Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bobiczek - bałwanki boskie! Do nas takie nie zajrzały!

Ludzie na mrozy narzekacie, a jak was kleszcze i komary latem atakują, to żałujecie że ich nie było! Rachunki za ogrzewanie - nikt nie mówił, że będzie lekko :lol:

Za kilka lat ja też będę narzekać na mrozy i rachunki - mam nadzieję!!!

a mi dziś w nocy wygasł piec, i pękł jeden grzejnik. Nie wiem, co z resztą, bo rurki zamarzły, i woda nie dochodzi. Kto mnie dobije...... nienawidzę zimy

http://www.e-gify.strefa.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zima/zima26_(http://www.e-gify.pl).gif http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify30/002.gif

a mi dziś w nocy wygasł piec, i pękł jeden grzejnik. Nie wiem, co z resztą, bo rurki zamarzły, i woda nie dochodzi. Kto mnie dobije...... nienawidzę zimy

Nie palę od 19. grudnia. 2009. byłem dzisiaj w chacie (pierwszy raz od tej daty) jest +6 stopni!!!!

Więc nie rozumiem, jak w nocy zgasło i od razu zamarzło....

Nie palę od 19. grudnia. 2009. byłem dzisiaj w chacie (pierwszy raz od tej daty) jest +6 stopni!!!!

Więc nie rozumiem, jak w nocy zgasło i od razu zamarzło....

może dlatego,że nie mam jeszcze ocieplonej chałupy ani poddasza i strasznie szybko nam się wychładza.I podejrzewam, że piec wygasł pod wieczór. :(

czytałam dzisiaj prognozę na najbliższe miesiące, nie zapowiada się dobrze

http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm

Pozostaje sie modlić, aby sie nie sprawdziła. No i gdzie to globalne ocieplenie?

rano było

A już zupełnie mnie dobił mail z pozdrowieniami od koleżanki z Sydney, która pisze, że pewnie u mnie taki piękny śnieg, a ona nowy rok na plaży witała :evil: No i jest na wakacjach :-? Żebym była młodsza, to chyba bym zaczęła od nowa i sie przeprowadziła. :wink:

kurna, to z Kielc nie ma pociągów nad morze? jedź pekaesem do włoszczowy i stamtąd śmigniesz do Darłówka... a w Darłówku w zimie jest pieknie na plaży... nawet w nowy rok!!!

:D

Nie narzekajcie.

W czerwcu już ma być ciepło.

A pisałam- pisałam! W TV jeden Górol mówił, że zwierzyna ma mało sadełka -to zima jako taka a na święta nie zapowiada się zimowo -chyba, że do świąt przytyją( miały 2 tygodnie na przytycie :lol: ).

Jak Wigilia po wodzie to Wielkanoc po lodzie!

Jeśli w polu czarno, gdy się Chrystus rodzi, to będzie biało na lanie, kiedy Chrystus zmartwychwstanie

W jakim blasku Bóg się rodzi, w takim cały styczeń chodzi :roll:

W Boże Narodzenie bardzo biało, wiosną śniegu jest niemało - nie było biało :evil:

Jaka pogoda w dzień Bożego Narodzenia, taka też będzie od Ignacego (01.02) po Szymona umęczonego (18.02).

Ot i to! :lol:

Czyli budziet biało!

Sanki w ruch i po zakupy...ewentualnie relaksy na nogi... :wink:

A już zupełnie mnie dobił mail z pozdrowieniami od koleżanki z Sydney, która pisze, że pewnie u mnie taki piękny śnieg, a ona nowy rok na plaży witała :evil: No i jest na wakacjach :-? Żebym była młodsza, to chyba bym zaczęła od nowa i sie przeprowadziła. :wink:

kurna, to z Kielc nie ma pociągów nad morze? jedź pekaesem do włoszczowy i stamtąd śmigniesz do Darłówka... a w Darłówku w zimie jest pieknie na plaży... nawet w nowy rok!!!

:D

Eeee ja za mało światowa jestem i nie wiem, czy by mnie wpuścili na tak sławny peron. :roll: