Nefer 02.02.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A propos brylantów: Silne mrozy. Widać w powietrzu pył diamentowy Aaaaaaatam na Podlasiu.. Wczoraj wyszłam zapalić przed firmę i się tak zastanawiałam co to lata w powietrzu jak na niebie nie ma ani jednej chmurki .. przecież to nie śnieg.. Widok rzeczywiście cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 02.02.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mój kot się nie drze... nie wiem, czy to dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K160 02.02.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aktualny pomiar temperatury: równe -20 na 740m nad poziomem morza - Beskid Sądecki. Wczoraj w nocy drugi raz w życiu zamarzła mi rura z wodą od studni do hydrofora. Jest zakopana 1m pod ziemią, na 3/4 długości idzie wewnątrz rury wentylującej piwnicę - to była przyczyna pierwszego zamarznięcia. Rura wentylacyjna (takie niby GWC) została zatkana, a mimo to znowu zamarzło. Suszarka po godzinie uratowała sprawę, żeby nie kusić losu pęknięciem rury dzisiaj woda będzie lecieć całą noc. Normalnie mam już traumę na dźwięk pompy hydroforowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 pewnie kot Ci się zepsuł To już są co najmniej 3 zepsute Zgłaszajcie zepsute koty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.02.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 To już są co najmniej 3 zepsute Zgłaszajcie zepsute koty !!! ja mam trzy koty i wszystkie trzy się nie drą. To może te drące są zepsute? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.02.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Moja prababcia miała takie futerko z kota. Miała 104 lata jak zmarła. Muszę sobie takie futerko sprawić. Kici, kici, kici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 a ja mam psa który zjadłby te dobre i te zepsute:) najwyraźniej powinieneś zacząć karmić psa, a nie podsuwać mu koty. Mój pies woli karmę od miauczących sierściuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Moja prababcia miała takie futerko z kota. Miała 104 lata jak zmarła. Muszę sobie takie futerko sprawić. Kici, kici, kici... poszukaj futerka, ktore babcia pewnie gdzieś zostawiła. Bylo już sprawdzone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja mam trzy koty i wszystkie trzy się nie drą. To może te drące są zepsute? No to teraz zabiłaś ćwieka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.02.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A propos brylantów: Silne mrozy. Widać w powietrzu pył diamentowy Włodek pewnie miałby na to inną nazwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.02.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nie jest źle - idzie wiosna :) Mój kot zaczyna drzeć paszczę do jakiegoś absztyfikanta, który do niej drze paszczę po drugiej stronie okna I mam nadzieję, że to nie jest tak jak w tym dowcipie (pisownia oryginalna, wybaczcie ) Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło: - No i kurwa gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pierdolona wiosna do kurwy nędzy? Co za pojebany kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kurwa wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napierdala jakby ich tam w górze pojebało... Niby ponoć wiosna już jest, kurwa - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, kurwa ... A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie: - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz... Nawiązując do oryginalnej pisowni... Mam cztery kocice w chacie. Jóź się kurwa doczekać nie mogę tych wszystkich pojebanych kocurów, którym się wydaje, pojebom jednym, że moje kocice do nich w marcu wyjdą...Czasem nie mam już czym napierdalać przez okno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.02.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nawiązując do oryginalnej pisowni... Mam cztery kocice w chacie. Jóź się kurwa doczekać nie mogę tych wszystkich pojebanych kocurów, którym się wydaje, pojebom jednym, że moje kocice do nich w marcu wyjdą...Czasem nie mam już czym napierdalać przez okno... Ziiiiooooom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.02.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ziiiiooooom:)b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ziiiioooom:)bbozima:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 02.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Już -25C ...jamnik wracał z dworu na trzech nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 temu na pewno jest ciepło... http://images43.fotosik.pl/1345/e3f542ca8eaaeb6fmed.jpg Obok już bańka ze spirytusem stoi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 On tez nie wie. Jak wytrzeźwiał, już był w środku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 On tez nie wie. Jak wytrzeźwiał, już był w środku... A teraz z niego zrobią nalewkę Anglicy mają na myszach, to my na kotach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Skąd wiesz, że to kot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Skąd wiesz, że to kot ? Bo tak mądrze patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts