monia77w1 03.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 -14 i dwa domy trzeba ogrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 - 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 03.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 bobiczek boskie są te bałwanki, a kto ich tyle nalepił? Temperatura u mnie ok -6 i piękna zimowa noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1262211466_by_Tizarro_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 o północy było -18C, koło 3 już tylko 12 a rano -9C na kolejne butle z gazem czekam za to za oknem pięknie, biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Bobiczek - bałwanki boskie! Do nas takie nie zajrzały! Ludzie na mrozy narzekacie, a jak was kleszcze i komary latem atakują, to żałujecie że ich nie było! Rachunki za ogrzewanie - nikt nie mówił, że będzie lekko Za kilka lat ja też będę narzekać na mrozy i rachunki - mam nadzieję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 U nas w nocy dobiło do - 18. A co do mrozów to ostatnio oglądałam jakis program z Kanady, -29 stopnii, wiatr a dzieciaki porozpinane kurtki, część bez czapek i nawet buziaki nie były zaczerwienione.Trzeba się przyzwyczaić i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 04.01.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a mi dziś w nocy wygasł piec, i pękł jeden grzejnik. Nie wiem, co z resztą, bo rurki zamarzły, i woda nie dochodzi. Kto mnie dobije...... nienawidzę zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a mi dziś w nocy wygasł piec, i pękł jeden grzejnik. Nie wiem, co z resztą, bo rurki zamarzły, i woda nie dochodzi. Kto mnie dobije...... nienawidzę zimy http://www.e-gify.strefa.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zima/zima26_(http://www.e-gify.pl).gif http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify30/002.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a mi dziś w nocy wygasł piec, i pękł jeden grzejnik. Nie wiem, co z resztą, bo rurki zamarzły, i woda nie dochodzi. Kto mnie dobije...... nienawidzę zimy Nie palę od 19. grudnia. 2009. byłem dzisiaj w chacie (pierwszy raz od tej daty) jest +6 stopni!!!! Więc nie rozumiem, jak w nocy zgasło i od razu zamarzło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.01.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 czytałam dzisiaj prognozę na najbliższe miesiące, nie zapowiada się dobrze http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 04.01.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a mi dziś w nocy wygasł piec, i pękł jeden grzejnik. Nie wiem, co z resztą, bo rurki zamarzły, i woda nie dochodzi. Kto mnie dobije...... nienawidzę zimy Nie palę od 19. grudnia. 2009. byłem dzisiaj w chacie (pierwszy raz od tej daty) jest +6 stopni!!!! Więc nie rozumiem, jak w nocy zgasło i od razu zamarzło.... może dlatego,że nie mam jeszcze ocieplonej chałupy ani poddasza i strasznie szybko nam się wychładza.I podejrzewam, że piec wygasł pod wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 czytałam dzisiaj prognozę na najbliższe miesiące, nie zapowiada się dobrze http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm Pozostaje sie modlić, aby sie nie sprawdziła. No i gdzie to globalne ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 czytałam dzisiaj prognozę na najbliższe miesiące, nie zapowiada się dobrze http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm Pozostaje sie modlić, aby sie nie sprawdziła. No i gdzie to globalne ocieplenie? rano było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A już zupełnie mnie dobił mail z pozdrowieniami od koleżanki z Sydney, która pisze, że pewnie u mnie taki piękny śnieg, a ona nowy rok na plaży witała No i jest na wakacjach Żebym była młodsza, to chyba bym zaczęła od nowa i sie przeprowadziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.01.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie narzekajcie.W czerwcu już ma być ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A już zupełnie mnie dobił mail z pozdrowieniami od koleżanki z Sydney, która pisze, że pewnie u mnie taki piękny śnieg, a ona nowy rok na plaży witała No i jest na wakacjach Żebym była młodsza, to chyba bym zaczęła od nowa i sie przeprowadziła. kurna, to z Kielc nie ma pociągów nad morze? jedź pekaesem do włoszczowy i stamtąd śmigniesz do Darłówka... a w Darłówku w zimie jest pieknie na plaży... nawet w nowy rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie narzekajcie. W czerwcu już ma być ciepło. A pisałam- pisałam! W TV jeden Górol mówił, że zwierzyna ma mało sadełka -to zima jako taka a na święta nie zapowiada się zimowo -chyba, że do świąt przytyją( miały 2 tygodnie na przytycie ). Jak Wigilia po wodzie to Wielkanoc po lodzie! Jeśli w polu czarno, gdy się Chrystus rodzi, to będzie biało na lanie, kiedy Chrystus zmartwychwstanie W jakim blasku Bóg się rodzi, w takim cały styczeń chodzi W Boże Narodzenie bardzo biało, wiosną śniegu jest niemało - nie było biało Jaka pogoda w dzień Bożego Narodzenia, taka też będzie od Ignacego (01.02) po Szymona umęczonego (18.02). Ot i to! Czyli budziet biało! Sanki w ruch i po zakupy...ewentualnie relaksy na nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A już zupełnie mnie dobił mail z pozdrowieniami od koleżanki z Sydney, która pisze, że pewnie u mnie taki piękny śnieg, a ona nowy rok na plaży witała No i jest na wakacjach Żebym była młodsza, to chyba bym zaczęła od nowa i sie przeprowadziła. kurna, to z Kielc nie ma pociągów nad morze? jedź pekaesem do włoszczowy i stamtąd śmigniesz do Darłówka... a w Darłówku w zimie jest pieknie na plaży... nawet w nowy rok!!! Eeee ja za mało światowa jestem i nie wiem, czy by mnie wpuścili na tak sławny peron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2010 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Eeee ja za mało światowa jestem i nie wiem, czy by mnie wpuścili na tak sławny peron. trza do niektórych posłów zastukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts