Liwko 04.01.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Kuzynka mojej żony leży pod respiratorem na świńską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oslo88 04.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 04.01.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Qurka, zdaje się, że do nas już dotarło http://wiadomosci.ox.pl/wiadomosc,22177,ah1n1-tez-w-cieszynie.html I w Bielsku, i w Suchej też ... A ja molestuję moją familię kaszą jaglaną, hurtowymi dawkami wit. C, czosnkiem i kiszonymi burakami. Póki co profilaktycznie.Może pomoże .... albo zrobią bunt na pokładzie i dadzą mi wypowiedzenie z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 04.01.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Kuzynka mojej żony leży pod respiratorem na świńską Liwko, to smutne:( a przecież gadają,że świńska grypa taka sama jak "zwyczajna"; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.01.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 I w Bielsku, i w Suchej też ... A ja molestuję moją familię kaszą jaglaną, hurtowymi dawkami wit. C, czosnkiem i kiszonymi burakami. Póki co profilaktycznie.Może pomoże .... albo zrobią bunt na pokładzie i dadzą mi wypowiedzenie z kuchni Słusznie molestujesz, więc nie daj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 04.01.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Słusznie molestujesz, więc nie daj się! ... wykopać Zawsze przy okazji grypy myślę o klamkach...nieumytych; czy sprzątaczki myją klamki? Edytowane 4 Stycznia 2013 przez gahan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.01.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Myją, a potem sprawdzają językiem czy dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 04.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Biorą to na siebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.01.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Liwko, to smutne:( a przecież gadają,że świńska grypa taka sama jak "zwyczajna"; Sama nie oddycha i jakieś lekarstwo dzisiaj z Niemiec dla niej sprowadzili. To już nie jest śmieszne i trzeba bardzo uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.01.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 U mnie tyż śmiesznie nie jest. Płuca mi się zapaliły. Uważajcie na siebie, a jak już się złapie grypę, to do wyrka, a nie jak ja głupia do roboty. Nie ma ludzi niezastąpionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 U mnie tyż śmiesznie nie jest. Płuca mi się zapaliły. Uważajcie na siebie, a jak już się złapie grypę, to do wyrka, a nie jak ja głupia do roboty. Nie ma ludzi niezastąpionych. A ja myślałam, że już się pozbyłaś paskudztwa. Przynajmniej tym razem się porządnie wykuruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.01.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 A ja myślałam, że już się pozbyłaś paskudztwa. Przynajmniej tym razem się porządnie wykuruj Teraz leże plackiem. To największa kara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.01.2013 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Teraz leże plackiem. To największa kara. Bo wszyscy uważacie, żeby żyć zdrowo, znaczy wstrzemięźliwie i to zabezpieczy. A guzik! Jak nie piłem to zawsze chorowałem. Odkąd spożywam, mam spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.01.2013 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 ... wykopać Zawsze przy okazji grypy myślę o klamkach...nieumytych; czy sprzątaczki myją klamki? Ta, myją. A po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.01.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Bo wszyscy uważacie, żeby żyć zdrowo, znaczy wstrzemięźliwie i to zabezpieczy. A guzik! Jak nie piłem to zawsze chorowałem. Odkąd spożywam, mam spokój... Cuś w tym jest ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.01.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Bo wszyscy uważacie, żeby żyć zdrowo, znaczy wstrzemięźliwie i to zabezpieczy. A guzik! Jak nie piłem to zawsze chorowałem. Odkąd spożywam, mam spokój... Sugerujesz że moja kobita mi zło życzy gadając bym odstawił? Coś mnie się tak zdawało, że trzymam jaką diablicę pod dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.01.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 +5 i słoneczko. I mam jakieś przesilenie wiosenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.01.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 0 , pada , wieje , ponuro , do doopy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 05.01.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Witajcie,u nas 5 st i WRESZCIE przestało lać. Dudniło mi całą noc po oknie dachowym i też mam dzisiaj " przesilenie" zimowe, wiosenne? Co do klamek i grypy choroba szaleje, polecają myć często ręce, w miarę możliwości przebywać nie za blisko ludzi chorych itd. Wchodzisz do sklepu, do przychodni, do biura, do toalety firmowej - wszędzie dotykasz klamek, które dotykało już setki ludzi, także chorych. Wchodzisz do łazienki firmowej i po skorzystaniu z wc ładnie myjesz łapy. Wychodzisz z tej łazienki i tymi umytymi dotykasz brudnej klamki, której dotykało dzisiaj 200 ludzi, często chorych. I znowu by było trzeba zawrócić i umyć dłonie. I tak wkoło. Czy sprzątaczka, która starannie pilnuje czystości w toaletach, biurach myje klamki? Ile tego grypowego świństwa zostaje właśnie na klamkach .... Ja tam nawiedzona nie jestem ani jakąś chorobliwą pedantką, ale jak logicznie pomyśleć to przy takiej społecznej chorobie właśnie na klamkach siedzi najwięcej chorób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.01.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 +5 i słoneczko. I mam jakieś przesilenie wiosenne To zwykły kac, idź po piwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts