wykrot 09.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Benjamin Franklin powiedział: wino dostarcza człowiekowi mądrości, piwo wolności, a woda bakterii. W wyniku niezliczonej ilości badań uczeni udowodnili, iż wypijając 1 litr wody dziennie, wchłaniamy rocznie 1 kg Escherichia coli - bakterii znajdowanej w fekaliach. Innymi słowy, pijąc wodę spożywamy rocznie kilogram gówna. Natomiast pijąc piwo i wino (tequille, rum, whisky, wódkę lub inny napój wyskokowy) NIE ponosimy tego ryzyka, ponieważ alkohol podlega procesowi uzdatniania i oczyszczania poprzez gotowanie, warzenie, filtrowanie, destylację lub/oraz fermentację. Pamiętaj: Woda = gówno. Wino, wódka, piwo = Zdrowie. Dlatego znacznie lepiej jest pić wódkę i pleść głupstwa, niż pic wodę i być zasrańcem. Nie musicie dziękować mi za tę cenną informację, przekazuję ją w czynie społecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 wykrot! wytłumacz to mojej żonie:)Cały czas uważa, że tylko piję i nic nie robię, albo odwrotnie:) Nic nie robię a wieczorami tylko pijęNadmieniam, że żona nie pracuje zawodowo i niczego jej nie brakuje. Ciekawe z czego żyje?Z pijaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.02.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 wykrot! wytłumacz to mojej żonie:) Cały czas uważa, że tylko piję i nic nie robię, albo odwrotnie:) Nic nie robię a wieczorami tylko piję Musisz pić też w dzień! Moja, gdy tak mówiła, to jej odpowiedziałem, ze nie pozwolę na to, żeby mówiła nieprawdę i jako kochający mąż muszę doprowadzić swoje czyny do pełnej zgodności z jej słowami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.02.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Słyszeliście dziś synoptyków?! Porąbańcy ZNOWU zaabonowali na noc -20 !!! Jest na tych drani jakiś sposób?! Żeby im się kocioł popsuł! Adam M no właśnie -20 o szóstej rano , pies nie chciał wyleżć z kotlowni żeby załatwic swoje sprawy , kawalkiem kielbasy dziada przekonałem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.02.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A Ty się dałeś oczywiście nawet bez kiełbasy wyciągną !? -19 !!! Ja żadnych synoptyków nie słuchałem . Adam , jaki masz kocioł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.02.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 u nas tez -19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.02.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A Ty się dałeś oczywiście nawet bez kiełbasy wyciągną !? Za kiełbasę był ciągnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.02.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 - 14,5 JUż sie niedobrze robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 10.02.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 -19,4Pewnie potrzyma do końca lutego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.02.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A Ty się dałeś oczywiście nawet bez kiełbasy wyciągną !? -19 !!! Ja żadnych synoptyków nie słuchałem . Adam , jaki masz kocioł ? sprzątać mi się nie chciało po darmozjadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.02.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Prognozy są zajebiste. Codziennie patrzę na długoterminową i codziennie ocieplenie przesuwa się o jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.02.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Liwko, a Ty jeszcze nie na nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darvid 10.02.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Mój termometr w Choszcznie (zachodniopomorskie) dzisiaj zanotował najniższą temperaturę (ok. 7 rano) -21 stopni. Patrząc po zużyciu gazu, od 1.02. poszło mi prawie 45% przewidywanego limitu na ten miesiąc. Wprawdzie nie mam powodów do wielkiego zdziwienia, jednak dzisiaj jest dopiero "10", a TEN luty jest przecież o jeden dzień dłuższy. To, co udało się zaoszczędzić w październiku, listopadzie, grudniu i styczniu na ogrzewaniu, "straci" się w lutym. Ale już niedługo PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY, zostało 5 tygodni z przepowiedni świstaka! Wytrzymamy na pewno! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.02.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Prognozy są zajebiste. Codziennie patrzę na długoterminową i codziennie ocieplenie przesuwa się o jeden dzień bo dlugoterminowa o sobie mozna w d*** wsadzic, co najwyzej na 3 dni jest prawdopodobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.02.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Liwko, a Ty jeszcze nie na nartach? Kuźwa, wiedziałem że o czymś zapomnę http://emoty.blox.pl/resource/wallbash.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 bo dlugoterminowa o sobie mozna w d*** wsadzic, co najwyzej na 3 dni jest prawdopodobna Wiem wiem, ale czasami taką ładną pokazują, że się oprzeć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.02.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Kuźwa, wiedziałem że o czymś zapomnę http://emoty.blox.pl/resource/wallbash.gif Mniej pić, notować, wiązać supełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.02.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Mniej pić, notować, wiązać supełki. O tym też często zapominam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.02.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 O tym też często zapominam:D Moja Młoda jutro odpala na narty. Będzie troche laby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.02.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Moja Młoda jutro odpala na narty. Będzie troche laby. Ja w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts