Liwko 18.10.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nie ma to jak szorstka, męska przyjaźń Mongole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.10.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Masz rację Mongolski:hug: Pasterzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 amalfi: filmik mistrzostwo świata, bezcenny. Już nie chcę basenu przy domu... A co do zimy, to wcale się nie zdziwię jak śnieg wkrótce spadnie. Po to, żeby do grudnia zdążył stopnieć. Mam taką nadzieję, że na święta będzie po zimie. Od samego patrzenia na ten filmik boli pewna część ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Tej, ale jurtę to chyba w Castoramie kupisz. Po cholerę się budujesz? Taka jurta to dobra rzecz. Na ogrzewaniu się oszczędza, bo wystarczy do środka ze dwie kozy wprowadzić i już ciepło. A i mleko do kawy jest pod r ęką. Pomyślę, bo rachunki za gaz mnie osłabiają, a w kominku palić nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.10.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Taka jurta to dobra rzecz. Na ogrzewaniu się oszczędza, bo wystarczy do środka ze dwie kozy wprowadzić i już ciepło. A i mleko do kawy jest pod r ęką. Pomyślę, bo rachunki za gaz mnie osłabiają, a w kominku palić nie lubię. i jeszcze pomyśl o kobyle coby mleko było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Pomyślę, bo rachunki za gaz mnie osłabiają, a w kominku palić nie lubię. Pogadaj z bluenetem, może ci tanio odsprzeda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 i jeszcze pomyśl o kobyle coby mleko było.... Do kawy kozie wystarczy, a kumysu nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Pogadaj z bluenetem, może ci tanio odsprzeda:D Liwko, a gdzież to Eniu się poniewiera? Znowu w tych kuminach siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Liwko, a gdzież to Eniu się poniewiera? Znowu w tych kuminach siedzi? Eniu teraz w awcie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Eniu teraz w awcie mieszka Ale jurte wozi w bagażniku? Zapomniałąm, że zima to dla Enia żniwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.10.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 himalaya ..... widzisz coś narobił ?! Spokój był, a tu zaś dwie struny nabazgrali....Toć tylko ze smyczy spuścisz i już spokoju do wiesny nie bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 himalaya ..... widzisz coś narobił ?! Spokój był, a tu zaś dwie struny nabazgrali....Toć tylko ze smyczy spuścisz i już spokoju do wiesny nie bedzie.... Zimę eniu zostawiasz na koniec lektury forum? Popraw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.10.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Zimę eniu zostawiasz na koniec lektury forum? Popraw się Nie spodziewałem się, ze jak tylko ktoś gwizdnie, zlecicie się jak muchy do .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nie spodziewałem się, ze jak tylko ktoś gwizdnie, zlecicie się jak muchy do .... A kto był pierwszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.10.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Tiaaa , pora odnowić temat , mnie dzisiaj strasznie napieprzały dolne przeszczepy onegdaj połamane , zmiany idą w pogodzie , zmiany , nieuchronnie , choć dzisiaj było jak na wiosnę ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.10.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 A kto był pierwszy??? Ja to wiesz....razwiedczyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Eeeeee, zjawił się i Eniu. Coś takiego, bo jak tylko kuminy zaczynają dymić, to Eniu jak oczadeziały chodzi. Jar.os, mnie jeszcze noga nie rwie, to znaczy, że weekend ciepły jeszcze będzie. Możecie śmiało grillować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 19.10.2012 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Chcesz mieć nogi jak barometry, to je najpierw połam...tfu , tfu... Grill ...to tez dymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.10.2012 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Eeeeee, zjawił się i Eniu. Coś takiego, bo jak tylko kuminy zaczynają dymić, to Eniu jak oczadeziały chodzi. Jar.os, mnie jeszcze noga nie rwie, to znaczy, że weekend ciepły jeszcze będzie. Możecie śmiało grillować. Właśnie ze względu na okoliczności przyrody planuję garden-party , oj może się dziać ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 19.10.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Tylko na nogi uważaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts