Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja tam nie narzekam jeżdżę od dziecka na nartach , sąsiada mam co handluje kosiarkami pilarkami i odśnieżarkami i w ramach pomocy sąsiedzkiej odśnieży naszą drogę n-tej kolejności odśnieżania . Zimą jest czas na dobre kino , szachy, basen z sauną też pod nosem . Piec w kotłowni mruczy cicho, cieplutko w domu, 3-letnia córeczka dopełnia poczucie szczęścia...eh fajnie jest.

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Teraz dla odmiany zapowiadają wręcz Syberyjskie mrozy! Jedyne, co mnie pociesza to to, że będę mógł empirycznie sprawdzić ten GWC co go uruchomiłem i ten reku-monster. Zdjęcia porobię, doświadczenia i pomiary też i potem mogłoby już znormalnieć. Dzień coraz dłuższy to i temperatury powinny być wyższe!!!!

Dobra, dobra! Wiem! Ten kąt padania, ten współczynnik całkowitego dobicia....

Ech... trzeba jeszcze na ten właściwy kąt padania promyczków sie doczekać!

Do Marca coraz bliżej, ale ile jeszcze Natura da nam popalić!

Pozdrawiam Adam M.

Przy odśnieżaniu "na wiosce" zawsze można jakiegoś traktorzystę dorwać...i za flaszkę pojedzie w te i wewte.

A ostatnio kole mnie widziałem malucha bez przodu z zamontowanym tam pługiem - szedł jak przecinak.

W sumie to nie taki głupi pomysł!!

Obecnie za 500zł. można kupić malucha i zrobić taki patent.

Odśnieży dużo szybciej niż profesjonalna odśnieżarka :lol:

Mam malucha za 300 na chodzie, powaga. Zarejestrowany nawet.

Jutro jadę do swojej "komturii". Dwa dni grzania by włączyć wodę, bo inaczej zamarznie w rurach. Ale na trzeci dzień, mróz srogi* też ma trzymać to z sauny w śnieg... :D z +100 do -30 :D

* Srogi bo z Rosji wieje :wink: