eniu 05.12.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Cześć wszystkim , z rana -3 czyli ciepło , poprószyło ale nie za wiele , krety zryły mi trawnik jak stado dzików , załamka WIOSNA idzie!!!:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.12.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 WIOSNA idzie!!!:wave::wave: Żebyś Ty tak się cieszył , TYYYYYY..........................:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 To krety ryją na wiosnę? Nie wiedziałąm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.12.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 To krety ryją na wiosnę? Nie wiedziałąm..... Na wiosnę też. Na wsi mam piwnicę bez posadzki, to mi i w zimie wyrył kopiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.12.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Na wiosnę też. Na wsi mam piwnicę bez posadzki, to mi i w zimie wyrył kopiec... Piwa szukał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.12.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Na wiosnę też. Na wsi mam piwnicę bez posadzki, to mi i w zimie wyrył kopiec... Ewidentnie masz kreta w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ewidentnie masz kreta w rodzinie Myślę, że każdy ma jakiegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.12.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Myślę, że każdy ma jakiegoś. Tak, ale w tej chacie to tylko ja bywam. Musi być jakowyś zakamuflowany... Przeca sam se nie ryję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.12.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kiedyś co prawda żem się... no, szwagier mnie odwiedził i zaryłem, ale to było już ze dwadzieścia lat temu i na podwórku, a nie w piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Tak, ale w tej chacie to tylko ja bywam. Musi być jakowyś zakamuflowany... Przeca sam se nie ryję... Ryć se samemu to jakoś tak głuio.... czemu śnieg nie znika????????? Nie ma jeszcze kalendarzowej zimy. Co to ma być? Jakieś jaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.12.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 czemu śnieg nie znika????????? Nie ma jeszcze kalendarzowej zimy. Co to ma być? Jakieś jaja? Jakie jaja? Toż to nie Wielkanoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Jakie jaja? Toż to nie Wielkanoc! No właśnie, nie wielkanoc, a takie jaja, że śnieg leży jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.12.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 No właśnie, nie wielkanoc, a takie jaja, że śnieg leży jesienią. Może by jakąś uchwałę podjąć, żeby to białe zniknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.12.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Może by jakąś uchwałę podjąć, żeby to białe zniknęło No to głosuj! Sprawdzisz siłę swego głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 05.12.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Może by jakąś uchwałę podjąć, żeby to białe zniknęło chyba prędko nie zniknie... nie dość że jeszcze dzisiaj trochę dosypało to jeszcze temperatura leci na pysk, w tej chwili jest -6* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.12.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Wygląda na to, że tą razą wina jest po stronie Wykrota (razem z kretem)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 U mnie koło zera ...... tropiki prawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A u mnie nie wiem ile, bo jak jest ciemno i zimno, to mi się nawet do okna nie chce podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.12.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A u mnie nie wiem ile, bo jak jest ciemno i zimno, to mi się nawet do okna nie chce podejść. Piszesz jak ten Anglik, co we mgle przekroczył samochodem dozwoloną prędkość o 20 mil na godzinę. Tłumaczył się policji, ze ta mgła przysłoniła mu prędkościomierz i nie widział. PS. To było dawno, bo gdyby teraz, to Maciarewicz ściągnąłby go do Polski w pudełku, jak Mossad co niektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Drogowcy zaskoczyli zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts