amalfi 18.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Kurcze, a ja myślałam, że to jakieś morskie żyjątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 amalfi napisał: Kurcze, a ja myślałam, że to jakieś morskie żyjątko. Tak, to taki potworek z otchlani matematyczno-fizycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Słuchajcie wszyscy. Właśnie z córką doświadczyłyśmy troche (nawet więcej, niż troche) strachu. Siedziałyśmy sobie w kuchni przy stole i nagle kuchnię i nasze głowy zaczął omiatać taki czerwony promień jak przy broni palnej. Co to może być??????????? Trwało to może z 5 minut. Masakra. Czułam sie, jakby ktos do mnie celował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 amalfi napisał: Słuchajcie wszyscy. Właśnie z córką doświadczyłyśmy troche (nawet więcej, niż troche) strachu. Siedziałyśmy sobie w kuchni przy stole i nagle kuchnię i nasze głowy zaczął omiatać taki czerwony promień jak przy broni palnej. Co to może być??????????? Trwało to może z 5 minut. Masakra. Czułam sie, jakby ktos do mnie celował. To taki promień z czerwonej diody LED. Na kazdym odpuście mozna kupić takie latareczki do straszenia niewinnych panienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 wierzch napisał: To atraktor Lorenza. I moze na tym zakonczmy ten temat Mysle, ze w piatkowy wieczor nie powinnismy dyskutowac o układzie trzech nieliniowych równań różniczkowych modelujących w możliwie najprostszy sposób zjawisko konwekcji termicznej w atmosferze. A dlaczego możliwie najprostszy? nie stawiasz sobie większych wymagań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.03.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 wykrot napisał: To taki promień z czerwonej diody LED. Na kazdym odpuście mozna kupić takie latareczki do straszenia niewinnych panienek. Poważnie? U nas jutro jest odpust, to pójdę i zobaczę. Ja to jestem do tyłu z takimi wynalazkami. Czyli już wiem, kto sobie jaja robił. Dwóch potencjalnych zięciów. Mają już ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 amalfi napisał: Słuchajcie wszyscy. Właśnie z córką doświadczyłyśmy troche (nawet więcej, niż troche) strachu. Siedziałyśmy sobie w kuchni przy stole i nagle kuchnię i nasze głowy zaczął omiatać taki czerwony promień jak przy broni palnej. Co to może być??????????? Trwało to może z 5 minut. Masakra. Czułam sie, jakby ktos do mnie celował. Czyzby chodzilo o celownik laserowy ? Czytalem kiedys w prasie niemieckiej, ze niektorzy uzywaja go do "zabawy". W niektorych przypadkach jest to niebezpieczne, np. podczas jazdy samochodem i karane przez policje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 wykrot napisał: A dlaczego możliwie najprostszy? nie stawiasz sobie większych wymagań? Zaczne od najprostszego, a na czym i jak skoncze, to zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.03.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 wierzch napisał: Zaczne od najprostszego, a na czym i jak skoncze, to zobacze Prawidłoo. Faceta poznaje sie po tym, jak kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 amalfi napisał: Prawidłoo. Faceta poznaje sie po tym, jak kończy. Co prawda autor tych slow nie jest z mojej bajki, ale jesli tak mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Liwko napisał: Najgorzej jest jak z dwoma na raz się spotkam, uuuu, to jest dopiero jazda:D jednego mogę ci czasami pożyczyć No a te śwagierki na odstrzał , to kiedy podeślesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.03.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 eniu napisał: No a te śwagierki na odstrzał , to kiedy podeślesz ? eniu , - jeden miał być mój !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.03.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 aha , dojeb.........ło śniegu jakie z 7-8 cm ,pięknie kur.....a , pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.03.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 http://emoty.blox.pl/resource/BlurryDrunk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.03.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Liwko napisał: http://emoty.blox.pl/resource/BlurryDrunk.gif ohoho . Panie Liwko . widzę że spotkanie ze śwagrem przebiegło według planu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.03.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 jar.os napisał: ohoho . Panie Liwko . widzę że spotkanie ze śwagrem przebiegło według planu ? Nie krzycz, ciszej. Po południu odpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 hihihihihihihihihihi , zuch chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.03.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 a umnie łyk-end zmarnowany , za dużo obowiązków:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.03.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Liwko napisał: Nie krzycz, ciszej. Po południu odpiszę. Koty wygoń, bo to one tak tupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.03.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 jar.os napisał: a umnie łyk-end zmarnowany , za dużo obowiązków:bash: Napij się cuś, to ci ulży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts