Liwko 28.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 W przyszłym roku ma być koniec świata, to niech nas pocałują. Jak w przyszłym, miał być już w tym! Zawsze coś obiecują i jak zawsze nie dotrzymują słowa... Co za czasy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.02.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jak w przyszłym, miał być już w tym! Zawsze coś obiecują i jak zawsze nie dotrzymują słowa... Co za czasy:( No w tym, tym, popierniczyło mi sie. Chyba z tych nerwów, bo u mnie znowu zimsko jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 28.02.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 W przyszłym roku ma być koniec świata, to niech nas pocałują. w dupę...AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 28.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ahhh..miałem w innym dziale ale coby poprawić nastroje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 28.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Liwko...za 3 tygodnie lęcę na Antypody...więc special for you... mam nadzieję, że jesteś w gronie lubiących jak ja lata '80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dzięki, ja nie cierpię latać. Zawsze się muszę najpierw nawalić zanim wsiądę do samolotu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dzięki, ja nie cierpię latać. Zawsze się muszę najpierw nawalić zanim wsiądę do samolotu:D ...po czy oczywiście nie wpuszczają go na pokład... ...potem trzeźwieje i pyta żony: "kuźwa , jak ja wróciłem ?!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 28.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dzięki, ja nie cierpię latać. Zawsze się muszę najpierw nawalić zanim wsiądę do samolotu:D nie ma żadnej przyjemności w lataniu przez kilkanaście godzin...najlepiej się nawalić...czyli wychodzi na to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 nie ma żadnej przyjemności w lataniu przez kilkanaście godzin...najlepiej się nawalić...czyli wychodzi na to samo... zależy "na co" sie lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 28.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 zależy "na co" sie lata... co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ...po czy oczywiście nie wpuszczają go na pokład... ...potem trzeźwieje i pyta żony: "kuźwa , jak ja wróciłem ?!" Raz jak wsiadłem w Poznaniu do samolotu, to się obudziłem w Tesco pod Londynem:D Zgadnijcie w jakim dziale:D Nie cierpię latania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 co masz na myśli? Pewnie ma na myśli ikony po siedemdziesiątce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 28.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Raz jak wsiadłem w Poznaniu do samolotu, to się obudziłem w Tesco pod Londynem:D Zgadnijcie w jakim dziale:D Nie cierpię latania... to w Londynie samoloty lądują na parkingu przed Tesco? Bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 to w Londynie samoloty lądują na parkingu przed Tesco? Bomba! No co ty. Był ponoć lot, był i przylot, był odbiór walizek, przyjechał ponoć szwagier i nas (z kolegą) odebrał, była i droga do Tesco. Ponoć, bo ja pamiętam dopiero Tesco:D Po godzinie znowu nic nie pamiętałem:D Ale raz wracałem na kacu gigancie, nigdy więcej, przenigdy. Teraz jak widzę samolot mam od razu odruch bezwarunkowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.02.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 wieje, wieje wieje, za to na plusie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.02.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 +4 !!! I wieje u Aksamitki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.02.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 +8, nie wieje. Znowu wygrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.02.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 + 2,5, nie wieje. Snieg zniknął przez noc. No i dobrze, bo nikt go tu nie lubi. Co do latania, to sąsiad z bratem "polecieli" do Londynu. Korzystali z tanich linii, więc miejsca mieli nie obok siebie. Ponieważ boją się latać, to popijali sobie przed wejściem do samolotu. No i jednego wpuścili, a drugiego nie. Najlepsze jest to, że ten, co wszedł nie wiedział, że brat został w Polsce. No i ten co został musiał jeszcze zapłacić za hotel w Katowicach, bo miał samochód gdzieś na parkingu i z powodu spożycia musiał wytrzeźwieć, aby wrócić do domu. A tamten, co poleciał szukał go po lotnisku, bo o niczym nie wiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.02.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.02.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Liwko...za 3 tygodnie lęcę na Antypody... Zazdraszczam. Moje marzenie. Spełnię je na emeryturze. Hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts