Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

U nas pada od dwóch dni :lol: Ale to nic! Wiatr wieje tak straszny, że przez plastikowe okna (podobno takie szczelne) nawiewa mi ten śnieg do domu! :wink: Ale to nic! Odśnieżać muszę jedynie parapet - sikorkom jedzonko w śniegu zasypuje. Mąż przed chwilą wrócił ze sklepu (8km) i stwierdził - nie jest źle, możemy jechać do kina. No to jedźmy :lol:

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wieje, sypie, sypie, wieje juz druga dobe Przed brama wyjazdowa poltorametrowa zaspa. a na drodze dojazdowej do jako -tako przejezdnej drogi gminnej - pol metra sniegu. Dzwonilam po sasiada - niech z jakim ciezszym sprzetem przyjedzie. Machac lopata juz nie mam sily - zreszta - zlamala sie :D . No to siedzimy w naszej jaskini snieznej, a w kominku gore...Fajnie jest :)

a ja jestem po lewej stronie i na południe od wsi Warszawa - zima daje czadu cały czas, nie ma zmiłuj

sanek nie ma, za to mam siwka (może być zamiast kasztanka ???), ewentualnie suczycę mogłabym zaprząc, gdybym miała do czego... :lol:

Pozdrawiam,

Armidia

o właśnie. Alaskę bez siwków i kasztanków zdobywano. I nikt nie odśnieżał...

ale żeby lecieć na Alaskę bez siwków i kasztanków, że o odśnieżaniu nie wspomnę, to mieli motywację - złoto, ropa, platyna, uran... :lol: a my co ?

a Wy jak się motywujecie, żeby w taką pogodę wyjść z domu ?

Pozdrawiam,

Armidia

na 20 jadę na basen i saunę. ciekawe o ile wcześniej muszę wyjśc?

Biedny Domek powiedział tylko:"kurwa mać".

Mój T. też powiedział dokładnie to samo wracając przed chwilą z odśnieżania podjazdu oraz wypychania sąsiadki samochodu z zaspy :roll:

ja zaraz też nie będę oszczędzać ... ide do garażu zebrać wodę która z Milusia mojego zaśnieżonego spłynęła .... mało tego nie jest ....przedwczoraj na tej robocie wiadro od mopa połamałam :evil: