Liwko 06.04.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Może by Randapem ją potraktować ? U mnie to nawet zielsko boi się rosnąć, wie że Randap w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.04.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 a ja słyszałem że na korupcję najlepszy jest napalm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.04.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Na palmy też można włazić tylko tych palm u nas mało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 U mnie to nawet zielsko boi się rosnąć, wie że Randap w pobliżu. Obyś nie wycudował jak mój mąż. Tak randapował chwasty, że trawa zniknęła, a chwasty po jakimś czasie wylazły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 06.04.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 11.5 °C, słońce wyszło zza chmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.04.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Obyś nie wycudował jak mój mąż. Tak randapował chwasty, że trawa zniknęła, a chwasty po jakimś czasie wylazły. Niestety tak też bywa . Nasza korupcja ma to do siebie ,że się szybko z randapem dogaduje. Trudno jedno od drugiego odróżnić . Większość to chwasty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.04.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 11.5 °C, słońce wyszło zza chmur No i gdzie poszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 06.04.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Niestety tak też bywa . Nasza korupcja ma to do siebie ,że się szybko z randapem dogaduje. Za późno na randap . On działa na dwa trzy listki wielkości chwastów, a nasza korupcja to już jak nie przymierzając sekwoja. Pozdro. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 06.04.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 No i gdzie poszło ? Podejrzewam, że na Kielcowo , bo u mnie znowu zniknęło . Niech się chociaż Amalfi pocieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Podejrzewam, że na Kielcowo , bo u mnie znowu zniknęło . Niech się chociaż Amalfi pocieszy. U mnie tyż nima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 06.04.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 U mnie tyż nima. Dobrze, że przynajmniej jest cieplej niż wczoraj. U mnie jest teraz 15.6 °C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 06.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Za późno na randap . On działa na dwa trzy listki wielkości chwastów, a nasza korupcja to już jak nie przymierzając sekwoja. Pozdro. K. Krzysiek, to tylko kwestia odpowiedniej ekipy i sprzętu Najpierw trzeba to dziadostwo wyciąć potem poszatkować a na koniec zabronować ... i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.04.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Wierzch, zamawiaj maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 07.04.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 13 °C Wierzch, zamawiaj maszyny Maszyny nie są problemem Odpowiednią ekipę mógłbym zamówić od listopada, ale ona wielce niepopularna w państwie Polan. Nawet nie będę wymieniał straszliwego imienia ich wodza. On to już zawsze tak przynudzał o tych chwastach rosnących w grupach. Dlatego cieszmy się sukcesami Pięknej Julii i jej szefa w walce z chwaściorami. W ciągu najbliższego 4.5 roku dostarczą nam na pewno wielu okazji do niezapomnianych wzruszeń. Przede wszystkim przy kasach sklepowych, na stacjach benzynowych oraz, last but not least przy urzędniczych okienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 07.04.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 20.4 °C, ledwo co można wytrzymać w krótkim rękawie Aż strach pomyśleć co będzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 20.4 °C, ledwo co można wytrzymać w krótkim rękawie Aż strach pomyśleć co będzie jutro Jutro będzie futro http://www.pogodynka.pl/polska/czestochowa_czestochowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 07.04.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jutro będzie futro http://www.pogodynka.pl/polska/czestochowa_czestochowa To mnie pocieszyłeś Łudziłem się tylko przez 13 minut. Dzięki Przyjacielu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 To mnie pocieszyłeś Łudziłem się tylko przez 13 minut. Dzięki Przyjacielu ! Staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A tak ładnie żarło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.04.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Nawet tulipany żółte mi zakwitły . Pewnie po to by jutro się pod śniegiem schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts