amalfi 16.04.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Cieszka, skąd tyle wiesz o ptakach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.04.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Cieszka, skąd tyle wiesz o ptakach? U nas plaga ptactwa wszelakiego już od kilku lat. Z każdym rokiem bardziej. W zeszłym roku to nawet nie zdążyliśmy aronii na nalewkę nazbierać , bo wszystko opierniczyły , a są dwa olbrzymie krzewy Nawet beberysa ogoliły , choć zawsze owoce wisiały do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.04.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Wierzch, czy wygrałam jakąś nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 16.04.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 36 Bardzo dobrze. A nie wszyscy podali prawidlowa odpowiedz za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 16.04.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Cieszka, na podstawie dwoch ostatnich wypowiedzi moge stwierdzic, ze jestesmy doskonale zsynchronizowanym zespolem Wierzch, czy wygrałam jakąś nagrodę Tak, w nagrode zapraszam Cie do tercetu tanecznego, w stroju obowiazujacym na plazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.04.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Cieszka, na podstawie dwoch ostatnich wypowiedzi moge stwierdzic, ze jestesmy doskonale zsynchronizowanym zespolem Tak, w nagrode zapraszam Cie do tercetu tanecznego, w stroju obowiazujacym na plazy Pędzę szukać stosownego stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A nie może być bez stroju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 16.04.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A nie może być bez stroju? Jeszcze sie pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Pytam sie w imieniu Cieszynianki, bo ja konkursu nie wygrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 16.04.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Pytam sie w imieniu Cieszynianki, bo ja konkursu nie wygrałam. No niby tak, ale dwa miejsca w tercecie sa jeszcze do obsadzenia. Nie myslalem raczej o Liwko i Eniu , tylko o Tobie i Afrodycie I dobrze, zeby stroje byly jednolite, jak u wyzej pokazanych pan, ewentualnie wariant proponowany przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A Rynka? Kwartet musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.04.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A nie może być bez stroju? Nie, nie może Na zewnątrz tylko +2 stopnie i bez stroju mam być, chyba chcesz, żebym waspalienia liokkich dostała, albo czegoś podobnego Już mam kufajkę przygotowaną i czapkę uszankę, na ten moment stosowny strój na plażę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 16.04.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A Rynka? Kwartet musi być. Rynka tez mile widziana Im wiecej, tym lepiej. Spodobala sie Wam dziewczyny, proponowana przeze mnie plaza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A to ma być teraz? Jeśli tak, to ja moge wystąpić w reformach i polarze. Mogą być w grochy jak we wzorcowym filmiku. Cieszynianka, wazmiom spićki i razżem kostier. Budjet tiepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.04.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A to ma być teraz? Jeśli tak, to ja moge wystąpić w reformach i polarze. Mogą być w grochy jak we wzorcowym filmiku. Cieszynianka, wazmiom spićki i razżem kostier. Budjet tiepło. Nu, kanieszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Rynka tez mile widziana Im wiecej, tym lepiej. Spodobala sie Wam dziewczyny, proponowana przeze mnie plaza ? Przyznaję, że teraz dopiero zobaczyłam "plażę". Bo wcześniej nie chciałam oglądać, bo myślałam, że to jakaś sielankowa wyspa i sie wkurze tylko mając na termometrze plus 2. Ale to chodziło o samoloty. Na takiej plaży moge wypoczywać, ponieważ piloci są mężczyznami, których kocham najbardziej na świecie. Taki mam ........fetysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 16.04.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Przyznaję, że teraz dopiero zobaczyłam "plażę". Bo wcześniej nie chciałam oglądać, bo myślałam, że to jakaś sielankowa wyspa i sie wkurze tylko mając na termometrze plus 2. Ale to chodziło o samoloty. Na takiej plaży moge wypoczywać, ponieważ piloci są mężczyznami, których kocham najbardziej na świecie. Taki mam ........fetysz. Niestety, nie jestem pilotem Czlowiek jakies durne zawody wybiera. Odnosnie grochow, to mysle, ze nie o grochy tutaj glownie chodzi Teraz wypada, abym zgodnie z najnowszym obyczajem, napisal cos w jezyku obcym: Wir könnten am Strand der Karibikinsel Saint Marteen feiern. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 я слишком в холере не понимаю Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 16.04.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 я слишком в холере не понимаю Wrzucilem ten tekst do tlumacza Google i wyskoczylo: "Możemy strona na plaży na karaibskiej wyspie St Marteen" Ale jesli zastapimy "Mozemy strona" przez "Moglibysmy swietowac", to bedzie to semantycznie odpowiadac moim intencjom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Ważne, że na plaży i że świętować. Reszta bez znaczenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts