amalfi 02.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja sie dziś w mojej jesienno - zimowej kurtce zgrzałam. Chyba trzeba płaszczyk wyciągać..... Święta i tak minęły, to po co Wam ten śnieg? W górach jest, to narciarze sobie poszusują. Nie rozumiem tej tęsknoty za skrobaniem szyb. Chyba, że tęsknicie za narzekaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Już ponoć gęsi wracają U nas dzisiaj +10. Czas basen wystawiać i grilla. to nie gęsi wracają...to jar.os... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 to nie gęsi wracają...to jar.os... To tak blisko przelatywał i nawet nie odwiedził? A niech się buja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 02.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Za wysoko był... chyba awansował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.01.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 będzie zima w lutym. I w marcu.A potem gorące bezdeszczowe lato.. Miałam jechać do Chorwacji ale euro drogie więc niech choć lato będzie gorące u nas. Zamiast w Adriatyku wykąpię się w basenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.01.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Za wysoko był... chyba awansował. A ponoć z wysokiego konia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 02.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Zamiast w Adriatyku wykąpię się w basenie... Też tak pomyślałem i zeskrobałem se trochę lodu w zamrażarce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.01.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 będzie zima w lutym. I w marcu. A potem gorące bezdeszczowe lato.. Miałam jechać do Chorwacji ale euro drogie więc niech choć lato będzie gorące u nas. Zamiast w Adriatyku wykąpię się w basenie... Ja myślę o Czarnogórze. Podobno dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja myślę o Czarnogórze. Podobno dużo taniej. W Jeleniej jest ponoć taniocha. I jeszcze trzeba pamiętać kto po niej stąpał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 02.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja myślę o Czarnogórze. Podobno dużo taniej. Ja mam bliżej Cielcową Górę. Darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Jedź do Jeleniej, można sobie kamień jakiś przywieźć.Później możesz uderzyć do Jastrzębiej. Dalej już nie da się pojechać więc zawrócisz i walisz do Czarnej (nie mylić z Czarno). Jak tam ci zawiej to migiem znajdziesz się w Kielcowni. Wakacje marzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja mam bliżej Cielcową Górę. Darmo. Tam już byłam. W Jeleniej też. Wolę Łysą Górę, ale od czasu do czasu trzeba porfel przewietrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Tam już byłam. W Jeleniej też. Wolę Łysą Górę, ale od czasu do czasu trzeba porfel przewietrzyć. To wietrz go przy południowo-wschodnim wietrze, może coś i do mnie doleci... No tak, ale po drodze jest jeszcze eniu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.01.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A ja se górkę usypałem przy chacie, a kamienie ciężarówka z Sudetów nawiozła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 02.01.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To mam lepiej. Jak kanalizę robili, to darmo usypali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 02.01.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 i jeszcze strumień podziemny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 03.01.2012 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 i jeszcze strumień podziemny... I to pochyłe jezioro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.01.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja myślę o Czarnogórze. Podobno dużo taniej.czy tam mają ciepłe morze? Co to znaczy taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 czy tam mają ciepłe morze? Co to znaczy taniej? Taniej niż w Chorwacji i bardziej swojsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.01.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 czy tam mają ciepłe morze? Co to znaczy taniej? Mają to samo morze, co w Chorwacji, a jest kilkakrotnie taniej. Tak mówiła znajoma, która w zeszłe wakacje tam była. Była bardzo zadowolona. Tu coś na temat: http://czarnogora.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts