cieszynianka 03.04.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Liwko, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 03.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Liwko, gratulacje Ufff! Jezdeś, pani B. Już żem się martwiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.04.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Ufff! Jezdeś, pani B. Już żem się martwiłem. Jezdem, jezdem, tylko zapracowana A najgorsze, że to nieprędko minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.04.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Stare a głupie. Toż to prima aprilis był. Eee nie znacie się na żartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.04.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Stare a głupie. Toż to prima aprilis był. Eee nie znacie się na żartach. W moim wypadku , głupota okazała się przydatna - nie wiedziałem o co biega na tym zdjęciu. A jak mi się głupio zrobiło ,kiedy inni z życzeniami wyskoczyli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.04.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 W moim wypadku , głupota okazała się przydatna - nie wiedziałem o co biega na tym zdjęciu. A jak mi się głupio zrobiło ,kiedy inni z życzeniami wyskoczyli ... jednak z automatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.04.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Coż, mężczyzna może w każdym wieku. A żarty... hm, czasem bywają prorocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.04.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 W moim wypadku , głupota okazała się przydatna - nie wiedziałem o co biega na tym zdjęciu. nie martw się, nie każdy widzi coś w USG. Ja się tylko zdziwiłam, że od razu takie duże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 nie martw się, nie każdy widzi coś w USG. Ja się tylko zdziwiłam, że od razu takie duże :) Moja powiedziała że nie ma zamiaru znowu 9 miesięcy w ciąży chodzić to od razu takie duże zrobiłem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.04.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Coż, mężczyzna może w każdym wieku. A żarty... hm, czasem bywają prorocze Nie gadaj... bo będę musiał przestać, skoro mi to jeszcze grozi... Lubicie Mazury? To zagłosujcie! http://www.mazurycudnatury.pl/ http://mazurycudnatury.org/jak-glosowac.html#c16 Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Liwko, gratulacje Ta gratulacje, najgorsze że żona jeszcze nic o tym nie wie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.04.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam. Widze, że Liwko narozrabiał. Liwko, nie martw sie. Mogło być gorzej: http://img819.imageshack.us/img819/1467/263ag.jpg Uploaded with ImageShack.us U Was też już wiosna na całego? Właśnie pod oknem zauważyłam kfiotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja nie mam dwururki:D U nas pizga, leci w twoją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.04.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Nie gadaj... bo będę musiał przestać, skoro mi to jeszcze grozi... Lubicie Mazury? To zagłosujcie! http://www.mazurycudnatury.pl/ http://mazurycudnatury.org/jak-glosowac.html#c16 Wypchaj się Wykrot . Linków od Ciebie postanowiłem do końca życia nie otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.04.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja nie mam dwururki:D ( Może kolega ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.04.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam. Kwitnie juz coś u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.04.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam. Kwitnie juz coś u Was? Na razie ino korupcja Ale hiacynty (?) tuż, tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.04.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam. Kwitnie juz coś u Was? Całe mnóstwo: wawrzynek wilcze łyko (już kończy), krokusy, przebiśniegi i fiołki też. Niedługo reszta "wybuchnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 U mnie już prawie, prawie forsycje. Reszta śpi jeszcze. Eniu, korupcja to roślina kwitnąca na okragło. Nawet zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.04.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 U mnie już prawie, prawie forsycje. Reszta śpi jeszcze. Eniu, korupcja to roślina kwitnąca na okragło. Nawet zimą. Może by Randapem ją potraktować ? Krokusy u mnie już przekwitły.... A o fiołkach zapomniałem - są ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts