Liwko 22.11.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Streszcze Ci. Jest plan, żeby Liwka poddać śnieżnej terapii z gołą śrubą. Przetestowane, śnieg w nogi parzy. Słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ...łoj , chyba nie dobrowolnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.11.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Nie, no jachtem po śniegu nie popływam, a też lubię Jest czas na narty, jest czas i na jacht. Nie lubię tylko jesieni:( Spitsbergen to wyspa, więc wody też tam dostatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Spitsbergen to wyspa, więc wody też tam dostatek. Ale ja wolę ciepłą wodę. Ma być i lato, ma być i zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.11.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ale ja wolę ciepłą wodę. Ma być i lato, ma być i zima. No jest tak, więc co tu dyskutować. Tylko do czego ta zima potrzebna? Słyszałeś o nowych przepisach na stokach? Mają zmniejszyć zagęszczenie, co kilkakrotnie wydłuży czas oczekiwanie przy wyzcągu, bo muszą wpuszczać mniej osób. Alternatywą dla właścicieli jest poszerzenie stoków, co zwykle jest niemożliwe. Kolejna paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No jest tak, więc co tu dyskutować. Tylko do czego ta zima potrzebna? Słyszałeś o nowych przepisach na stokach? Mają zmniejszyć zagęszczenie, co kilkakrotnie wydłuży czas oczekiwanie przy wyzcągu, bo muszą wpuszczać mniej osób. Alternatywą dla właścicieli jest poszerzenie stoków, co zwykle jest niemożliwe. Kolejna paranoja. Tak słyszałem o tym. Na szczęście jeżdżę po stoku tylko dla wariatów, więc jest dość luźno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Tak słyszałem o tym. Na szczęście jeżdżę po stoku tylko dla wariatów, więc jest dość luźno:D A to sie trzeba jakimś zaświadczeniem wylegitymować, żeby wpuścili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Nie, no jachtem po śniegu nie popływam, a też lubię No nie, ale jak mu płozy doczepisz to Ci bojer wyjdzie i dasz radę pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No nie, ale jak mu płozy doczepisz to Ci bojer wyjdzie i dasz radę pojeździć Żeby to było takie proste. Odpowiednia grubość lodu, nie za grubo śniegu, dość mocny wiatr, odpowiedniej wielkości akwen. I w dodatku mało ruchu więc i zimno:( Na nartach idzie się nieźle zgrzać, a na bojerze grypy nabawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.11.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Żeby to było takie proste. Odpowiednia grubość lodu, nie za grubo śniegu, dość mocny wiatr, odpowiedniej wielkości akwen. I w dodatku mało ruchu więc i zimno:( Na nartach idzie się nieźle zgrzać, a na bojerze grypy nabawić. No to się ciepło ubierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.11.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 No to się ciepło ubierz Fiu, fiu, u nas dzisiaj rano -4. Zapowiadało się słoneczko, ale tylko zapowiadało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.11.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Fiu, fiu, u nas dzisiaj rano -4. Zapowiadało się słoneczko, ale tylko zapowiadało:( Wyszedłem sobie z domku dziarsko i... szybko mnie wdmuchnęło "na zad" po kalesony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.11.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 U mnie koło zera. Paskudnie i ponuro. I truskawek nie zaobserwowałam. Zawilców też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.11.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Z tego wszystkiego napaliłam w kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.11.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Z tego wszystkiego napaliłam w kominku. Wszyscy Święci ! KOT ZDECHNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.11.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 I nawet mi sie spodobało. Kiepski mam ten kominek, ale nie ja go budowałam, a kupiłam razem z domem, więc musze go tolerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.11.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Proszę, jak sie jara http://i42.tinypic.com/10ie2x4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.11.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Proszę, jak sie jara http://i42.tinypic.com/10ie2x4.jpg GC miał lepszy i co z tego !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 No właśnie. I może mu rozbiorą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 witam , kolejny dzień ciemno i mokro , za oknem +3 , mgła i kiszkowacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts