Liwko 21.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Co tam zima. Śledzie już przygotowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.02.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja zapomniałam i nagotowałam mięsnych dań jak jaka głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.02.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja zapomniałam i nagotowałam mięsnych dań jak jaka głupia. Zapraszam http://macg.net/emoticons/fishing.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.02.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Zapraszam http://macg.net/emoticons/fishing.gif Oj, żeby bliżej było.....to na śledzia zawsze. Uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.02.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Oj, żeby bliżej było.....to na śledzia zawsze. Uwielbiam. W buraczkach http://macg.net/emoticons/stirthepot.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.02.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 W buraczkach http://macg.net/emoticons/stirthepot.gif No widzisz, takich nie jadłam. Ja prawie zawsze robie tradycyjne, a od czasu do czasu z marynowanymi grzybkami. Do tradycyjnych (po wiejsku) polecam ziele angielskie mielone. Wieeeeelka różnica w smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 21.02.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) śledzik...wszystko gotowe...bawimy się...idealnie! wyśmienicie..!! Edytowane 21 Lutego 2012 przez bluenet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 21.02.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No widzisz, takich nie jadłam. Ja prawie zawsze robie tradycyjne, a od czasu do czasu z marynowanymi grzybkami. Do tradycyjnych (po wiejsku) polecam ziele angielskie mielone. Wieeeeelka różnica w smaku. do tych śledzi z grzybkami marynowanymi dodaj suszone hiszpańskie pomidory...polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 21.02.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja zapomniałam i nagotowałam mięsnych dań jak jaka głupia. ahhh..tyle razy odwiedziałem Kielce...następna razą napewno odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.02.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Kielcowo to fajne miasto. Co do śledzi, to tak, tak, z pomidorami je robię. Czasem z suszonymi, czasem ze smażonymi na oliwie, a czasem z koncentratem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.02.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A tak na marginesie..... zazdraszczam balowania ostatkowego. Pewnie jutro nie idziecie do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 21.02.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A tak na marginesie..... zazdraszczam balowania ostatkowego. Pewnie jutro nie idziecie do roboty. hihi...zgadza się BTW. z łezką w oku wspominam górę Telegraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.02.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 hihi...zgadza się BTW. z łezką w oku wspominam górę Telegraf A co robiłeś na Telegrafie? Narty, rower, czy jakieś roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 21.02.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A co robiłeś na Telegrafie? Narty, rower, czy jakieś roboty? służbowo na statek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 21.02.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 śnieg śnieg snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 21.02.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 21.02.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 http://img853.imageshack.us/img853/4824/wtpq.jpg A JUŻ BYŁO TAK ZAJEFAJNIE.....WCZORAJ DROGA Z KOSZALINA DO MIELNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Kielcowo to fajne miasto. Ło matko, a na czym się Ciebie tak dowcip wyostrzył? Przy okazji ostrzenia łyżew pewnie wpadł był pod szmergiel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Znany rosyjski uczony dr Chabibullo Abdusamatow prognozuje, że zamiast globalnego ocieplenia Ziemię czeka... nowa epoka lodowcowa. Już za dwa lata klimat ma raptownie się ochłodzić. Rosyjski naukowiec to poważany uczony i znany astrofizyk. Naukowiec, który kieruje badaniami kosmicznymi w głównym obserwatorium astronomicznym Rosyjskiej Akademii Nauk pod Petersburgiem, prognozuje nadejście małej epoki lodowcowej. Jego zdaniem raptowne ochłodzenie klimatu nastąpi już za dwa lata. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11201716,Rosyjski_uczony__Globalne_ocieplenie__Idzie_epoka.html?lokale=rzeszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 E tam, za 2 lata. To postępuje powolutku. I nie tyle epoka lodowcowa nas czeka ile klimat kontynentalny czyli ostry. A dziś pada śnieg ale nawet 2 razy zagrzmiało! Wiosenna burza w śnieżycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.