Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi juz do smiechu nie jest :cry: , jutro do pracy czas jechac, a ja nie wiem czy z naszej wiejskiej drogi chociaz wyjade.

Wczoraj sasiad chcial z podworka wyjechac busem i rozbil auto u siebie. Pozniej auta jadace nasza droga dojechaly do polowy i stop, bo gorka. Pojechali po plug ale i to nic nie dali, wyciagali sie na linkach albo cofali tylem i nie jechali dalej.

W nocy bylo 0 st i padalo, teraz jest -2 i sypie :evil: .

Jak do jutra nic sie nie zmieni to dojade tylko do stacji 2 km i dalej 38 km pociagiem.

My we trójkę(córkę zapędziłam) 2 godziny odśniezaliśmy podjazd-ok.50m :evil: Miejscami było nawet 1,5m :o Teraz Domek odśnieża dojazd (ok.100m) sam bo my juz wysiadłyśmy.A poza tym ktoś musi przyszykować obiad przeca :wink: Na szczęście na drodze dojazdowej zdecydowanie mniej tego czegoś bo wywiało do sąsiadów :lol:

http://img695.imageshack.us/img695/151/1001101144.th.jpg

Co tam pociągi , zaczyna się znowu co innego :

Strażacy ewakuowali przeszło 130 osób z budynku centrum handlowego w Lesznie po tym, jak pękł strop.

Powodem ewakuacji centrum handlowego Nasze Leszno było widoczne na długości 20 metrów pęknięcie stropu.

Na miejscu jest nadzór budowlany. Na razie nie wiadomo, czy pęknięcie ma związek z zalegającym na dachu śniegiem - powiedział oficer dyżurny wielkopolskiej straży pożarnej.

A co trzęsienie ziemi było i nikt nie zauważył ?

Centrum handlowe w Lesznie, w którym są m.in sklepy spożywcze i elektroniczne na razie jest zamknięte.

W sklepie było ok. 50 pracowników i ponad 80 klientów.

a u mnie w metropolii koło wsi Warszawa sypie drugą dobę bez przerwy - ale coby nudno nie było, to na przemian śnieg i marznący deszcz... faaajowo, bo jak na lekko odgarnięty śnieg napadało marznącego deszczu, a potem znowu nawaliło śniegu, to od wczoraj z garażu nie mogę wyjechać, że o wyjechaniu z bramy osiedla nie wspomnę...

nic to, jutro twardo uprawiam home office :lol:

dobrze, że w piątek na dwa sklepy napadłam, to mnie głodem zima nie weźmie :lol:

Pozdrawiam,

Armidia