wykrot 17.03.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 szkoda zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.03.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 szkoda zimy... bodajbyciewykrot........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.03.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 wracając z roboty kapotę i bluzę walnąłem na tylne siedzenie , korciło jeszcze ,, na zimny łokieć " ale się ni odważyłem , biebrzańskie rozlewiska zapierają dech , sam nie wiedziałem że mam taką dzicz niedaleko siebie , gęsi , żurawie i inne towarzystwo się zlatuje całymi chmarami , zajebi........cie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 17.03.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 No tak...chytrus w klime nie zainwestował ... Zainwestował, ale to jeszcze nie ta pogoda. Za często by sprężarka taktowała:P A to jest nie zdrowe dla sprężarki:) Jak będzie ze 30 w cieniu to włączy, włączy i nie będzie gasił auta:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 bodajbyciewykrot........... kurna, chyba lubisz ciepłe piwo i spocone baby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.03.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Cały dzień ponad 20. Pranie na balkonie sobie wysuszyłam pierwszy raz w tym roku. A zimny łokieć też sie dało uskutecznić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 kurna, chyba lubisz ciepłe piwo i spocone baby... piwko wolę chłodne a spocone baby mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Cały dzień ponad 20. Pranie na balkonie sobie wysuszyłam pierwszy raz w tym roku. A zimny łokieć też sie dało uskutecznić. ...pierwszy raz w tym roku...pranie...powiadasz... no to nieźle musieliście capić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 17.03.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 ...pierwszy raz w tym roku...pranie...powiadasz... no to nieźle musieliście capić !!! Jeszcze trochę, jak będzie w końcu miała ze 20 w chałupie:) to nawet się wykąpie Pierwszy raz w tym ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.03.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 (edytowane) Sugerujecie kultywowanie tradycji?! Wielkanoc blisko.... Cebrzyk i ... po starszeństwie.... Ale mamy już XXI wiek! SKĄD wziąć CEBRZYK!!! Adam M. Cholera! Mam założyć wątek "Cebrzyk "tymi ręcami "robiony?!!!" (Umiem, bo tatko był wyjątkowo upierdliwy i nauczył! WCALE nie chciałem ... wtedy... ) A.M. Edytowane 17 Marca 2012 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 17.03.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Miałeś ojca upierdliwego:) Byliśmy podobnie wychowani, mnie wychowywał dziadek. Dom już wtedy był wyjątkowo nowoczesny, był bojler elektryczny:)Najpierw ja, potem babka miała prawo dopuścić ciepłej wody, na koniec dziadek, ale on już nie dopuszczał ciepłej. To była zawsze sobota:PJa miałem jeszcze prawo nieraz w tygodniu, jak mi się w gacie wymsknęło, ale woda nie zawsze była ciepła. Pamiętam jak przez mgłę. Dzisiaj młodzi inaczej, im się należy, banki są od tego, żeby dawać. Niestety:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.03.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Tatek twardy był całe życie. Bardzo wiele umiał! Chyba chciał coś z tego co umie "zostawić". No to teraz jestem... "normalny inaczej"! Oram koniem, bronuję, strzechę robię... (tylko skąd tu konia wziąć!) Wierzchem jeździłem... Sady zakładałem... Oczkuję , szczepię i ... wszystko co na roli i w sadzie.. Stolarka, ciesielka... PSZCZÓŁ NIE POLUBIŁEM!!! (one mnie też!) Ale... Ule robiłem! ( i wszystko w pasiece) Beczki, cebrzyki... KUR.WA Że też ludzie tyle żyją!!! I do tego - jestem elektronikiem, automatykiem... Jak można być aż tak "popieprzonym" to ja nie wiem... Dziwne, że lodem chcę się ogrzewać?! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2012 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jeszcze trochę, jak będzie w końcu miała ze 20 w chałupie:) to nawet się wykąpie Pierwszy raz w tym ...... Może znowu kamizelkę znajdzie... która zaginęła rok temu... Znajdzie pod koszulą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2012 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Tatek twardy był całe życie. Bardzo wiele umiał! Chyba chciał coś z tego co umie "zostawić". No to teraz jestem... "normalny inaczej"! Oram koniem, bronuję, strzechę robię... (tylko skąd tu konia wziąć!) Wierzchem jeździłem... Sady zakładałem... Oczkuję , szczepię i ... wszystko co na roli i w sadzie.. Stolarka, ciesielka... PSZCZÓŁ NIE POLUBIŁEM!!! (one mnie też!) Ale... Ule robiłem! ( i wszystko w pasiece) Beczki, cebrzyki... KUR.WA Że też ludzie tyle żyją!!! I do tego - jestem elektronikiem, automatykiem... Jak można być aż tak "popieprzonym" to ja nie wiem... Dziwne, że lodem chcę się ogrzewać?! Adam M. Adaś, poza szczepieniem drzewek, ja to też wszystko znam. Jak następnym razem zawitam do Ciebie, do Twojej pracowni, to o tym pogadamy. PS. Dokopałeś się do... wiesz do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.03.2012 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 I kłerwa znowu ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2012 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 I kłerwa znowu ciemno... Nie masz gdzieś znicza pod ręką? Przyzwyczajaj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2012 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ech, zima... http://www.youtube.com/watch?v=zM5vKaa6Frk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.03.2012 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Rześko! Ze dwa stopnie... Amalfi się w tej wannie chyba spodobało - ani widu, ani słychu Watek pokoleniowy jakiś taki znajomy... nawet pszczoły się zgadzają. Pierwszy samochód (nie była to Łada ) za miód kupiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 18.03.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Tatek twardy był całe życie. Bardzo wiele umiał! Chyba chciał coś z tego co umie "zostawić". No to teraz jestem... "normalny inaczej"! Oram koniem, bronuję, strzechę robię... (tylko skąd tu konia wziąć!) Wierzchem jeździłem... Sady zakładałem... Oczkuję , szczepię i ... wszystko co na roli i w sadzie.. Stolarka, ciesielka... PSZCZÓŁ NIE POLUBIŁEM!!! (one mnie też!) Ale... Ule robiłem! ( i wszystko w pasiece) Beczki, cebrzyki... KUR.WA Że też ludzie tyle żyją!!! I do tego - jestem elektronikiem, automatykiem... Jak można być aż tak "popieprzonym" to ja nie wiem... Dziwne, że lodem chcę się ogrzewać?! Adam M. Adam, tyle umiejętności wymieniłeś, że pomyślałam iż masz już sto lat i jesteś raczej nieśmiertelny +6 za oknem i słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.03.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 +6 za oknem i słońce u mnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts