daggulka 10.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 zaś sypie ... przez noc nasypało niemało .... a teraz tak daje czadu , że domu 200m dalej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.01.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 U mnie też sypie. Ale ten śnieg taki mokry jest, na szczęście jest ze 2 st. na minusie i się breja nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 10.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 pięknie sypie biały puch. Moje dzieci (12 lat, 11 lat) nigdy nie widziały takich zasp śnieżnych i tyle śniegu. Lubię zimę. Ale mam nadzieję, że po feriach zimowych zacznie się wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A śnieg padał i padał, przez czterdzieści dni i nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 zaś sypie ... przez noc nasypało niemało .... a teraz tak daje czadu , że domu 200m dalej nie widać cześc chyba mi ten śnieg podesłałaś własnie zaczął sypać, masakra, pod spodem lód ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.01.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A śnieg padał i padał, przez czterdzieści dni i nocy... Kracz dalej ........................... to będziesz u wszystkich odśnieżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 U mnie już tak z 15 cm napadało , ale czekam jeszcze . Nie będe dwa razy dzisiaj przecież walczył z tym białym guffnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 10.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 U mnie nie pada i nawet podobno droga do najbliższej wsi odśnieżona Ale to podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.01.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Przeryłem sie do drogi... Tyle, że co i z tego, jak nieodśnieżona Do pracy pojadę, jak odgarną... a może nie odgarną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Mi juz do smiechu nie jest , jutro do pracy czas jechac, a ja nie wiem czy z naszej wiejskiej drogi chociaz wyjade. Wczoraj sasiad chcial z podworka wyjechac busem i rozbil auto u siebie. Pozniej auta jadace nasza droga dojechaly do polowy i stop, bo gorka. Pojechali po plug ale i to nic nie dali, wyciagali sie na linkach albo cofali tylem i nie jechali dalej. W nocy bylo 0 st i padalo, teraz jest -2 i sypie . Jak do jutra nic sie nie zmieni to dojade tylko do stacji 2 km i dalej 38 km pociagiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 10.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 My we trójkę(córkę zapędziłam) 2 godziny odśniezaliśmy podjazd-ok.50m Miejscami było nawet 1,5m Teraz Domek odśnieża dojazd (ok.100m) sam bo my juz wysiadłyśmy.A poza tym ktoś musi przyszykować obiad przeca Na szczęście na drodze dojazdowej zdecydowanie mniej tego czegoś bo wywiało do sąsiadów http://img695.imageshack.us/img695/151/1001101144.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 10.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak do jutra nic sie nie zmieni to dojade tylko do stacji 2 km i dalej 38 km pociagiem. W telewizorni mówią, że z pociągami nie jest różowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.01.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Co tam pociągi , zaczyna się znowu co innego : Strażacy ewakuowali przeszło 130 osób z budynku centrum handlowego w Lesznie po tym, jak pękł strop. Powodem ewakuacji centrum handlowego Nasze Leszno było widoczne na długości 20 metrów pęknięcie stropu. Na miejscu jest nadzór budowlany. Na razie nie wiadomo, czy pęknięcie ma związek z zalegającym na dachu śniegiem - powiedział oficer dyżurny wielkopolskiej straży pożarnej. A co trzęsienie ziemi było i nikt nie zauważył ? Centrum handlowe w Lesznie, w którym są m.in sklepy spożywcze i elektroniczne na razie jest zamknięte. W sklepie było ok. 50 pracowników i ponad 80 klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.01.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 JUz wole pociagiem niz autem przez lasy zero odsniezone . Co do dachu to tez sie denerwuje, bo u nas kat 10 i 18 stopni, wiec wszystko lezy zamarzniete. Zrzucic nie ma jak, bo snieg jest skuty lodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 10.01.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 a u mnie w metropolii koło wsi Warszawa sypie drugą dobę bez przerwy - ale coby nudno nie było, to na przemian śnieg i marznący deszcz... faaajowo, bo jak na lekko odgarnięty śnieg napadało marznącego deszczu, a potem znowu nawaliło śniegu, to od wczoraj z garażu nie mogę wyjechać, że o wyjechaniu z bramy osiedla nie wspomnę... nic to, jutro twardo uprawiam home office dobrze, że w piątek na dwa sklepy napadłam, to mnie głodem zima nie weźmie Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 10.01.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 a u mnie w metropolii koło wsi Warszawa sypie drugą dobę bez przerwy U mnie koło tejże wsi dzisiaj nic nie sypie, ja z prawej jestem strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A gdzie macie sanie???? Nie wiedzieli, że u nas są zimy???? Zaprzęgać kasztanka i żadne odśnieżanie niepotrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A gdzie macie sanie???? Nie wiedzieli, że u nas są zimy???? Zaprzęgać kasztanka i żadne odśnieżanie niepotrzebne... retrofood nie draznij lwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.01.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A gdzie macie sanie???? Nie wiedzieli, że u nas są zimy???? Zaprzęgać kasztanka i żadne odśnieżanie niepotrzebne... sanie mamy, podkowy mamy (nawet zimowe) tylko kasztanka niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 10.01.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 a ja jestem po lewej stronie i na południe od wsi Warszawa - zima daje czadu cały czas, nie ma zmiłuj sanek nie ma, za to mam siwka (może być zamiast kasztanka ???), ewentualnie suczycę mogłabym zaprząc, gdybym miała do czego... Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts