Kendra 14.12.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 a to jeżeli chodzi o to co wolę to też wolę tańce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ja tam wolę tańczyć niż myć poedłogi. Przyjedź w lutym do Brennej. Zatańczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.12.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Przyjedź w lutym do Brennej. Zatańczymy! Oj, w lutym to nawet jednego weekendu wolnego nimam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Oj, w lutym to nawet jednego weekendu wolnego nimam. To czemu nie dasz innym popracować? Wszystko tak sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.12.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Słonie uratowane przed syberyjskim mrozem. Dzięki wódce! Dwa słonie, które musiały być wypuszczone na syberyjski mróz, na rozgrzewkę dostały po porcji wódki zmieszanej z ciepłą wodą. -To je uratowało. Zaczęły trąbić, jakby były w dżungli! Pewnie im się spodobało - powiedział przedstawiciel rosyjskich służb dla Ria Novosti. Słonie należą do polskiego cyrku, który podróżował w rejonie Nowosybirska. Nagle drewniana przyczepa, w której przewożono słonie, stanęła w ogniu i zwierzęta trzeba było z niej wypuścić na syberyjski mróz. Temperatura sięgała - 40 stopni i słonie odmroziły sobie uszy. - Żeby je rozgrzać, podano im po porcji wódki zmieszanej z ciepłą wodą - pisze BBC. - To je uratowało. Zaczęły trąbić, jakby były w dżungli! Pewnie im się spodobało - powiedział przedstawiciel rosyjskich służb dla Ria Novosti. Rosyjska prasa cytuje dyrektora nowosybirskiego zoo, który przekonuje, że wódka w żaden sposób nie zaszkodziła słoniom, a bez niej mogłyby umrzeć od hipotermii albo dostać zapalenia płuc. Słonie dochodzą teraz do siebie w ogrzewanym garażu miejscowej szkoły, gdzie zostały przewiezione pod policyjną eskortą. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13055233,Slonie_uratowane_przed_syberyjskim_mrozem__Dzieki.html?lokale=rzeszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.12.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 To czemu nie dasz innym popracować? Wszystko tak sama? A tak sie zapisałam, bo i tak koniec świata ma być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 A tak sie zapisałam, bo i tak koniec świata ma być.... znaczy, przez cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.12.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 A tak sie zapisałam, bo i tak koniec świata ma być.... To może ja niepotrzebnie ślęczę nad pracą zaliczeniową na styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 14.12.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dwie tancerki na forum i robią problem z kubkiem.Do jasnej cholery, przecież ja mogę przywieźć jakiś kubek!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.12.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 To może ja niepotrzebnie ślęczę nad pracą zaliczeniową na styczeń Tak mi sie widzi, że niepotrzebnie. Lepiej poślęcz nad czymś przyjemniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.12.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dwie tancerki na forum i robią problem z kubkiem. Do jasnej cholery, przecież ja mogę przywieźć jakiś kubek!!!!!!! Serio masz kubek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.12.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Tak mi sie widzi, że niepotrzebnie. Lepiej poślęcz nad czymś przyjemniejszym. Qurka, już o tym myślałam, ale co wtedy jak końca świata nie będzie:rolleyes: Hmm, zaliczenia też nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 14.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Serio masz kubek? Zwędzę gdzieś po drodze z jakiejś knajpy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 14.12.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Qurka, już o tym myślałam, ale co wtedy jak końca świata nie będzie:rolleyes: Hmm, zaliczenia też nie będzie No po takim tańcu puentą będzie właśnie zaliczenie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.12.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No po takim tańcu puentą będzie właśnie zaliczenie:lol2: Nigdy nie używam :no:odwłoka w celu otrzymania zaliczenia, zawsze używam do tego mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.12.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Qurka, już o tym myślałam, ale co wtedy jak końca świata nie będzie:rolleyes: Hmm, zaliczenia też nie będzie I bedziesz miała koniec świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.12.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Nigdy nie używam :no:odwłoka w celu otrzymania zaliczenia, zawsze używam do tego mózgu Ale kubki lubisz. Widziałem, nie zaprzeczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 14.12.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Nigdy nie używam :no:odwłoka w celu otrzymania zaliczenia, zawsze używam do tego mózgu Nasze "muzgi" działają trochę inaczej. Dla tego zawsze zaliczamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.12.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Zacząłem przygotowywać się do końca świata. Na dzisiaj mam koniec:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.12.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Nasze "muzgi" działają trochę inaczej. Dla tego zawsze zaliczamy Rozwiń, proszę Twoją "złotą myśl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts