Liwko 16.10.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Gąska zielonka:Dhttp://pl.wikipedia.org/wiki/G%C4%85ska_zielonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.10.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Czy to były gąski to się jutro okaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.10.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Czy to były gąski to się jutro okaże... No ciekawe, czy to były gąski. U mnie zero stopni. I pierwsze w tym roku skrobanie szyb samochodowych. Nienawidzę zimska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.10.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Czy to były gąski to się jutro okaże... Żyję Zielonki w śmietanie palce lizać. U nas o godz 8 było -1, pewnie o 6 było z -3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.10.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Żyję Zielonki w śmietanie palce lizać. U nas o godz 8 było -1, pewnie o 6 było z -3. Podobno nie ma trujących grzybów, a wszystko zależy od techniki gotowania. Mój dziadek tak twierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.10.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Podobno nie ma trujących grzybów, a wszystko zależy od techniki gotowania. Mój dziadek tak twierdził. Wszystkie grzyby są jadalne, z tym że niektóre tylko raz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.10.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Wszystkie grzyby są jadalne, z tym że niektóre tylko raz:D Na lekcji katechezy. Dziecko: Proszę księdza, a my w domu coraz częściej modlimy się przed jedzeniem. Ksiądz: To dobrze, a dlaczego coraz częściej? Dziecko: Bo nasz tata zaczął chodzić na grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.10.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Na lekcji katechezy. Dziecko: Proszę księdza, a my w domu coraz częściej modlimy się przed jedzeniem. Ksiądz: To dobrze, a dlaczego coraz częściej? Dziecko: Bo nasz tata zaczął chodzić na grzyby. Hi, hi... U nas się modlimy jak mama pójdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.10.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hi, hi... U nas się modlimy jak mama pójdzie:D Mama = teściowa (Twoja , albo Twojej). Czyli coby nie wróciła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Przed ósmą było - 2. Mam jeszcze nadzieję na ocieplenie i twardo chodzę w lekkim płaszczu, ale chyba się złamię, bo mi doopa marznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Przed ósmą było - 2. Mam jeszcze nadzieję na ocieplenie i twardo chodzę w lekkim płaszczu, ale chyba się złamię, bo mi doopa marznie. Ja tam pod płaszcz zazwyczaj jeszcze coś zakładam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja tam pod płaszcz zazwyczaj jeszcze coś zakładam:D Co? Może ściągnę jakiś pomysł od Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Co? Może ściągnę jakiś pomysł od Ciebie? No chociażby majtki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No chociażby majtki:D No popatrz. Całe życie człowiek sie uczy. Nigdy bym na to nie wpadła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No popatrz. Całe życie człowiek sie uczy. Nigdy bym na to nie wpadła.... Ale nie musisz tego robić, to była tylko moja sugestia:D A tak na serio to proponuję bieliznę termoaktywną i po kłopocie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ale nie musisz tego robić, to była tylko moja sugestia:D A tak na serio to proponuję bieliznę termoaktywną i po kłopocie;) A taka bielizna ma koronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A taka bielizna ma koronki? A po co ci koronki na dupie? Jak koronki zakładacie po to by się podobać, to pamiętajcie, że facetom podoba się dupa a nie jakieś tam koronki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A po co ci koronki na dupie? Jak koronki zakładacie po to by się podobać, to pamiętajcie, że facetom podoba się dupa a nie jakieś tam koronki:lol2: Mnie sie podobają koronki. A co mnie obchodzi, co sie jakimś facetom podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A co mnie obchodzi, co sie jakimś facetom podoba? Najpierw wszystkie chcą być siostrami zakonnymi, później wszystkie wychodzą za mąż, a zaraz po tym chcą się tylko sobie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Najpierw wszystkie chcą być siostrami zakonnymi, później wszystkie wychodzą za mąż, a zaraz po tym chcą się tylko sobie podobać Liwko, nie dramatyzuj. Z tego, co widzę w necie, to z tymi zakonnicami przesadzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts