Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Iiiiiieeeeetam. Nie mówię o ananasie.

 

Bierzesz arbuza, wycinasz mały otwór na ogonku i wkładasz tam szyjkę od butelki wódki. Przekręcasz tak, aby butelka była do góry dnem. Jak wódka wleje sie do arbuza, to wkłądasz owoc do zamrażarki i zamrażasz do stanu, w którym da sie jeszcze pokroić. Potem kroisz i podajesz jako deser jedzony widelczykami, a nie chlany szklankami. Czujesz różnicę? :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ale polecam mrożonego arbuza z wódką.

 

A robiłaś galaretkę, ścinając sok malinowy przez dodanie spiru? Tylko naturalny sok, z owoców, a nie z Biedronki! To się miksuje, bo ropzpuszcza się słabo, a po uspokojeniu po kilku minutach masz galaretkę do wpierniczania łyżeczką. Grzeje lepiej niz piecyk gazowy.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...