boratom 10.01.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 U nas pada od dwóch dni Ale to nic! Wiatr wieje tak straszny, że przez plastikowe okna (podobno takie szczelne) nawiewa mi ten śnieg do domu! Ale to nic! Odśnieżać muszę jedynie parapet - sikorkom jedzonko w śniegu zasypuje. Mąż przed chwilą wrócił ze sklepu (8km) i stwierdził - nie jest źle, możemy jechać do kina. No to jedźmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 10.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 selimm ma sanki - może pożyczy? Przynajmniej będzie miał wymówkę, żeby więcej nie iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 10.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Zobaczcie lód u Geda my tez z tego rejonu - wygląda podobnie... autem sie nie da z podjazdu wyjechać, autobus nie kursuje (ma za bardzo pod górkę ) na piechote tez kłopot bo za ślisko - normalnie odcięlo nas od cywilizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Mam nadzieję, ze moja przewymiarowana więźba wytrzyma tyle śniegu na dachu Podawali dziś, że m3 takiego zmrożonego śniegu może ważyć 250kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.01.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Wieje, sypie, sypie, wieje juz druga dobe Przed brama wyjazdowa poltorametrowa zaspa. a na drodze dojazdowej do jako -tako przejezdnej drogi gminnej - pol metra sniegu. Dzwonilam po sasiada - niech z jakim ciezszym sprzetem przyjedzie. Machac lopata juz nie mam sily - zreszta - zlamala sie . No to siedzimy w naszej jaskini snieznej, a w kominku gore...Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 a ja jestem po lewej stronie i na południe od wsi Warszawa - zima daje czadu cały czas, nie ma zmiłuj sanek nie ma, za to mam siwka (może być zamiast kasztanka ???), ewentualnie suczycę mogłabym zaprząc, gdybym miała do czego... Pozdrawiam, Armidia o właśnie. Alaskę bez siwków i kasztanków zdobywano. I nikt nie odśnieżał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.01.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Tia ale Alaske najsampierw to rosjanie zdobywali a oni to na samym bimbrze jechali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 10.01.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ale żeby lecieć na Alaskę bez siwków i kasztanków, że o odśnieżaniu nie wspomnę, to mieli motywację - złoto, ropa, platyna, uran... a my co ? a Wy jak się motywujecie, żeby w taką pogodę wyjść z domu ? Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 10.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ja się nie motywuję, nie wychodzę Ale jutro trza będzie wyjść do roboty... dobrze przynajmniej, że nie na jakąś konkretną godzinę U nas jakby sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.01.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Znaczy żeby przy pracy nudno nie było? Słuchawki na uszy i muza lub radio leci , jakoś tak lepiej robota idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 10.01.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ale żeby lecieć na Alaskę bez siwków i kasztanków, że o odśnieżaniu nie wspomnę, to mieli motywację - złoto, ropa, platyna, uran... a my co ? a Wy jak się motywujecie, żeby w taką pogodę wyjść z domu ? Pozdrawiam, Armidia na 20 jadę na basen i saunę. ciekawe o ile wcześniej muszę wyjśc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.01.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A śnieg padał i padał, przez czterdzieści dni i nocy... Nic, tylko arke na plozach tza kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A śnieg padał i padał, przez czterdzieści dni i nocy... Nic, tylko arke na plozach tza kombinowac .. i parę psów, to pociagną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 10.01.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ja mam jednego, ktoś chętny, żeby drugiego użyczyć ? albo może nawet dwóch, bo moja suczyca po popołudniowym spacerze odmawia wystawienia nosa za drzwi, chociaż uwielbia śnieg i białe szaleństwa Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.01.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 fragment mojego ogródka, z ulubionym stoliczkiem "do wszystkiego" http://i46.tinypic.com/2iu23k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 fragment mojego ogródka, z ulubionym stoliczkiem "do wszystkiego" elutek .... ja Cie prosze ..... okno Ci nie wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 10.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Gdy mój Domek wrócił z odśnieżania drogi dojazdowej,drogą tą przejechał pług wynajęty przez naszego sołtysa Biedny Domek powiedział tylko:"kurwa mać".I powlókł się do wanny Normalnie jak "W krzywym zwierciadle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 elutek .... ja Cie prosze ..... okno Ci nie wystarcza? rozwijam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Biedny Domek powiedział tylko:"kurwa mać". Mój T. też powiedział dokładnie to samo wracając przed chwilą z odśnieżania podjazdu oraz wypychania sąsiadki samochodu z zaspy ja zaraz też nie będę oszczędzać ... ide do garażu zebrać wodę która z Milusia mojego zaśnieżonego spłynęła .... mało tego nie jest ....przedwczoraj na tej robocie wiadro od mopa połamałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.01.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Bardzo oszczędni w słowach... Ja gadatliwy nieszczególnie jestem, ale dzisiaj znacznie dłużej się wypowiedziałem... nie zacytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts