amalfi 17.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Eee tam. W każdym zawodzie jedna czarna owca zrobi więcej złego niż cała reszta stada:) Ale co tam urzędnicy, eniu ma problem, i chyba nie z alkoholem:D A taki kozak by sie wydawało, a mamusi nie umie ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Coś ty mu zrobiła? To ten z awatara? Awatar to lisek pustynny - fenek. Mój miał operacje. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?130099-tygodnik-remontowy-szeregowca/page47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 A taki kozak by sie wydawało, a mamusi nie umie ustawić. Jak w dowcipie o krowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.12.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 No i spać poszli, człeka z problemem porzuciwszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 No i spać poszli, człeka z problemem porzuciwszy... Nie poszli, ale nie znają recepty na mamusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.12.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Nie poszli, ale nie znają recepty na mamusie. Eee... nie jest aż tak źle . Tylko psu nie mogę wytłumaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.12.2011 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Eee... nie jest aż tak źle . Tylko psu nie mogę wytłumaczyć... A co ja mam powiedzieć w kwestii tłumaczenia psu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Zasmuciło mnie, że tak sie postrzega wszystkich urzędników. a co ja mam powiedzieć??? A jeszcze od stycznia zacznę pisać recepty na 100%, to już w ogóle mnie ludzie zlinczują. Bo w mediach sprawa załatwiona a w realu kuku... I nie o ubezpieczenia chodzi, a o to, że od stycznia właściwie jedynie specjalista może zacząć leczyć chorobę z jego specjalności i to po wnikliwych badaniach i udowodnieniu w papierach, że akurat takie leczenie być powinno. Inetrniście będą mogli wszystko zakwestionować, bo nie specjalista. Ręce opadają, a skupi się na lekarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.12.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Jak tam, siedzieli przy świeczce? Bo u mnie nie dmuchało. Ja zresztą też nie. Ale były za to wyścigi! http://www.youtube.com/watch?v=w8H5F02-TLo Edytowane 18 Grudnia 2011 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.12.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 a co ja mam powiedzieć??? A jeszcze od stycznia zacznę pisać recepty na 100%, to już w ogóle mnie ludzie zlinczują. Bo w mediach sprawa załatwiona a w realu kuku... I nie o ubezpieczenia chodzi, a o to, że od stycznia właściwie jedynie specjalista może zacząć leczyć chorobę z jego specjalności i to po wnikliwych badaniach i udowodnieniu w papierach, że akurat takie leczenie być powinno. Inetrniście będą mogli wszystko zakwestionować, bo nie specjalista. Ręce opadają, a skupi się na lekarzach Znam sprawę. To jest paranoja. Pacjentów z anginą będziesz odsyłać do laryngologa, a ze sraczką do proktologa.... Zastanawia mnie, co będą robić lekarze bez specjalizacji? Pisać skierowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.12.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ja otowrzyłam sobie nową specjalizację - rehabilitację. Tam się recept nie pisze Ale ogólne tak, jak mówisz- pisać skierowana. Zanim się dostanie do proktologa, to sraczka sama przejdzie albo będziemy leczyć potem powikłania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.12.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ale Arłukowicz chyba powinien rozumieć bezsens tych przepisów. Nie jest egiptologiem ani filozofem jak inni ministrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.12.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ja otowrzyłam sobie nową specjalizację - rehabilitację.... mogę sie zapisać tylko zza granicy to chyba muszę mieć zgodę wojewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.12.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ale Arłukowicz chyba powinien rozumieć bezsens tych przepisów. Nie jest egiptologiem ani filozofem jak inni ministrowie. jaki bezsens????? Z punktu widzenia władzy to same korzyści! 1. Lekarze boją się pisać recepty - NFZ oszczędzi 2. Ludzie mniej będą chodzić do lekarza - bo i po co? No to mniej ich będzie potrzeba. 3. Ograniczy się dostępność służby zdrowia, bo kolejki do specjalistów będą znacznie dłuższe (kilka lat czekania?) A za wszysko obwini się lekarzy. Rząd przecież chciał dobrze a pacjent ma być bezpieczny. Tylko ci lekarze krwiopijcy i lenie co chcą nic nie robić a zarabiać jak pół ministra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.12.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 jamles, na razie jeszcze trzeba poczekać. Dopiero zaczęłam Może zdążą się przepisy zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.12.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Taaa a zimy dalej nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 19.12.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Taaa a zimy dalej nie ma ! Tylko nie becz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.12.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Skoro śniegu nie będzie, a choinka może być sztuczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 20.12.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A czego śpią? Zima idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.12.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 I po co ka się odzywałem wczoraj . Dzisiaj rano - 8 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts