Rynka 17.04.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ooooo.....jak świętować to ja chętnie Jak dobrze mieć znajomości u władzy....bez castingu do kwartetu mię przyjęli... Dzięki Amalfi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.04.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Rynka, witamy na pokladzie ... Chcialem napisac na pokladzie samolotu, udajacego sie na wyspe Saint Marteen, ale chyba wygodniej nam bedzie podrozowac na pokladzie Arki Noego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 piloci są mężczyznami, których kocham najbardziej na świecie. Taki mam ........fetysz. Ja nie jestem pilotem ale wczoraj miałem loty. Szwagier mnie odwiedził. Szykujcie wieńce... Lekarstwo już do połowy spite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Jak dojdę do siebie-chyba jutro, to wierzch zadam tobie zagadkę. Cwaniaku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.04.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ja nie jestem pilotem ale wczoraj miałem loty. Szwagier mnie odwiedził. Szykujcie wieńce... Lekarstwo już do połowy spite... Liwko, ciesze sie, ze zyjesz Jak dojdę do siebie-chyba jutro, to wierzch zadam tobie zagadkę. Cwaniaku:D Najlepiej ta o 3 synach Wtedy bedzie fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ku, ku,ku, kuźwa, gdzie jest słońce? W kominku będę musiał rozpalić a nie lubię robić tego co muszęhttp://emoty.blox.pl/resource/ranting.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.04.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ku, ku,ku, kuźwa, gdzie jest słońce? Sprobuj otworzyc szerzej zapuchniete oczy i zresetowac aplikacje odpowiedzialna za synchronizacje sygnalow docierajacych z galek ocznych do kory mozgowej Wtedy masz szanse na ujrzenie slonca Jak nie pomoze, wtedy mozesz z cala pewnoscia stwierdzic, ze jest pochmurno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dobra, dobra, ja nie mogę dzisiaj nawet znaleźć "enter" na klawiszach. To jeszcze cud że coś klikam.Z 16-cie razy poprawiałem to zanim wysłałem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.04.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Poradzimy cos na to W akcesoriach sa programy ulatwiajace komunikacje uzytkownika z komputerem. Jest to zrobione glownie z mysla o osobach niepelnosprawnych, ale Ty dzisiaj chyba zaliczasz sie do tej kategorii Jest nawet funkcja lupy ekranu monitora. Jak powiekszysz 4x, to przy odrobinie szczescia powinienes cos dostrzec Wiesz, wyswietlasz klawiature na ekran i powiekszasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Poradzimy cos na to W akcesoriach sa programy ulatwiajace komunikacje uzytkownika z komputerem. Jest to zrobione glownie z mysla o osobach niepelnosprawnych, ale Ty dzisiaj chyba zaliczasz sie do tej kategorii Jest nawet funkcja lupy ekranu monitora. Jak powiekszysz 4x, to przy odrobinie szczescia powinienes cos dostrzec Wiesz, wyswietlasz klawiature na ekran i powiekszasz Eeee, po prostu trza się wziąć w garść i... skombinować jakiegoś bronka. Ps. Szwagier wymiękł Ps. Psyyyt, o ludzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.04.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Eeee, po prostu trza się wziąć w garść i... skombinować jakiegoś bronka. Ps. Szwagier wymiękł Ps. Psyyyt, o ludzie:D Jesli nie chcesz sie tak meczyc, to sprobuj wykorzystac Twoja zone jako interface uzytkowy z komputerem. Polacz sie z malzonka bezprzewodowo (jesli bardzo chcesz, to mozesz i przewodowo, dostepnym Ci w danej chwili kablem ) i wydawaj jej polecenia tego co ma zrobic na komputerze. Po wykonaniu kazdej operacji, zona wysle Ci odpowiedz. W ten sposob bedziecie komunikowac sie miedzy soba uzywajac standardowego protokolu HTTP request/response. Czyz nie jest to ponetna perspektywa ? Mnie by to rajcowalo. Niestety, niepozadanym skutkiem ubocznym moze byc to, ze malzonka odkryje Twoja ciemna strone, skrzetnie do tej pory skrywana w otchlaniach cyberprzestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ja pierdziu, ty nie mów dzisiaj tak do mnie bo ja nie wiem o co chodzi. Żony dzisiaj też nie rozumiem, a raczej ona mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.04.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 To moze przejdziemy na uniwersalny jezyk matematyki Powszechnie zaklada sie, ze dzieki matematyce bedziemy mogli porozumiec sie z obcymi cywilizacjami. To sobie pomyslalem, ze rowniez z Toba Co tam slychac w szerokim kosmosie, ET ? Jakie konstelacje gwiazd widzisz wlasnie przed oczami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Jakie konstelacje gwiazd widzisz wlasnie przed oczami ? jeszcze żadnych nie widzę, ale jak moja zobaczy że siorbię drugiego bronka to na pewno zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Świnia jesteś wierzch, znęcasz się nade mną. Ale bronek działa, jest zdecydowanie lepiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 No dobra, dam Ci spokoj Chcialem tylko, abysmy w fazie Twojego dochodzenia do siebie, nie uzywali jezyka skupiajacego sie na malo apetycznych czynnosciach fizjologicznych organizmu. A tak, przy pelnej kulturze i wzajemnym zrozumieniu, wznieslismy sie na wyzszy poziom abstrakcji Serdecznie pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do pelnej formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.04.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 No dobra, dam Ci spokoj Chcialem tylko, abysmy w fazie Twojego dochodzenia do siebie, nie uzywali jezyka skupiajacego sie na malo apetycznych czynnosciach fizjologicznych organizmu. A tak, przy pelnej kulturze i wzajemnym zrozumieniu, wznieslismy sie na wyzszy poziom abstrakcji Serdecznie pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do pelnej formy. Miękki jesteś Wierzch . Zobacz jak sie to robi : LIWKO ! OTWIERAJ GAŁY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.04.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Miękki jesteś Wierzch . Zobacz jak sie to robi : LIWKO ! OTWIERAJ GAŁY ! Wiesz Eniu, czlowiek uczy sie przez cale zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.04.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Miękki jesteś Wierzch . Zobacz jak sie to robi : LIWKO ! OTWIERAJ GAŁY ! http://emoty.blox.pl/resource/651.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.04.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Wiesz Eniu, czlowiek uczy sie przez cale zycie. On mój "krajan" - wiem jak takiego z pysk wziąć ....Zobacz jaki grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts