jasiek71 18.10.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Albo pracuje jako kierowca pługa:lol2: eee tam, tak się zabierałem do tego zmieniania na wiosne że nowa zima mnie zastanie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A bieżnik jeszcze masz? Letnie temperatury nie służą zimówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 18.10.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A bieżnik jeszcze masz? Letnie temperatury nie służą zimówką... na szczęście więcej stał niż jeździłem, na tą zimę jeszcze starczy... a od wiosny będą z nich" sliki" jak znalazł na lato:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.10.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A co... Niech mrozi śnieży:) Liwko ! Ty po prostu wiśnia jedna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Co wy chcecie od tej zimy? Moim zdaniem gorsza jest zgniła jesień. Ja tam zimę lubię i się jej nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.10.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ...no to nam się niezła perspektywa szykuje na najbliższe miesiące ... :( ...ach ,żeby Ci tak kiedyś dobrze d*pa przymarzła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 I mówi to ten co z zimy żyje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 W sumie to Eniu ma najlepiej. Z zimy żyje, a latem konsumuje i się leni. A człowiek to i zima i lato do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 W sumie to Eniu ma najlepiej. Z zimy żyje, a latem konsumuje i się leni. A człowiek to i zima i lato do roboty. Dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja bym mogła nawet z lata żyć (szczególnie ostatnio, bo wiadomo jakie mamy lato), ale zimą odpalać na południową półkulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 eee tam, tak się zabierałem do tego zmieniania na wiosne że nowa zima mnie zastanie:bash: Pewnie późno u Ciebie wiosna się zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Pewnie późno u Ciebie wiosna się zaczęła Też tak kiedyś przegapiłam wiosne, a jak sie zorientowałam, to był wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Też tak kiedyś przegapiłam wiosne, a jak sie zorientowałam, to był wrzesień. no , no ...we wrześniu pietruszkę siać !... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no , no ...we wrześniu pietruszkę siać !... ... i rozglądać się za odśnieżarkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 O matko. Perspektywa rychłego odśnieżania od razu postawiła mnie na nogi. A już mnie tak fajnie sen ogarniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 O matko. Perspektywa rychłego odśnieżania od razu postawiła mnie na nogi. A już mnie tak fajnie sen ogarniał. Amalfi, wybacz. Nie miałam zamiaru wyrywać Cię z drzemki. Jakoś tak samo wyszło To wszystko przez jedną taką łajzę, co miała kiedyś zimę przegonić, a zamiast tego przytrzymała ją na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Amalfi, wybacz. Nie miałam zamiaru wyrywać Cię z drzemki. Jakoś tak samo wyszło To wszystko przez jedną taką łajzę, co miała kiedyś zimę przegonić, a zamiast tego przytrzymała ją na dłużej Jako wyjątkowo pamiętliwa jędza spod Łysicy doskonale pamiętam, jak pojechał wiosne sprowadzać, a potem sie okazało, że przyjechał z zimą na prawie dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Jako wyjątkowo pamiętliwa jędza spod Łysicy doskonale pamiętam, jak pojechał wiosne sprowadzać, a potem sie okazało, że przyjechał z zimą na prawie dwa miesiące. No właśnie o tym myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Co mogę na to poradzić? Taki już mój urok osobisty, że franca za mną przyjechała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Co mogę na to poradzić? Taki już mój urok osobisty, że franca za mną przyjechała:D Jedź Ty na Biegun Południowy i zostań tam aż do czerwca, bardzo Cię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts