wierzch 03.05.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Dobrze wiedzieć o śniegu w górach, bo me dziecię się w czwartek wybiera na wycieczkę. Trza zapakować ciepłą kurtkę. ... i narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.05.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Dobrze wiedzieć o śniegu w górach, bo me dziecię się w czwartek wybiera na wycieczkę. Trza zapakować ciepłą kurtkę. Nie mieszkam w górach tylko w okolicach Wrocławia.Gdybym wczoraj coś wypiła pomyślałabym że mam omamy wzrokowe:eek: Moje kwitnące tulipany stoją po kostki w śniegu,młode brzozki aż wygięte po ciężarem mokrego śniegu i na dodatek wyłączyli prąd.przypomina mi się taka piosenka"bo gdy wiosna buchnie majem".. Zima ,a niech to....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 03.05.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Nie mieszkam w górach tylko w okolicach Wrocławia.Gdybym wczoraj coś wypiła pomyślałabym że mam omamy wzrokowe:eek: Moje kwitnące tulipany stoją po kostki w śniegu,młode brzozki aż wygięte po ciężarem mokrego śniegu i na dodatek wyłączyli prąd.przypomina mi się taka piosenka"bo gdy wiosna buchnie majem".. Zima ,a niech to....... Może komineczek ? Dla Amalfi ,może być z funkcją grilla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.05.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Za komineczek dziękuję,bo mam przecudnej urody kozę Oczywiście napalone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.05.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Już przestańcie. Właśnie wróciłem z nocnej imprezy nad jeziorem przy ognisku i było super. Od przodu +30, od tyłu 0. Trzeba było się tylko czasami odwrócić. Grill już nam się znudził więc ugotowaliśmy w kociołku zupę na winie:) Pychota.http://emoty.blox.pl/resource/th_cooking.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akswał 03.05.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Śnieg w maju Ja chce by dolny śląsk był podobny standard życia do Szwedów a nie klimat - brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 na Opolszczyźnie biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 03.05.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Trzymam kciuki. Nie spędzaj zbyt wiele czasu przy wiejskim stole (bimber!!!), a będzie dobrze. Niestety, tego juz nie przeczytałem. I właśnie tam, przy wiejskim stole, byłem najdłużej! Po trzech dniach mnie właśnie puszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 q....wa ..... śnieg sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.05.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 za długo ten wewątek żył... to i ożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.05.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Kto ponosi za to winę ? LIWKO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 03.05.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 A co się w ogóle stalo, bom od soboty byłem nieczynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.05.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 A co się w ogóle stalo, bom od soboty byłem nieczynny? Liwko znów z zimą imprezował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 03.05.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Liwko znów z zimą imprezował ... I znowu coś po pijaku im wyszło... rozumiem... Mnie też różnie bylo, alem ja imprezował nie z zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 03.05.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 0.7 °C, ponad 10-centymetrowa warstwa śniegu i cały czas pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.05.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 No tak, Liwko został bez nadzoru i oto skutki U nas biało Dobrze, że jeszcze nie zdążyłam wymienić opon na letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.05.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No tak, Liwko został bez nadzoru i oto skutki Żeby chociaż w lipcu dali odpocząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.05.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Liwko znów z zimą imprezował ... Ta, i jeszcze hamulce w pociągu popsuł? Mi się już żagielki marzą a przy takiej temperaturze piwo niezbyt smakuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.05.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Mi się już żagielki marzą a przy takiej temperaturze piwo niezbyt smakuje:D Wolisz ciepłe? I spocone kobity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.05.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Wolisz ciepłe? I spocone kobity? Muszę. Piwo nie za zimne ze względu na gardeło a kobiety zawsze ode mnie wychodzą spocone:D A raczej wychodziły:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts