amalfi 09.03.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dzień dobry. + 1, mgła i ściśnienie takie, że czuję się jakbym całą noc piła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 09.03.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dzień dobry. + 1, mgła i ściśnienie takie, że czuję się jakbym całą noc piła. też tak się czuję a le to może przez to że robiłem wczoraj do 20stej prawie , ale za taka dniówke to mogę tak zapieprzać codziennie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 też tak się czuję a le to może przez to że robiłem wczoraj do 20stej prawie , ale za taka dniówke to mogę tak zapieprzać codziennie , kiepsko spałem...oglądałem wczoraj do późna "Dom zły" i całą noc Środoń mnie się śnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.03.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 kiepsko spałem...oglądałem wczoraj do późna "Dom zły" i całą noc Środoń mnie się śnił tez miałam ogladac bo film kręcony u nas ale mi sie usnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Znowu jakieś ochłodzenie zapowiadają. Chyba w marcu na wiosnę nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 tez miałam ogladac bo film kręcony u nas ale mi sie usnęło koniecznie musisz nadrobić...przejmujące widowisko...świetna obsada...obraz PRL umazany w błocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Znowu jakieś ochłodzenie zapowiadają. Chyba w marcu na wiosnę nie ma co liczyć. nie rób scen;) już ciuchy zimowe chowam do kartonów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.03.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Znowu jakieś ochłodzenie zapowiadają. Chyba w marcu na wiosnę nie ma co liczyć. nawet nie pisz takich rzeczy , nadal czekam aż moje lodowisko sie stopi a tu jak na złość mrozy w nocy koniecznie musisz nadrobić...przejmujące widowisko...świetna obsada...obraz PRL umazany w błocie... nadrobie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 nadrobie na pewno jeżeli lubisz takie klimaty to obowiązkowo "Róża" Smarzowskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 nie rób scen;) już ciuchy zimowe chowam do kartonów! Jakieś kalesony sobie zostaw, aby z rana nie przekopywać pudeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 09.03.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Domyślnie Cytat Napisał adam_mk Zobacz post Zaś ktoś posolił mi trawnik za oknem i autko... (bo śnieg - to ja wiem jak wygląda!) A do tego - zimno jakoś się zrobiło... Adam M. ...ktoś dowody rzeczowe wyrzucił... Jasna cholera!Znaczy - jutro wszystko w kanarkowym kolorze będzie?!!!(bo znaleźli se kolejną aferę...) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Jakieś kalesony sobie zostaw, aby z rana nie przekopywać pudeł. kalesony? żebym uczulenia dostał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 kalesony? żebym uczulenia dostał? To co nosisz? Legginsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 To co nosisz? Legginsy? pewnie...szczególnie gdy biegam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.03.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 To co nosisz? Legginsy? Pończochy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Pończochy? nie...rajstopy...mniej piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No, ja też wole rajstopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No, ja też wole rajstopy. coś nas łączy...myślisz że iskrzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 coś nas łączy...myślisz że iskrzy??? Jak rajstopy stylonowe, to może zaiskrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Jak rajstopy stylonowe, to może zaiskrzyć. dobra;) wchodzę w TO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts