wierzch 17.04.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 On mój "krajan" - wiem jak takiego z pysk wziąć ....Zobacz jaki grzeczny Chyba bede musial dokladniej obejrzec bajke mojego syna "Dawno temu w trawie", a konkretnie rozmowe Hoppera z mrowkami ... http://www.youtube.com/watch?v=tYbOPff78H8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.04.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dobry wieczór Śpicie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.04.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Wreszcie sie doczekałam cieplejszego dnia. Jak sie ochłodzi, to się chyba potnę. A jak tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.04.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Przed nami bardzo pogodne dni. Będzie słonecznie, niemal bezchmurnie i bardzo ciepło. Jeśli sprawdzą się prognozy synoptyków, w środę i czwartek termometry wskażą w niektórych regionach kraju nawet ponad 20 stopni Celsjusza. Niestety, nie obejdzie się też bez chwilowego załamania pogody, które sprawi, że święta będą dość chłodne - 14 - 17 stopni Celsjusza. W niektórych regionach kraju, zwłaszcza na południu kraju, mogą pojawić się też przelotne opady deszczu.Będzie bardzo ciepło, termometry wskażą ponad 20 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.04.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No to sie nie potne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.04.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No to sie nie potne. Ale pamietaj, ze zawsze sa wyjatki od reguly. A wiesz co mowia i pisza o Kielcowie ? Ze biegun zimna, ze wieje jak ... i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.04.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 O godz. 7:00 byl 1 °C a teraz, 12 godzin pozniej, jest 18 °C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.04.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Przed nami bardzo pogodne dni. Będzie słonecznie, niemal bezchmurnie i bardzo ciepło. Jeśli sprawdzą się prognozy synoptyków, w środę i czwartek termometry wskażą w niektórych regionach kraju nawet ponad 20 stopni Celsjusza. Niestety, nie obejdzie się też bez chwilowego załamania pogody, które sprawi, że święta będą dość chłodne - 14 - 17 stopni Celsjusza. W niektórych regionach kraju, zwłaszcza na południu kraju, mogą pojawić się też przelotne opady deszczu. Będzie bardzo ciepło, termometry wskażą ponad 20 stopni Nie chcę deszczu, buuuuuuuuuuuuu Dzisiaj było na prawdę przyjemniutko, nawet bez kurtki łaziłam A tu, takie krakanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 18.04.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.04.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Na pocieszenie Oooooooooooooooooooooo,bardzo Ci dziękuję Piękne to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Cieplutko, słoneczko świeci, kwiatki kwitną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.04.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Cieplutko, słoneczko świeci, kwiatki kwitną. Czyli masz optymalne warunki do efektywnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Czyli masz optymalne warunki do efektywnej pracy Dla mnie to efektywe warunki do leżenia do góry ..(tu wpisz odpowiednią część ciała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 20.04.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dla mnie to efektywe warunki do leżenia do góry ..(tu wpisz odpowiednią część ciała). O to, to.....popieram Do tego jeszcze zimny "napój" w zasięgu ręki W dzień jest już piknie, tylko dlaczego u mnie jeszcze nocki z przymrozkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Tak. Noce jeszcze zimne niestety. Mam nadzieję, że maj odmieni ten stan rzeczy, bo na majowy weekend goście na grilla mi sie zapowiedzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.04.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 W polowie maja czeka nas Zimna Zoska / Ogrodnicy. Pankracy, Serwacy, Bonifacy to źli na ogrody chłopacy. Przed Pankracym nie ma lata, po Bonifacym mróz ulata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.04.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Zośka zimna? Z tego co słyszałem to raczej miała fajny biust:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.04.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Zośka zimna? Z tego co słyszałem to raczej miała fajny biust:lol2: Dobra, to zostanmy tylko przy Ogrodnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Zośka zimna? Z tego co słyszałem to raczej miała fajny biust:lol2: Baśka miała fajny biust Ania styl, a Zośka coś, co lubię. Biusty Ci sie pomyliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.04.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Baśka miała fajny biust Ania styl, a Zośka coś, co lubię. Biusty Ci sie pomyliły. Ale mi się pokićkało, tyle ich było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts