eniu 04.05.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Muszę. Piwo nie za zimne ze względu na gardeło a kobiety zawsze ode mnie wychodzą spocone:D A raczej wychodziły:( To jest jak przyznanie się do winy. Następnym razem postaraj się bardziej. Jak się zima spoci ,to jej głupoty nie będą po głowie chodzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.05.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 eniu, wczoraj wracałem z Wrześni (koncert Alphaville) i w ciągu dwóch godzin temperatura spadła o 7 stopni! Z +6 na -1. Moja szybko kwiatki pochowała a ja no co zrobiłem, no co eniu? W kominku rozpaliłem, a jakże. Druga w nocy, ogień w kominku, dzieciak sprzedany do dziadków więc i moja się nieco spociła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.05.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Druga w nocy, ogień w kominku, dzieciak sprzedany do dziadków więc i moja się nieco spociła:D Biegaliście na rozgrzewkę wokół stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.05.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Biegaliście na rozgrzewkę wokół stołu? W okół stołu nie musimy, rzuć okiem na parter. Nie mamy tych drzwi do kuchni:D http://projekty.muratordom.pl/projekt_ciekawy-wariant-i,317,1,0.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.05.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 rzuć okiem na parter. Nie mamy tych drzwi do kuchni:D Czasem dobrze, jak na drzwi braknie kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.05.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 eniu, wczoraj wracałem z Wrześni (koncert Alphaville) i w ciągu dwóch godzin temperatura spadła o 7 stopni! Z +6 na -1. Moja szybko kwiatki pochowała a ja no co zrobiłem, no co eniu? W kominku rozpaliłem, a jakże. Druga w nocy, ogień w kominku, dzieciak sprzedany do dziadków więc i moja się nieco spociła:D Romantycznie, w blasku ognia ....a potem łódkę większą trzeba kupić a do dziadków z dwoma jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.05.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Biegaliście na rozgrzewkę wokół stołu? Może musiała przynieść stertę drewna do kominka, a ono ciężkie było, to się spociła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.05.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Może musiała przynieść stertę drewna do kominka, a ono ciężkie było, to się spociła Że też na to nie wpadłem !Racja, chłop w tym czasie miał przeca co robić .... Piwo otwierał , zapałki wyciągał , no i gazety musiał odetkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.05.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 no i gazety musiał odetkać. Już nie musiał, mam już podłączone na sztywno do rury doprowadzającej powietrze;) Koszt 150zł i zajęło mi to 15 minut a ja się z tym tak leniłem... Sen zimowy czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 A ja kwiatków nie pochowałam i mi niecierpki przemarzły. Już nowych sadzic nie bedę. Piernicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.05.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Dobrze, że schowałam oleandra, by jeszcze by go śnieg sponiewierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 A ja kwiatków nie pochowałam Ne było pogrzebu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.05.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 O kwiatach to nawet nie wspomnę , ale 100 metrów żywopłotu bukowego wygląda jak po ataku napalmem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.05.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ale los. Żywopłot to sie zbierze, ale kfiotki to już raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajnakarolajna 06.05.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Dobrze, że schowałam oleandra, by jeszcze by go śnieg sponiewierał jakie jaja, nie? nawet w maju trzeba się takich anomalii spodziewac ;P haha dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.05.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 A może sztuczne? Są już takie ładne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.05.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 A może sztuczne? Są już takie ładne:D A fuj , a fe , tfu tfu tfu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.05.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 A fuj , a fe , tfu tfu tfu ... Zastanów się eniu. Jedna inwestycja i spokój na lata. Nie trzeba tego pielęgnować a masz zielony i kwitnący ogród przez cały rok, nawet zimą A jaka oszczędność czasu i pieniędzy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 06.05.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 15.8 °C i słoneczna pogoda przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.05.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 15.8 °C i słoneczna pogoda przez cały dzień No, to masz fajnie U nas 8°C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts