Mareczek7 11.03.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A w Krakowie właśnie pada śnieg ehh, ta zima chyba się za bardzo zadomowiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.03.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A mówiłem, że Marzannie w łeb i do wody ją?!To nie chcieli....Na narty se jechali.... To tera jest jak jest!(puki kto inny ty baby nie spławi...)Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.03.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 do zadka z tym wszystkim ..... u mnie też wali śniegiem , zimno jak cholera .... massssakra .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 do zadka z tym wszystkim ..... u mnie też wali śniegiem , zimno jak cholera .... massssakra .... U nas to samo, znowu biało dookoła i jeszcze dosypuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 11.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 http://c0.grono.net/34/102/gallery-93738196-500x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.03.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 jezusmaria....... na sam widok mi zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 11.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 to te wiosenne przesilenie co majom poniektórzy , zasneła na trawie i tak się obudziła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.03.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 jezusmaria....... na sam widok mi zimno Może to figura woskowa, więc jej nie przeszkadza i nie przeziębi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.03.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Sypie na całego . Zima to ma chyba poważny problem ze zrozumieniem prostego przekazu : ZIMO WYPIERDALAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.03.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Co za ludzie! Zimno - źle! Ciepło - źle! O zimie marzą... A jak przyjdzie i trochę się zasiedzi to od razu - wypier... Jak ze wszystkim tak jest to może się zastanawiać do kogo w gości chodzić? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 13.03.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Boższ,biało jak u Andersena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Co za ludzie! Zimno - źle! Ciepło - źle! O zimie marzą... A jak przyjdzie i trochę się zasiedzi to od razu - wypier... Jak ze wszystkim tak jest to może się zastanawiać do kogo w gości chodzić? Adam M. Nie jesteś zimą ani upałem, to się nie masz czego obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.03.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Mam dość. Czemu nie jestem o 10 lat młodsza? Otrzymałam propozycję pracy w Australii, gdzie nie kończące się plaże, brak zimy, a jak sie chce na narty, to 5 godzin od Sydney jest Góra Kościuszki. Czemu jestem już za stara i uwikłana w układy i nie moge w to ciepełko, tylko w marcu musze skrobać szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Mam dość. Czemu nie jestem o 10 lat młodsza? Otrzymałam propozycję pracy w Australii, gdzie nie kończące się plaże, brak zimy, a jak sie chce na narty, to 5 godzin od Sydney jest Góra Kościuszki. Czemu jestem już za stara i uwikłana w układy i nie moge w to ciepełko, tylko w marcu musze skrobać szyby? Tak na prawdę to nie masz pewności, że będąc o 10 lat młodsza zdecydowałabyś się na taki przewrót w życiu Ten brak zimy jest niesamowicie kuszący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.03.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Mam dość. Czemu nie jestem o 10 lat młodsza? Otrzymałam propozycję pracy w Australii, gdzie nie kończące się plaże, brak zimy, a jak sie chce na narty, to 5 godzin od Sydney jest Góra Kościuszki. Czemu jestem już za stara i uwikłana w układy i nie moge w to ciepełko, tylko w marcu musze skrobać szyby? Tak na prawdę to nie masz pewności, że będąc o 10 lat młodsza zdecydowałabyś się na taki przewrót w życiu Ten brak zimy jest niesamowicie kuszący Mam pewność. W ciągu 4 lat przeprowadzałam sie 8 razy. Nawet teraz bym sie nie zastanawiała, gdybym nie musiała zaczynać od początku. A o zawodzie, w którym miałabym pracować, już dawno zapomniałam, więc nie dam rady. Szkoda, ojjjjj jak mi szkoda tego braku zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Mam dość. Czemu nie jestem o 10 lat młodsza? Otrzymałam propozycję pracy w Australii, gdzie nie kończące się plaże, brak zimy, a jak sie chce na narty, to 5 godzin od Sydney jest Góra Kościuszki. Czemu jestem już za stara i uwikłana w układy i nie moge w to ciepełko, tylko w marcu musze skrobać szyby? Tak na prawdę to nie masz pewności, że będąc o 10 lat młodsza zdecydowałabyś się na taki przewrót w życiu Ten brak zimy jest niesamowicie kuszący Mam pewność. W ciągu 4 lat przeprowadzałam sie 8 razy. Nawet teraz bym sie nie zastanawiała, gdybym nie musiała zaczynać od początku. A o zawodzie, w którym miałabym pracować, już dawno zapomniałam, więc nie dam rady. Szkoda, ojjjjj jak mi szkoda tego braku zimy. Dobra, to na otarcie łez powiem Ci, że jest tam ponoć mnóstwo różnego robactwa włącznie z jadowitymi pająkami i innymi "przyjemniaczkami" i w domach często trzeba robić dezynsekcję, a w ogrodzie również czyhają różne takie "niespodzianki" Koleżanka ma tam rodziców, których jeżdzi odwiedzać. Mimo radości ze spotkania z bliskimi do Polski wraca z ulgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 14.03.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Takie wieeelkie płaty śniegu z nieba spadają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A u nas leje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 14.03.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 To już chyba wolę te płaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 14.03.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 U nas też leje i mocno wieje Błoto wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts