amalfi 14.01.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Dzisiaj musiałam wywlekać ciężkie gumowe gofry i kłaść na schodach, bo myślałam, że zęby stracę w poślizgu. Odśnieżanie samochodu, śliska droga, meble tarasowe zasypane, bo nie sprzątałam w nadziei, że śniegu nie będzie.... Tyle szczęścia w jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.01.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Dzisiaj musiałam wywlekać ciężkie gumowe gofry i kłaść na schodach, bo myślałam, że zęby stracę w poślizgu. Odśnieżanie samochodu, śliska droga, meble tarasowe zasypane, bo nie sprzątałam w nadziei, że śniegu nie będzie.... Tyle szczęścia w jeden dzień. Tak sobie myślę i się pocieszam, że to tylko chwilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.01.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Tak sobie myślę i się pocieszam, że to tylko chwilowe Też mam taką nadzieję, bo za 2 tygodnie to powinno już wiosną zalatywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2012 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Pięknie, cudnie, bajkowo - ale opon nie zmieniam na zimowe, bo podobno"zima ma zelżeć w połowie przyszłego tygodnia". Jaka zima ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.01.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Podziwiałem w Piotrkowie Trybunalskim kierowcę na "latowych" oponach. Wszyscy byli już na następnych światłach, a on ciągle startował z poprzednich Swoją drogą, słóżby w Piotrkowie oszczędzają chyba na nową piaskarkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 15.01.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A niech wali śniegiem:) Odśnieży się i będzie git. Gorzej jak napada i się topi, napada i się topi i tak w kółko. Niech napada i poleży do końca marca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.01.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Pewnie że minus, nawet ze śniegiem, jest lepszy od ciągłejbryndzy na plusie. Ale wiesz, moja jak widzi śnieg pod kołami,robi z siebie małpę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 15.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No bo one nie są raczej stworzone do prowadzenia pojazdów:) Pralka bez instrukcji obsługi to i owszem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 15.01.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ja tam widzę dwa pozytywy śniegu:- po pierwsze dzieć jeździ po ogródku na nartach (i nie nudzi się w domu)- a po drugie i najważniejsze- nie widzę efektów szalonej działalności kretów w ogródku! A w tym roku to jakiegoś jobla dostały i zryły wszystko! Także nie taki zły ten śnieg- chyba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.01.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Jest śnieg! Tak ze 3cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.01.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 SYPIE !!! Przywlokłem z Łysej Góry...ale co tam... niech się Liwko cieszy i .... niech się krety wq... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.01.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Jest śnieg! Tak ze 3cm. Łżesz! 30 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dzisiaj musiałam wywlekać ciężkie gumowe gofry i kłaść na schodach, bo myślałam, że zęby stracę w poślizgu. Odśnieżanie samochodu, śliska droga, meble tarasowe zasypane, bo nie sprzątałam w nadziei, że śniegu nie będzie.... Tyle szczęścia w jeden dzień. A ja chyba zaraz pójdę ich szukać Od wczoraj nieustająco leci białe guano z nieba , niebo szare i ciężkie od tej zawartości. Wieczorem będzie trzeba z szuflą potańcować, żeby jutro móc przebić się do bramy. W ostateczności będzie trzeba biżuterię samochodową założyć Zima, niech to ....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Cieszynianka, zamieniamy się na domy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.01.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Cieszynianka, zamieniamy się na domy? Qurka, ja swój bardzo lubię, a Twojego nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.01.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Qurka, ja swój bardzo lubię, a Twojego nie widziałam Polubisz ! W środku czasem nie ma śniegu, nawet jak pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.01.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Polubisz ! W środku czasem nie ma śniegu, nawet jak pada... To ja zdecydowanie wolę swój, bo u mnie w środku zawsze jest bez śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.01.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Qurka, ja swój bardzo lubię, a Twojego nie widziałam Krótka piłka, machniom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.01.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Gile przyleciały. Tylko dlaczego wszystkie wlazły mi do nosa i po kapizdeczce wyciekają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.01.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Cieszynianka, mi tamte rejony się bardzo podobają. Moja nie będzie mi marudziła, że chce nad morie (bo będzie daleko), ja będę miał bliżej na narty i na żagle do Chorwacji, ty nie będziesz już marudziła na nadmiar śniegu. I będziemy żyli długo i szczęśliwie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts