EZS 08.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 w łodzi na razie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 nasypało badziewia .... i cały czas sypie .... i sypie ... i sypie ... i tak od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nadciągają śnieżyce i porywisty wiatr. Później bardzo zimno nawet do -20 st http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7432982,Nadciagaja_sniezyce_i_porywisty_wiatr__Potem_znow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Taki borsuk czy inny świstak to ma dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.01.2010 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nawaliło śniegu i dalej dosypuje.Jakoś tak selektywnie nasypało...Najpierw zasypało drogowców - tych od pługa...Wcale ich na drodze nie widać!Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 08.01.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Pode Warszawą nic nie sypie... No, wczoraj jakieś drzewa się sypnęły, niewprawną ręką ścięte, to i na druty od prądu poleciały, to i prądu nie miałam parę godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.01.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 U nas śnieg pada średnio raz w tygodniu - zawsze drogowców zaskakuje http://img213.imageshack.us/img213/7684/zaskoczenidrogowcy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.01.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Właśnie skończyłem walczyć z tym białym gównem i właściwie musiałbym zacząć od nowa , ale ........ pierd.le , nie robie już dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wróciłam właśnie do chałupy i postanowiłam sie pożalić .... na drodze jedna wielka masakra .... 10 kilosów przez nie odśnieżone drogi ... nic to - odjeżdżając spod pracy odśnieżyłam Milusia , pojechałam po młodą , wychodzę po 10 minutach - zaś trza odśnieżyć, odśnieżyłam ..... zrezygnowałam z zakupów w markecie - coby nie musieć szukać po godzinie auta w zaspach po dzwonku alarmu .... pojechałam do lokalnego sklepu po drodze wychodząc założenia , że obędę się przez jeden weekend bez chipsów z biedronki .... więc sprężam się jak mogę ... jeszcze tak szybko nie robiłam zakupów - jak przeciąg po sklepie , wychodze - nic z tego, zaś k.... trza odśnieżać zajechałam do chałupy ... wychodze z auta przed furtką ... sru w zaspę po kolana .... i tak już do samej bramy ... znaczy bramy nie otwarłam bo się nie dało (mam uchylną) , pod bramą śniegu nawalone po kolana .... mam to w dupie - wjechałam jeno na posesje jutro Milusia odgrzebie , odśnieże i zaparkuje i patrząc za okno zastanawiam się - jak ja k.... jutro do tego kina 40 km pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 08.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Wrocław zasypany śniegiem, ciągle sypie, samochody jadą 40 km na godzinę, a więc długo się wraca z pracy do domu. A z nieba sypie piękny biały puch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Pod Warszawą nic, nul, zero i tak biało za oknem ale cisza, bez wiatru mrozek niewielki (-2C) na razie cudnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 08.01.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A z nieba sypie piękny biały puch. W łódzkim obiecane i mamy!! Żeby on jeszcze choć sypał z jednej strony.. Ale nie, zawiewać musi z każdej. No nie idzie się osłonić! O temperaturze nie wspomnę, bo jak zapowiadają -20, to teraz trzeba się cieszyć tym upałem prawieże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.01.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Testową temperaturkę podsyłają?Po to, żeby można sobie sprawdzić co sobie kto wybudował i jakiego gamonia do robienia projektu wybrał?Bo obliczeniowe jest -20 do +20. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A było tak fajnie... i znów komuś, to ku..a przeszkadzało... Mrozu nima śniegu nimaGdzie ta pie...lona zimaSanki kurna zardzewiałyNarty też się roz...bałyTylko deszczyk pada z niebaWięc się dzisiaj napić trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudolfo78 08.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 czytałam dzisiaj prognozę na najbliższe miesiące, nie zapowiada się dobrze http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm na tym samym portalu w Październiku i Listopadzie prognoza sezonowa była taka: Grudzień ciepły, wilgotny. Styczeń ciepły bez opadów. Luty, krótki epizod zimowy i dalej ciepło. Trafili idealnie Oby z tą prognozą było tak samo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Moje drogie Panie i Panowie! Informuję, że został założony nowy wątek, który wymaga poświęcenia uwagi - cel szczytny!podaruj 1% podatkuRuszcie swoje zmarznięte tyłki... ogrzejcie serca... Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam - Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 08.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 U mnie ciągle sypie, ale dosłownie przed chwilką przejechał pług i odśnieżył nam drogę ( do rana i tak zasypie - co tam i tak jest pięknie Nie pamiętam takiej fajnej zimy, gorzej będzie jak ten puszek zacznie się topić dopiero będzie jazda i błoto po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Powiem Wam, że takiej kaszany jak dziś nie przeżyłam dawno. Z nieba leciał jakiś śnieg z deszczem w kosmicznych ilościach (aż było ciemno) i natychmiast na szybie zamarzał mimo, że szyba sie grzała (powinno być odwrotnie ) Co chwile musiałam sie zatrzymywać i skrobać szybę, bo wycieraczki szorowały po tej zamarzniętej skorupie. Myślałam, że mi sie pióra od wycieraczek zetrą Wszyscy jeździli po omacku. Potem była chwila spokoju, a teraz zaczęło wiać. Chyba idzie ta zapowiadana burza śnieżna A jutro mam wyjazd. Ciekawe czy spod domu wyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ja też jutro chciał niechciał musze wyjechać spod chałupy ... właśnie zbierając wodę z podłogi w garażu połamałam wiadro do mopa - trza nowe .... a podłogi jutro trza pomyć bo se już można stopy o piasek porysować też nie wiem czy wyjadę, dojadę .... cholera ... i ta rezerwacja w kinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.01.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A u nas leci od nocy ale ...... deszcz i dalej leje . Teraz jezd ładne lodowisko , kto ma łyżwy w rozmiarze 50 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts