eniu 08.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 To może holzgaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 To może holzgaz ? A co to za cholerstwo? Coś z drewnem chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.11.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A co to za cholerstwo? Coś z drewnem chyba? Bingo! Holz to drewno. Były takie samochody ( Niemcy chyba pierwsi sie w to bawili). Widziałem w necie jak ktoś przerobił samochód współczesny na to paliwo. Dla mnie rewela . Jedziesz , kominek, fotel, kapcioszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A u mnie właśnie wygasło w kominku. Dałem do zrozumienia moje PC, że teraz nasze życie i pieniądze w jej rękach:)Pamiętam, że w zeszłym roku listopad był dość ciepły, dopiero w grudniu przyp...., styczeń taki sobie, w lutym przyp....., i tak w kratkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 08.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 staży górale z moich okolic powiadają że zima będzie lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.11.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Bingo! Holz to drewno. Były takie samochody ( Niemcy chyba pierwsi sie w to bawili). Widziałem w necie jak ktoś przerobił samochód współczesny na to paliwo. Dla mnie rewela . Jedziesz , kominek, fotel, kapcioszki... Jeszze kocyk i drzemka..... Ale tak sie jechać nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A u mnie właśnie wygasło w kominku. Dałem do zrozumienia moje PC, że teraz nasze życie i pieniądze w jej rękach:) Pamiętam, że w zeszłym roku listopad był dość ciepły, dopiero w grudniu przyp...., styczeń taki sobie, w lutym przyp....., i tak w kratkę. przyp.... jak żeś się zaczął udzielać... pamiętamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 08.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jeszze kocyk i drzemka..... Ale tak sie jechać nie da. wjeżdżasz w koleinę , puszczasz fajere i gitara , tylko wybadać trza na ile kilometrów wystarczy jeden wsad drewna do pieca ...silnika?? , co by za daleko nie zajechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 wjeżdżasz w koleinę , puszczasz fajere i gitara , tylko wybadać trza na ile kilometrów wystarczy jeden wsad drewna do pieca ...silnika?? , co by za daleko nie zajechać Haha, zapomniałam o koleinach. A w drodze do pracy mam takie, że mogę sobie jadąc zrobić makijaż paląc elema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 08.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 tym elemem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.11.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 tym elemem??? ...to się chiba tatuaż nazywa , a nie makijaż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ...to się chiba tatuaż nazywa , a nie makijaż ... Albo mnakijaż permanentny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.11.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Q ...rwa mać , na szybie samochodu z centymetr białego i twardego , minus 5 było o świcie , do dooopy z tem wszystkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.11.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Q ...rwa mać , na szybie samochodu z centymetr białego i twardego , minus 5 było o świcie , do dooopy z tem wszystkiem Po cholerę wjeżdżałeś samochodem do zamrażarki ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.11.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 U mnie też zimniej. Może nie aż tak, żeby szyby odśnieżać, ale jednak. JUż sie zaczyna to dziadostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.11.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Po cholerę wjeżdżałeś samochodem do zamrażarki ?! bo w lodówce na półce leży kiełbacha i browary , nie chcialem porozgniatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.11.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 bo w lodówce na półce leży kiełbacha i browary , nie chcialem porozgniatać Liwko to już chyba posprzątał półkę z browarami na konto długiego weekendu, bo go wcieno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.11.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 chyba i ja gibnę się do tej lodówki i zrobie miejsce na auto , tylko nie wiem od czego zacząć - kielbacha czy piwko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.11.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 chyba i ja gibnę się do tej lodówki i zrobie miejsce na auto , tylko nie wiem od czego zacząć - kielbacha czy piwko?? zacznij od opon zimowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.11.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 zacznij od opon zimowych... Ietam, kto by myślał o oponach w czasie długiego weekendu. Ja wymieniłam jakieś dwa tydodnie temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts