Liwko 23.07.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 To są jakieś jaja. Zero lata w lecie. Żeby jeszcze analogicznie było zero zimy w zimie, to rozumiem, ale znając życie, tak nie bedzie. Mam wrażenie, że nasz klimat ewoluuje w stronę dwóch pór roku: deszczowej i śnieżnej. W końcu mamy ocieplenie klimatu:D Jeszcze grzańca latem nie piłem, trzeba spróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 W końcu mamy ocieplenie klimatu:D Jeszcze grzańca latem nie piłem, trzeba spróbować... Ja dziś idę na proszonego grilla i kupiłam piwo, ale nie wiem, czy to dobry pomysł. Może wezme też miód i zrobimy sobie to piwo na gorąco? Ale los. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.07.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ja dziś idę na proszonego grilla i kupiłam piwo, ale nie wiem, czy to dobry pomysł. Może wezme też miód i zrobimy sobie to piwo na gorąco? Ale los. Co ty chcesz, najlepsza temperatura piwa to 8°C, bez lodówki dzisiaj taką temperaturę osiągnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.07.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 i koszulkę można w końcu założyć i nie drażnić niewiast kaloryferem na brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.07.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 i koszulkę można w końcu założyć i nie drażnić niewiast kaloryferem na brzuchu Tudzież baniakiem CWU:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.07.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 w klubie Liwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.07.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ja ze swoim maćkiem nadal walczę. Choć walka jest trudna i nierówna, na razie lustrzyca mi nie grozi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.07.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 ja przegrałem , zresztą najbardziej ergonomiczny i idealny kształt we wszechświecie to kula , minimum powierzchni -maksimum objętości , może dla tego tyle tego piwa we mnie wlazi , jestem idealny ( z zewnątrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.07.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 ja przegrałem , zresztą najbardziej ergonomiczny i idealny kształt we wszechświecie to kula , minimum powierzchni -maksimum objętości , może dla tego tyle tego piwa we mnie wlazi , jestem idealny ( z zewnątrz) No, też to słyszałam jako argument na rzecz obrony owego wybrzuszenia A co do zimy, która panuje tego lata, to niech to dlabli wezmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.07.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 dla mnie taka temperatura mogła by być przez całe lato:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 dla mnie taka temperatura mogła by być przez całe lato Witamy Eskimosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 24.07.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Witamy Eskimosa nie wiem , dalecy przodkowie musieli być co najmniej Wikingami , dla mnie pasują niskie temperatury ,w lato cierpię okrutnie , jedyne lekarstwo na me cierpienia to odsłonięte nóżki i dekolty u niewiast i oczywiście piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.07.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 nie wiem , dalecy przodkowie musieli być co najmniej Wikingami , dla mnie pasują niskie temperatury ,w lato cierpię okrutnie , jedyne lekarstwo na me cierpienia to odsłonięte nóżki i dekolty u niewiast i oczywiście piwko Taa i to jest jedyny plus upałow . Kobiety odkrywają swe ciała ( nareszcie piersi mogą odetchnąć i wyjrzeć na słoneczko) a na facetów ... to działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 24.07.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 kobiety są ..gorące mhmhm , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.07.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Jakieś pospolite ruszenie , czy cóś ? Ale was naszło . Zimę chcecie odkurzyć czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Jakieś pospolite ruszenie , czy cóś ? Ale was naszło . Zimę chcecie odkurzyć czy co ? Jak to odkurzyć, raczej wykurzyć Od kilku dni jak końcem listopada, zmino, deszczowo, buuuuuuuuu Kiedy wreszcie będzie prawdziwe lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.07.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Jak to odkurzyć, raczej wykurzyć Od kilku dni jak końcem listopada, zmino, deszczowo, buuuuuuuuu Kiedy wreszcie będzie prawdziwe lato Ja to wiesz .......se w kominku napaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.07.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ja to wiesz .......se w kominku napaliłem Chyba do Ciebie przyjadę, będę drewno nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.07.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Chyba do Ciebie przyjadę, będę drewno nosić Często to wystarcza , narąbię , przyniosę , rzucę .... i mówię: palta se, mi już ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.07.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Często to wystarcza , narąbię , przyniosę , rzucę .... i mówię: palta se, mi już ciepło Taaak, nasz kominek jest ............. w planach do realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts