amalfi 18.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Kurcze, a ja myślałam, że to jakieś morskie żyjątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Kurcze, a ja myślałam, że to jakieś morskie żyjątko. Tak, to taki potworek z otchlani matematyczno-fizycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Słuchajcie wszyscy. Właśnie z córką doświadczyłyśmy troche (nawet więcej, niż troche) strachu. Siedziałyśmy sobie w kuchni przy stole i nagle kuchnię i nasze głowy zaczął omiatać taki czerwony promień jak przy broni palnej. Co to może być??????????? Trwało to może z 5 minut. Masakra. Czułam sie, jakby ktos do mnie celował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Słuchajcie wszyscy. Właśnie z córką doświadczyłyśmy troche (nawet więcej, niż troche) strachu. Siedziałyśmy sobie w kuchni przy stole i nagle kuchnię i nasze głowy zaczął omiatać taki czerwony promień jak przy broni palnej. Co to może być??????????? Trwało to może z 5 minut. Masakra. Czułam sie, jakby ktos do mnie celował. To taki promień z czerwonej diody LED. Na kazdym odpuście mozna kupić takie latareczki do straszenia niewinnych panienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 To atraktor Lorenza. I moze na tym zakonczmy ten temat Mysle, ze w piatkowy wieczor nie powinnismy dyskutowac o układzie trzech nieliniowych równań różniczkowych modelujących w możliwie najprostszy sposób zjawisko konwekcji termicznej w atmosferze. A dlaczego możliwie najprostszy? nie stawiasz sobie większych wymagań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.03.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 To taki promień z czerwonej diody LED. Na kazdym odpuście mozna kupić takie latareczki do straszenia niewinnych panienek. Poważnie? U nas jutro jest odpust, to pójdę i zobaczę. Ja to jestem do tyłu z takimi wynalazkami. Czyli już wiem, kto sobie jaja robił. Dwóch potencjalnych zięciów. Mają już ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Słuchajcie wszyscy. Właśnie z córką doświadczyłyśmy troche (nawet więcej, niż troche) strachu. Siedziałyśmy sobie w kuchni przy stole i nagle kuchnię i nasze głowy zaczął omiatać taki czerwony promień jak przy broni palnej. Co to może być??????????? Trwało to może z 5 minut. Masakra. Czułam sie, jakby ktos do mnie celował. Czyzby chodzilo o celownik laserowy ? Czytalem kiedys w prasie niemieckiej, ze niektorzy uzywaja go do "zabawy". W niektorych przypadkach jest to niebezpieczne, np. podczas jazdy samochodem i karane przez policje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 A dlaczego możliwie najprostszy? nie stawiasz sobie większych wymagań? Zaczne od najprostszego, a na czym i jak skoncze, to zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.03.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Zaczne od najprostszego, a na czym i jak skoncze, to zobacze Prawidłoo. Faceta poznaje sie po tym, jak kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Prawidłoo. Faceta poznaje sie po tym, jak kończy. Co prawda autor tych slow nie jest z mojej bajki, ale jesli tak mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Najgorzej jest jak z dwoma na raz się spotkam, uuuu, to jest dopiero jazda:D jednego mogę ci czasami pożyczyć No a te śwagierki na odstrzał , to kiedy podeślesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.03.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 No a te śwagierki na odstrzał , to kiedy podeślesz ? eniu , - jeden miał być mój !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.03.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 aha , dojeb.........ło śniegu jakie z 7-8 cm ,pięknie kur.....a , pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.03.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 http://emoty.blox.pl/resource/BlurryDrunk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.03.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 http://emoty.blox.pl/resource/BlurryDrunk.gif ohoho . Panie Liwko . widzę że spotkanie ze śwagrem przebiegło według planu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.03.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 ohoho . Panie Liwko . widzę że spotkanie ze śwagrem przebiegło według planu ? Nie krzycz, ciszej. Po południu odpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 hihihihihihihihihihi , zuch chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.03.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 a umnie łyk-end zmarnowany , za dużo obowiązków:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.03.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Nie krzycz, ciszej. Po południu odpiszę. Koty wygoń, bo to one tak tupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.03.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 a umnie łyk-end zmarnowany , za dużo obowiązków:bash: Napij się cuś, to ci ulży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts