Baba_Budowniczy 16.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) A nam się nie chciało zamontować kolanka kończącego do jednej rynny,wisiała taka prosto zakończona, co prawda zdecydowana większość wody spływała gdzie trza, ale było delikatne zagłębienie w kostce, podmroziło, podlazło i odlazł kawałek warstwy marmolitu z cokoliku obok tej rynny . Jakoś to na razie zaklajstrujemy i poczeka do wiosny... A kolanko się znajdzie w trybie pilnym, PO SZKODZIE. Grrrrr. Edytowane 16 Lutego 2012 przez Baba_Budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.02.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 - 17 o szóstej rano , .................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 17.02.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 - 17 o szóstej rano , .................................................................... Masakra to gdzie ten Augustów jest:) U nas 7.44 -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 17.02.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Cholera, tak ładnie odgrzebałem wczoraj podjazd a tu nad ranem przejechał pług i usypał prawie metrową zaspę. I znowu poranny rozruch zastałych mięśni... ech, kiedy ta WIOSNA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 17.02.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 piekna fotka , a za oknem -16 , szlag mnie trafia , tyle fajnej roboty się szykuje tylko ta jeb..........na zima ....... Punk widzenia zawsze zależy od wielu zmiennych:) Ja zarabiam na zimie i wcale nie czekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.02.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Masakra to gdzie ten Augustów jest:) U nas 7.44 -1 Na prawo od Ciebie i trochę w górę , zresztą sam nie wiem dokładnie , muszę sprawdzić na globusie albo innym atlasie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 U mnie - 3. Nie napadało w nocy. Mam nadzieję, że to początek końca zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 U mnie - 3. Nie napadało w nocy. Mam nadzieję, że to początek końca zimy. Odwołuję, zaczęło gęsto sypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 17.02.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Na prawo od Ciebie i trochę w górę , zresztą sam nie wiem dokładnie , muszę sprawdzić na globusie albo innym atlasie:confused: okolice Suwałk to się nie dziwie, że -17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Z Suwałkami Augustow ma tyle wspólnego co Nowy York z pegeerem Borzymy , nie wiem na czym to polega ale do Suwałk jest 30 km ale różnice temperatur i nasilenie wiatru jest cokolwiek ..............inne .Nieraz wyruszając do tego hmmm....... miasta musiałem brać dodatkowe łachy na grzbiet co by w doope nie zmarznąć .Tam to dopiero syberia , u mnie to w porównaniu Majorka , Tam żyć się nie da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 17.02.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Łee to u mnie chyba już wiosna, dzisiaj o 7:00 +3st i deszcz.....gdyby nie to, że na dworze pełno tego białego g**na to było by w miare sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 17.02.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 - 17 o szóstej rano , .................................................................... u nas -8 ale tak dosypalo sniegu ze nie moghlam wyjechac 25km odcinek nieodśnieżonej drogi( bo u nas nie racza ani odsniezac ani posypać czymkolwiek) jechałam prawie godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 17.02.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 a u mnie chlapa. byłem na działce zrobić kilka fotek do albumu na forum i boje sie zamieszczać bo sceneria jak na bagnach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.02.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 W dzień plus . Piknie . Ale ilość tego białego guffna i to cholernie ciężkiego przy odgarnianiu zniechęcająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 sypieeee , ożeszqrwa jaaak syyyyyyypieeee , i wiejeeee , ale za to tylko-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.02.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ja placyku nie odśnieżam!Mam 4 x 4 i fajną zabawę.Warunki , przejściowo, są wyjątkowe do tej zabawy.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A ja jutro mam wolne i zamierzam wyskoczyc na rybki , tylko nie wiem czy po nocy dam radę dojechać do jeziora , ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A ja jutro mam wolne i zamierzam wyskoczyc na rybki , tylko nie wiem czy po nocy dam radę dojechać do jeziora , ??? Oj tam ! Zaproś rybki do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A ja jutro mam wolne i zamierzam wyskoczyc na rybki , tylko nie wiem czy po nocy dam radę dojechać do jeziora , ??? Na jakie rybki? Jeziora już topnieją. Nie wiesz, że wiosna idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darvid 18.02.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 W Choszcznie chlapa i minimalna nocna temperatura po wieczornym zerowaniu termometru PLUS 1. Al Gore i globalne ocieplenie rządzi! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts