cieszynianka 15.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No jak to? Pisze wedle awatara. Toż Kielcowo południową stolycą zimna jest, a Ty w bluzce samej po polu latasz U nas też dzisiaj na plusie było (aż 7 stopni ), ale na bluzce miałam jeszcze polar i kurtkę, że o innych częściach garderoby nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.04.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 To tez moze byc od biedy Siberia Yakutsk Highway http://www.liveleak.com/view?i=ad4_1253475226 No tak, czyli należy się zachwycać doskonałą jakością naszych dróg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.04.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No tak, czyli należy się zachwycać doskonałą jakością naszych dróg U nas tylko dziury zarybiają a tam całe drogi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.04.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 U nas tylko dziury zarybiają a tam całe drogi:lol2: I na dodatek z reguły można całą trasę o własnych siłach przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Toż Kielcowo południową stolycą zimna jest, a Ty w bluzce samej po polu latasz U nas też dzisiaj na plusie było (aż 7 stopni ), ale na bluzce miałam jeszcze polar i kurtkę, że o innych częściach garderoby nie wspomnę Patrz, Cieszynianka, jak żeś mi powiedziała o tej stolicy zimna, to mi sie zimno zrobiło i musiałam polar teraz ubrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 15.04.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Patrz, Cieszynianka, jak żeś mi powiedziała o tej stolicy zimna, to mi sie zimno zrobiło i musiałam polar teraz ubrać. Wielkie brawa dla naszych dzielnych goralek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.04.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Patrz, Cieszynianka, jak żeś mi powiedziała o tej stolicy zimna, to mi sie zimno zrobiło i musiałam polar teraz ubrać. Amalfi, nie było moim zamiarem wyprowadzać Cię z tego ciepełka, wybacz Ja się tylko dziwowałam i zazdraszczałam Nie masz pojęcia jak bardzo czekam na takie prawdziwie ciepłe dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.04.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Wielkie brawa dla naszych dzielnych goralek ! Ty się Wierzch nie podśmiewaj, bo Cię też dopadnie to Liwkowe zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mam pojęcie, bo to druga z kolei wiosna bez wiosny. A ja tak lubie ciepełko i słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.04.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mam pojęcie, bo to druga z kolei wiosna bez wiosny. A ja tak lubie ciepełko i słoneczko. To dokładnie tak samo jak ja :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 16.04.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dzisiaj o 6 rano bylo - 2.5 °C Mam pojęcie, bo to druga z kolei wiosna bez wiosny. A ja tak lubie ciepełko i słoneczko. To dokładnie tak samo jak ja :yes: Cierpliwosci dziewczyny, jeszcze troche i bedziecie sie wygrzewac na zacisznej plazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.04.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 LIWKO DO RAPORTU WYSTĄP! Ten mróz dzisiaj rano ,będzie Cie drogo kosztował (A jak cicho gadzina siedzi , udaje ,ze go nie ma ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 16.04.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 LIWKO DO RAPORTU WYSTĄP! Ten mróz dzisiaj rano ,będzie Cie drogo kosztował (A jak cicho gadzina siedzi , udaje ,ze go nie ma ...) Liwko schowal sie do swojej dziury Trzeba bedzie go stamtad wywabic. Sluchaj Liwko, u mnie jest teraz super sloneczna pogoda i 13 °C. Az sie prosi o zrobienie wieczorem imprezki, na przyklad cos w tym stylu: Bedzie Amalfi, Cieszka i Afrodyta I chlopaki z wewontka tez beda. Sam widzisz, ze atrakcji nie bedzie brakowac. Ty tez mozesz byc z nami, ale ze wzgledow moralnych, jako glowny odpowiedzialny za zejscie magnolii Enia, musisz rozwiazac zagadke i tutaj ladnie wpisac wynik. W niebo patrzy dwoje ludzi i nagle przelatuje stado ptaków, pierwszy mówi ale tych ptaków jest dużo chyba 100 , na to ten drugi , nie, żeby było ich sto to musi ich lecieć: jeszcze raz tyle, pół z tego ,ćwierć z tego i jedna sztuka. Pytanie ile tych ptaków leciało? Cos mi mowi, ze nie bedziesz mial z tym problemow Czekamy Liwko, ujawnij sie. P.S.: Eniu, mysle, ze przyneta zadziala. Liwko nie bedzie w stanie sie oprzec. Teraz musimy tylko czekac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.04.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Liwko schowal sie do swojej dziury Trzeba bedzie go stamtad wywabic. Sluchaj Liwko, u mnie jest teraz super sloneczna pogoda i 13 °C. Az sie prosi o zrobienie wieczorem imprezki, na przyklad cos w tym stylu: Bedzie Amalfi, Cieszka i Afrodyta I chlopaki z wewontka tez beda. Sam widzisz, ze atrakcji nie bedzie brakowac. Ty tez mozesz byc z nami, ale ze wzgledow moralnych, jako glowny odpowiedzialny za zejscie magnolii Enia, musisz rozwiazac zagadke i tutaj ladnie wpisac wynik. Cos mi mowi, ze nie bedziesz mial z tym problemow Czekamy Liwko, ujawnij sie. P.S.: Eniu, mysle, ze przyneta zadziala. Liwko nie bedzie w stanie sie oprzec. Teraz musimy tylko czekac ... A czy ja mogę odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dzisiaj było znośnie. Cały dzień taras otwarty, a piec wyłączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.04.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dzisiaj było znośnie. Cały dzień taras otwarty, a piec wyłączony. Owszem, słoneczko pięknie świeciło, drzwi tarasowe częściowo otwarłam, ale późnym popołudniem prędziutko zamykałam Piec chodzi nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 16.04.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A czy ja mogę odpowiedzieć Jasne, prosze Cie bardzo Dzisiaj było znośnie. Cały dzień taras otwarty, a piec wyłączony. A Ty w samej bluzeczce na tarasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.04.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Wierzch, gdzie jesteś? Nie męcz mnie już i powiedz, że ja też mogę podać liczbę tych cholernych ptaków :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Jasne, prosze Cie bardzo 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A ja twardo nie włączyłam pieca. Zobaczymy jak będzie rano. Teraz jest 20 stopni w domu, a wietrzyło sie do 21.00, więc jakoś specjalnie sie nie wychłodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts