sigma_si 06.01.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 takiej zimy to bym nie chciała http://blog.tp.pl/wojciechjabczynski/resource/zdj%C4%99cia/zima_alpy1.JPG bo po czym poznam które auto jest moje? chyba że po kawałku lusterka Chłe, chłe... A ja miałam to dziś na żywca! Wracając z pracy zobaczyłam jak chłopaczynie jednemu się auta pomyliły i wystartował do innego.. Dobrze, że nie zorientował się dopiero po zupełnym odśnieżeniu, kiedy kluczyki by nie pasowały do zamka w drzwiach.. Norrrmalnie... śmiałam się przez resztę drogi do domu, bo miałam to zdjęcie przed oczyma... Na szczęście, póki co, przestało sypać i "tylko" -5 na termometrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Samochód odśnieża się od tabliczki rejestracyjnej...Młody, to i niedoświadczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 06.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Samochód odśnieża się od tabliczki rejestracyjnej... Młody, to i niedoświadczony. o to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzisiaj miała być jakaś ogromna śnieżyca na Śląsku , widział kto może ? Bo u mnie chyba bokiem przeszło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzisiaj miała być jakaś ogromna śnieżyca na Śląsku , widział kto może ? Bo u mnie chyba bokiem przeszło...... dobrze, ze bokiem przeszło a nie wylazło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzisiaj miała być jakaś ogromna śnieżyca na Śląsku , widział kto może ? Bo u mnie chyba bokiem przeszło...... Stolicę nawiedziła i wszystko stanęło. No prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Komu , co ,staneło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Komu , co ,staneło ? Kierowcom, no, samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 06.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 .............e tam . Marudzicie. Przejechałem dziś 45 km w śnieżycy , przez lasy. Z tir-ami z naprzeciwka.Qtwa ...aż po powrocie musiałem się napić .Nie wiadomo było ...czy to jeszcze szosa , pobocze ..czy już rów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 07.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Te tiry to świnie że przez lasy jeżdżą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Te tiry to świnie że przez lasy jeżdżą! kilka lat temu tir nas uratował jechałam z kolegą z warszawy, widzialność na 0,5 m, dalej zamieć. Przed nami jechał tir ślicznie oświetlony, takie czerwone kółko ze światełek miał na odwłoku. kolega jechał za tym kółkiem. tir pruł 70 km/h, może kierowca z góry lepiej widział, w każdym razie kolega patrzył na kółko a nie na licznik a ja nie patrzyłam nigdzie. Kolega stwierdził, że jakby ten tir zjechał w pole, to by pojechał za nim, bo i tak innego punktu odniesienia nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 07.01.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nie próbujcie takiej opcji z osobówką . Może ostro zahamować u siebie w garażu, Dzisiaj luzik . Jezdnia czarna. Tylko znowu debile wyprzedzają na trzeciego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 08.01.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kolega stwierdził, że jakby ten tir zjechał w pole, to by pojechał za nim, bo i tak innego punktu odniesienia nie miał Z "zającami" tak właśnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A u nas zapowiadają jakieś burze śnieżne Dobrze, że jutro sobota, to nie musze sie ruszać z domu, bo przedwczoraj padał śnieg i główne ulice przypominały leśne dukty Więc co będzie w czasie śnieżnej burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ojjjjj ludziska! Nie narzekajta! Jakby nie było śniegu i deszcz padał - byłoby fatalnie... Jakby nie było śniegu i taka ...ujowa temperatura w kolicach +5 stopni - też by źle było... A tak - mamy fajną zimę, z lekkim mrozikiem, dzieciarnia na sankach może jeździć, wszyscy na nartki mogą se pojechać...No zawaliście jest! PS. Żeby nie było... jak zacznie fest sypać - to nam drogę dojazdową zawali a jako, że my mieszkamy na końcu i sami jeździmy tą drogą to jakieś 150m cza będzie odwalić z łapy opatom Ale i tak jest piknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To na co mam narzekać, na żonę? Żebym wp..dol dostał? A tak to człowiekowi chociaż kapkę ulży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.01.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 U nas jest dobrze! U nas wolno narzekać! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ja nie narzekam. Mówie przecie, że sie ciesze, że jutro sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 U nas jest dobrze! U nas wolno narzekać! Adam M. I tej wersji będziemy się twardo trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 U mnie cały czas sypie. W radiu mówią, że tak ma być przez 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts