Liwko 21.03.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 To znaczy, że właśnie przed chwilą zjadłam śniadanie Ja już jestem po obiedzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.03.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Wiosna przyszła! Widziałem! http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o/j/Wiosna_5092565.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 21.03.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Wiosna przyszła! Widziałem! http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o/j/Wiosna_5092565.jpg W Honolulu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.03.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Wiosna przyszła! Widziałem! http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o/j/Wiosna_5092565.jpg A ja byłam dzisiaj utopić słomianą cholerę, dość już tego. Co prawda na zewnątrz -2, ale mam nadzieję na cieplejsze jutro i na stopnienie tego białego badziewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 A ja byłam dzisiaj utopić słomianą cholerę, dość już tego. Co prawda na zewnątrz -2, ale mam nadzieję na cieplejsze jutro i na stopnienie tego białego badziewia Co ty najlepszego zrobiłaś? W takiej temperaturze się cholera tylko zakonserwuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.03.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 A ja uważam, że Cieszynianka skutecznie utopiła to cholerstwo. Dowód mam za oknem. Po zimie nie ma śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.03.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 A ja uważam, że Cieszynianka skutecznie utopiła to cholerstwo. Dowód mam za oknem. Po zimie nie ma śladu. Znaczy z Kielc ta cholera do mnie przylazła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.03.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Znaczy z Kielc ta cholera do mnie przylazła... No idzie na półkule południową, więc prawidłowy kierunek obrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 22.03.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Tegoroczną zimę w Polsce należy zaliczyć do bardzo chłodnych. Średnia temperatura dla trzech zimowych miesięcy wyniosła minus 3 st. C. Miesiącem ekstremalnie chłodnym był grudzień 2010 roku - poinformował Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej. Podsumowanie minionej zimy przez IMiGW: Tegoroczna zima była bardzo chłodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.03.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 . Podsumowanie minionej zimy przez IMiGW: Tegoroczna zima była bardzo chłodna. Ty się na to podsumowanie tak nie rzucaj. Jeszcze będziesz dodawał do tej sumy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.03.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Dupa mniej marznie ,fakt .Ale kalesonów do piwnicy jeszcze nie zdeponuję - nie ma "gupich"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.03.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Dupa mniej marznie ,fakt .Ale kalesonów do piwnicy jeszcze nie zdeponuję - nie ma "gupich"! Trza być twardym, nie miętkim. Ja tam kozaków nie przyniosłam i żyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 22.03.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Ty się na to podsumowanie tak nie rzucaj. Jeszcze będziesz dodawał do tej sumy! Wykrot, więcej optymizmu. Ptaszki cwierkają, bociany przylatują, dziewczyny zakladają coraz krotsze spodniczki A Ty tego nie dostrzegasz, tylko marudzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Trza być twardym, nie miętkim. Ja tam kozaków nie przyniosłam i żyję. Pyra kielczankę naśladować chciała i się posmarkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.03.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Pyra kielczankę naśladować chciała i się posmarkała Która pyra smarkata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.03.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Która pyra smarkata? No obie - Eniu i jego nos (jak pyra ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.03.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 No obie - Eniu i jego nos (jak pyra ) Tak. Pamiętam jak swego czasu jeździłam do Pyrlandii na targi. U nas kopiasty śneg, a pyrowcy już mieli późną wiosne. Bieguny sie odwróciły i nieszczęście gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.03.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Co ty najlepszego zrobiłaś? W takiej temperaturze się cholera tylko zakonserwuje:( Nie bój nic, przed spławieniem została podpalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.03.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 (edytowane) Wykrot, więcej optymizmu. Ptaszki cwierkają, bociany przylatują, dziewczyny zakladają coraz krotsze spodniczki A Ty tego nie dostrzegasz, tylko marudzisz. Qrna... ja też pamiętam pitaszki, bociany i panienki... i też mi się cieplej robiło... ale teraz, mój drogi, to mi się tylko wapno lasuje... se poczytaj: http://wykrot.blog.onet.pl/ Edytowane 22 Marca 2011 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 No obie - Eniu i jego nos (jak pyra ) Nie z poznańskiego to nie czają Po Poznańsku kielczyć się - śmiać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts