EZS 06.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 u mnie było ciepło w słońcu, ale wiatr lodowaty... Mam nadzieję, ze przymrozków już nie będzie, bo nie osłoniłam kwiatków, którym udało się przeżyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.05.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 u mnie było ciepło w słońcu, ale wiatr lodowaty... Mam nadzieję, ze przymrozków już nie będzie, bo nie osłoniłam kwiatków, którym udało się przeżyć... U nas każdego ranka trawa jest biała i łamie się pod stopami dopóki jej słoneczko nie odmrozi A mówią, że w maju, jak w raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.05.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Zimno jak cholera, ale łaskawie bez mrozu ( co miało już zmarzło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 07.05.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 8.2 °C, słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 07.05.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 14.0 °C, w ciągu dnia słonecznie, ale dotkliwie zimny wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Zastanów się eniu. Jedna inwestycja i spokój na lata. Nie trzeba tego pielęgnować a masz zielony i kwitnący ogród przez cały rok, nawet zimą A jaka oszczędność czasu i pieniędzy:D To tak jak z dmuchaną kobitą. Też taniej niż żywa... Moja droga zimo! Dobrze mi z tobą jak w raju! Tylko odwiedzaj mnie w styczniu, A nie qurwa w maju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.05.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 To tak jak z dmuchaną kobitą. Też taniej niż żywa... Moja droga zimo! Dobrze mi z tobą jak w raju! Tylko odwiedzaj mnie w styczniu, A nie qurwa w maju!!! http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 W Kielcowie zimno. Byłam dziś w Lublinie i to samo, a nawet zimniej i do tego deszcz zapierniczał, w związku z czym mam francuskie loki. Co do sztucznych kwiatków, to co to za przyjemność mieć takiego stałego "klienta"? Ani nie cieszy, ani nie smuci... Nuda, panie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.05.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 To tak jak z dmuchaną kobitą. Też taniej niż żywa... Moja droga zimo! Dobrze mi z tobą jak w raju! Tylko odwiedzaj mnie w styczniu, A nie qurwa w maju!!! W styczniu czy w maju Też mam dość tego raju Spieprzaj zimo ,ty dziwko tam gdzie mieszka Liwko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.05.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 W styczniu czy w maju Też mam dość tego raju Spieprzaj zimo ,ty dziwko tam gdzie mieszka Liwko! przytul go czule do siebie bedzie miał z tobą jak w niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.05.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 przytul go czule do siebie bedzie miał z tobą jak w niebie Co mi z tego przytulania ,brachu kiedy ziarno siedzi w piachu Kopię , grabię, w grządkach grzebię a tu nic nie rośnie tylko w krzyżach j...e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.05.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Co mi z tego przytulania ,brachu kiedy ziarno siedzi w piachu Kopię , grabię, w grządkach grzebię a tu nic nie rośnie tylko w krzyżach j...e małej wiary jesteś eniu nie narzekaj, myśl o wiośnie!!! wtedy, w takim położeniu, nawet w portkach Ci urośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.05.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 małej wiary jesteś eniu nie narzekaj, myśl o wiośnie!!! wtedy, w takim położeniu, nawet w portkach Ci urośnie! Wiara , portki ... nic z tych rzeczy nie od tego dziecię beczy ale co tam, wiosna przecie że garbata, wszyscy wiecie... swoją drogą ciekawe co powiecie na śnieg w lecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 08.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Eniu co też Ci się plecieniewesoło ,gdy śnieg w leciepannom,co na plaży toplessbędą wisieć z piersi sople;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.05.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Eniu co też Ci się plecie niewesoło ,gdy śnieg w lecie pannom,co na plaży topless będą wisieć z piersi sople;) Będą śmiać się, rozbawione, że im zima dupki chłodzi eniu, bierz na plażę żonę, tam samemu nie uchodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.05.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 MOJA ŻONA ! TOPLES ! PLAŻA !!!To już wolę sople w lecie. Jak to? Moja żona się obnaża? Lepsze są jej nóżki (w galarecie ). Co Pan sobie wyobraża ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.05.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 W styczniu czy w maju Też mam dość tego raju Spieprzaj zimo ,ty dziwko tam gdzie mieszka Liwko! Popieram w całej okazałości Razem z późniejszymi uzupełnieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.05.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 MOJA ŻONA ! TOPLES ! PLAŻA !!! To już wolę sople w lecie. Jak to? Moja żona się obnaża? Lepsze są jej nóżki (w galarecie ). Co Pan sobie wyobraża ?! No nie mów, że jest aż tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.05.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 No nie mów, że jest aż tak! Oj, Wykrot, oczywiście że nóżki w galarecie, dobrze przyrządzone będą smaczniejsze niż takie na surowo i bez dodatków smakowych, a na dodatek pewnie uciekające przed ugryzieniem A, że na plażę toples z żoną nie chce, to oczywiste, bo jest o nią bardzo zazdrosny (jak ten pies ogrodnika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.05.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Oj, Wykrot, oczywiście że nóżki w galarecie, dobrze przyrządzone będą smaczniejsze niż takie na surowo i bez dodatków smakowych, Cieszka, mam pół lodówki świeżutkich... wczoraj robiłem... z marchewką, jajkiem na twardo, zielonym groszkiem.... lekko poczosnkowane, trochę opieprzone... marzenie!!! Podjedź! (przepojka też będzie!!!) Aha! I zabierz Petera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts