jar.os 26.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 patrząc na frekwencję na forumie to faktycznie wszyscy chyba andrzejkują ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 patrząc na frekwencję na forumie to faktycznie wszyscy chyba andrzejkują ?? Frekwencja dziś nie przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.11.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 hej hej . powstawali ? jak tam głowy po imprezach??? co niektórym to pewnie trzeba będzie współczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.11.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 hej hej . powstawali ? jak tam głowy po imprezach??? co niektórym to pewnie trzeba będzie współczuć Ciiichooo, nie krzycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.11.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ciiichooo, nie krzycz. Amalfi. Ty gdzieś po PYRLANDII się nie szlajasz ? Piździ jak u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.11.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Amalfi. Ty gdzieś po PYRLANDII się nie szlajasz ? Piździ jak u Ciebie... U mnie wczoraj było bzwietrznie. Za to dzisiaj wróciła kielecka pogoda i wieje. Ale za to ponad 6 na plusie. W Pyrlandii nie szlajałam sie od dwudziestu lat. Nie mam tam żadnego inetresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.11.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Szkieletczyzna przeniosła się w nocy do Pyrlandii. Kora sąsiada, z pod drzewek, znalazła się na mojej działce. Mówiłem mojej kobicie, że nie ma się co z tą korą spieszyć, sama do nas przyleciała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.11.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Szkieletczyzna przeniosła się w nocy do Pyrlandii. Kora sąsiada, z pod drzewek, znalazła się na mojej działce. Mówiłem mojej kobicie, że nie ma się co z tą korą spieszyć, sama do nas przyleciała:D Kiedyś w czasie wiatru nasze majtki (kilkanaście sztuk) z suszarki na tarasie znalazły się na jabłonce sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.11.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kiedyś w czasie wiatru nasze majtki (kilkanaście sztuk) z suszarki na tarasie znalazły się na jabłonce sąsiadów. Tylko się cieszyć... ... że nie na odwrót:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.11.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Tylko się cieszyć... ... że nie na odwrót:D Znaczy się, jak odwrotnie? Jabłonka w majtkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Znaczy się, jak odwrotnie? Jabłonka w majtkach? Że jabłonka nie znalazła się na tarasie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Tak mi się przypomniało nostalgicznie... Najwięcej majtek luzem widziałam o 5 rano w Regents Park. dziś piękna pogoda a ja w pracy cały dzień....Jak tu zachować pogodę ducha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.11.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 W Regents Park też nawiało majtek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.11.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 W Regents Park też nawiało majtek? Nie . Po harcach nie chciało im się zbierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.11.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jak tam u Was? U mnie słoneczko świeci, ale dosyć zimno. Rano kilka kresek poniżej zera było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.11.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 +6, słoneczko, niemal zero wiatru.Jak ktoś narzeka na tegoroczną jesień, to najzwyczajniej w świecie bluźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 +6, słoneczko, niemal zero wiatru. Jak ktoś narzeka na tegoroczną jesień, to najzwyczajniej w świecie bluźni. Ja narzkam. Ale nie na to jaka jest, ale na to, że jest. Bo dla mnie by wystarczyły tylko wiosna i lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.11.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 -4 rano , +4 w południe , ale bezwietrznie . Tak może być . Liwko gęba w kubeł ! Nie wymyślaj, nie kombinuj z zimą ! Pamiętaj , wiem już gdzie mieszkasz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.11.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 -4 rano , +4 w południe , ale bezwietrznie . Tak może być . Liwko gęba w kubeł ! Nie wymyślaj, nie kombinuj z zimą ! Pamiętaj , wiem już gdzie mieszkasz !!! Nie zastraszysz mnie! http://www.youtube.com/watch?v=61IQuPTdl-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.11.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Tak to się robi:D http://www.youtube.com/watch?v=ZYe3K9C_kJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts