amalfi 04.12.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 I u nas nadejszła. 3cm białego puchu, ale do wieczora raczej nie przetrzyma. Puchu.... białego g...a, a nie puchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.12.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Puchu.... białego g...a, a nie puchu. Puszku, puszeczku, puszeczeniuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.12.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Puszku, puszeczku, puszeczeniuniu Pogadamy, jak będziesz z szuflą zapitalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.12.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Pogadamy, jak będziesz z szuflą zapitalać. Mam rękę w gipsie, żona będzie zasuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.12.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Mam rękę w gipsie, żona będzie zasuwać To już wiem skąd ta radość z puszku. Liwko, a gdzieś tę rękę wsadzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.12.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Liwko, a gdzieś tę rękę wsadzał? Jak ktoś jest pierdoła i ma problemów kupę, to złamie rękę podcierając dupę Dostałem wielką korbą od wielkiego kołowrotka, podczas wyciągania jachtu na brzeg. Złamanie wieloodłamowe bez przemieszczenia kości przedramienia. Nie chce się cholerstwo zrastać i będę w gipsie przynajmniej do świąt. Narty w tym sezonie stoją pod wielkim znakiem zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.12.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Oddałeś jej chociaż? Tej wielkiej kur... korbie?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.12.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Jak ktoś jest pierdoła i ma problemów kupę, to złamie rękę podcierając dupę Dostałem wielką korbą od wielkiego kołowrotka, podczas wyciągania jachtu na brzeg. Złamanie wieloodłamowe bez przemieszczenia kości przedramienia. Nie chce się cholerstwo zrastać i będę w gipsie przynajmniej do świąt. Narty w tym sezonie stoją pod wielkim znakiem zapytania No to na skutek sportów letnich masz problem z zimowymi.... Jak masz obie kości złamane, to z tego co wiem, to zrastają się po kolei. Najpierw jedna absorbuje zrost, a potem dopiero druga. ps. podobno w podeszłym wieku kiepsko się zrastają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.12.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 No to na skutek sportów letnich masz problem z zimowymi.... Jak masz obie kości złamane, to z tego co wiem, to zrastają się po kolei. Najpierw jedna absorbuje zrost, a potem dopiero druga. ps. podobno w podeszłym wieku kiepsko się zrastają. No złamana jest promieniowa. Wiek wiekiem, ale ponoć ta kość jest sucha jak porcelana i dlatego długo się zrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.12.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 No złamana jest promieniowa. Wiek wiekiem, ale ponoć ta kość jest sucha jak porcelana i dlatego długo się zrasta. Z tym wiekiem, to był żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.12.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 No złamana jest promieniowa. Wiek wiekiem, ale ponoć ta kość jest sucha jak porcelana i dlatego długo się zrasta. Trza ja podlewać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.12.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Z tym wiekiem, to był żart. Ależ to sama prawda! Ortopeda też mi to powiedział A z tym podlewaniem to tak nie do końca Galaretkami już rzygam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.12.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 U mnie z rana -9 , początek dnia ostro dał się w kość , ja rozumiem że można mieć rano problem z otwarciem samochodu bo uszczelki zamarzły , z odpaleniem można mieć problem , z jednym i drugim szybko sobie poradziłem , ale żeby zamknąć drzwi poświęciłem prawie godzinę , orzeszbytoszlaczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.12.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Jednym słowem przerąbane. Byle styczeń przeżyć, to potem już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.12.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Zaczynam kombinować jak tu zapaść w sen zimowy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.12.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Zaczynam kombinować jak tu zapaść w sen zimowy ...... Też bym chiała. A tu wspomnienie lata: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/65358_408729795866111_880893080_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 04.12.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A ja czekam ocieplenia bo mi chłopaki z robotą stoją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.12.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 U mnie z rana -9 , początek dnia ostro dał się w kość , ja rozumiem że można mieć rano problem z otwarciem samochodu bo uszczelki zamarzły , z odpaleniem można mieć problem , z jednym i drugim szybko sobie poradziłem , ale żeby zamknąć drzwi poświęciłem prawie godzinę , orzeszbytoszlaczek . Po cholerę się z tymi drzwiami meczysz?! Zdemontuj na zimę i po kłopocie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A ja czekam ocieplenia bo mi chłopaki z robotą stoją.... A próbowałeś kupić im piwa? Bo ja znam takich co bez piwa nie ruszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.12.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Cześć wszystkim , z rana -3 czyli ciepło , poprószyło ale nie za wiele , krety zryły mi trawnik jak stado dzików , załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts