobić To chyba na rozgrzewkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.03.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 To chyba na rozgrzewkę... a co ja napisalem , dobrze się poczuć i krzywdy sobie nie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 a co ja napisalem , dobrze się poczuć i krzywdy sobie nie zrobić no.... z tą krzywdą to nie wiem... dla mnie to byłaby krzywda... zaraz bym musiał dołożyć jeszcze drugie tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.03.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 no , czasami a w zasadzie zawsze człowiek czuje niedosyt , i popada się w pszesadyzm , a na drugi dzień sakramentalne - w życiu nie wezmę alkoholu do ust , hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.03.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 2.5 °C, leje jak z cebra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.03.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 U mnie nie leje, ale od czasu do czasu kropi. Bardzo buro i ponuro. Wierzch, jaki masz ładny avatarek. Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Wierzch, jaki masz ładny avatarek. Co to jest? To atraktor Lorenza. I moze na tym zakonczmy ten temat Mysle, ze w piatkowy wieczor nie powinnismy dyskutowac o układzie trzech nieliniowych równań różniczkowych modelujących w możliwie najprostszy sposób zjawisko konwekcji termicznej w atmosferze. Zostawmy to sobie na poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts